Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#48098 Είναι η mensa.
Άβαταρ μέλους
By italakias
CARυοθραύστης έγραψε:Είναι η mensa.

Αγορι μου μαθε να εκφραζεις την αποψη σου (που ακομα δεν το εχεις κανει) και σταματα να ασχολεισαι με τον καθε χρηστη εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
IKE έγραψε:Κοίτα, όπως είπα και πιο πάνω, καλό είναι ότι έχεις μία στοιχειώδη επίγνωση και ντρέπεσαι για τις απόψεις σου, όμως ή άλλαξέ τις ή να έχεις το θάρρος να τις λες.

Εν προκειμένω αναφέρεσαι σε ένα σύνολο από απαραίτητα συστατικά, τα οποία δεν έχεις το θάρρος να ορίσεις σαφώς.

Βρε κουκουμούκε, τα ορισα μια χαρα στο ποστ που απανταω στον Παππά. Εκι θα βρεις και τις αναφορες που κανω στο ποστ που απαντω σε εσενα.
Καλα κρασιά.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Ace είσαι σίγουρα στην MENSA;

Το αν είμαι εγώ -ή εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος- ή όχι στη MENSA δεν έχει καμία σχέση με τους καλούς τρόπους και τη σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε όλοι σαν μέλη μιας ανοιχτής κοινότητας, όπως είναι ένα forum. Δεν έχω προσβάλει ή/και χαρακτηρίσει άσχημα/απρεπώς κάποιο άλλο μέλος (τουλάχιστον όχι χωρίς να με προσβάλλει ο άλλος πρώτα) σε όλα τα fora που συμμετέχω εδώ και περίπου 20 χρόνια, ομοίως δεν το έχω επιτρέψει ποτέ, και προφανώς δεν θα αρχίσω να το επιτρέπω τώρα στα "γεράματα".

Από τα 100 μέλη με τα οποία έχω συζητήσει, μόνο 4-5 είναι αυτά που επιδεικνύουν τέτοια προσβλητική συμπεριφορά, και ξεχωρίζουν εύκολα από τους υπολοίπους. Αυτό βασικά θα έπρεπε να σας/μας απασχολεί, και όχι αν κάποιος είναι μέλος σε κάποια ένωση, επιμελητήριο ή δεν ξέρω γω τι άλλο....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#48121 Και τα δύο posts που έκανα quote έγιναν σε απάντηση (και με quote) σε δικό μου post, οπότε κατά πάσα πιθανότητα σε μένα (όχι στην τρέχουσα σελίδα, είναι στην προ-προηγούμενη)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
trident1971 έγραψε:+ το οτι η μαμα του Γιαννακη εχει μαλαπερδα, οχι βυζια, και η φωνη "της" ειναι μπετατζιδικη. Αντε εξηγησε το στο πιτσιρικι. Does not compute.

Αληθεια, μια και ο Αυγουστος λεει συνεχως "ο αντρας μου", αρα εχει αναλαβει συγκεκριμενο ρολο στην οικογενεια, στην περιπτωση που συζηταμε τι θα ελεγε στη μαζωξη των γονεων/κηδεμονων στο σχολειο? "Γεια σας, εγω ειμαι η μαμα του Γιαννακη"?

Καμιά ιδιαίτερη εξήγηση δεν χρειάζεται.
Το ότι κάποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό γιατί είναι κολλημένος στις δικές του απόψεις δεν αλλάζει κάτι.

Ξέρεις πως και ο άλλος δεν λέει ο άντρας του?
Δεν μπορεί να πει ο μπαμπάς του και αυτός? Πρέπει κάποιος να πει η μαμά του?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#48126 Ωπα δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι έκανες quote το ποστ του ΙΚΕ που προσπαθουσε να κάνει διάλογο με τον νοικοκυρη του σπιτιού.
Ζητώ συγγνώμη.
Οσο για την ουσία αυτών που γράφεις, εννοείται οτι συμφωνώ 100% με ΙΚΕ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Ωπα δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι έκανες quote το ποστ του ΙΚΕ που προσπαθουσε να κάνει διάλογο με τον νοικοκυρη του σπιτιού.
Ζητώ συγγνώμη.
Οσο για την ουσία αυτών που γράφεις, εννοείται οτι συμφωνώ 100% με ΙΚΕ.

Παρακολουθώ και ένα webinar ταυτόχρονα και απαντώ με χρονοκαθυστέρηση ή όποτε έχει διάλειμμα, γι'αυτό και το μπέρδεμα.

Προφανώς και θα συμφωνήσουμε, διαφωνήσουμε, συζητήσουμε. Η αγένεια, οι προσβολές και τα υποτιμητικά σχόλια είναι που με ενοχλούν.

Edit: το πρόβλημα είναι ότι εξαρχής δεν "διαφώνησα" ούτε με τον ΙΚΕ, ούτε με τη δική του θέση, εξέφρασα μια απορία μου, καθώς έχω ήδη αντιμετωπίσει αντίστοιχες σοβαρές ερωτήσεις από τη κόρη μου. Ούτε φυσικά έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, όπως θέλουν να νομίζουν ο ΙΚΕ ή ο CARυοθραύστης, το αντίθετο συμβαίνει, έχω πολύ καλούς φίλους και γείτονες. Απλώς φαίνεται ότι βολεύει να χαρακτηρίζουμε τον συνομιλητή μας χωρίς να το ψάξουμε ή να το σκεφτούμε καλύτερα....
Άβαταρ μέλους
By IKE
#48142 Κοίτα, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, αλλά σύμφωνα με το σκεπτικό σου, εφόσον δυσκολεύεσαι να απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις, ΚΑΚΩΣ σου έχει επιτραπεί να μεγαλώνεις παιδιά.

Ξαναλέω δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά τώρα που το διευκρίνισα φαντάσου εγώ και για αυτό και μόνο το λόγο (σωστά?) να σου απαγορεύσω να μεγαλώνεις το παιδί σου. Πως νοιώθεις?

Υπενθυμίζω, δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, οπότε ότι και να πω για εσένα θα πρέπει να το δεχθείς (επειδή δεν έχω πρόβλημα και το είπα ξεκάθαρα).
Άβαταρ μέλους
By JBT
The Ace έγραψε: Ούτε φυσικά έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, όπως θέλουν να νομίζουν ο ΙΚΕ ή ο CARυοθραύστης,

Το είπα και εχθές, το λέω και σήμερα: το πρόβλημα το έχεις με τον εαυτό σου.

Πού έγραψα ότι έχεις πρόβλημα με τους χόμο;;
Άβαταρ μέλους
By Spartan
Spartan έγραψε:
Serf έγραψε:.............................................................................................................................................
Η νέα μελέτη «υπονομεύει την αντίληψη πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός αποτελεί επιλογή», δήλωσε ο Άλαν Σάντερς. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν χώρες στον κόσμο, όπως η Ουγκάντα, όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείται έγκλημα, ενώ πολλές θρησκευτικές -και άλλες-ομάδες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την ομοφυλοφιλία ως μια ασθένεια που μπορεί να θεραπευτεί.............................................................................................................................

Ασθένεια πάντως δεν είναι κι έτσι σίγουρα δεν θεραπέυεται.