https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
CARυοθραύστης έγραψε:Είναι η mensa.
IKE έγραψε:Κοίτα, όπως είπα και πιο πάνω, καλό είναι ότι έχεις μία στοιχειώδη επίγνωση και ντρέπεσαι για τις απόψεις σου, όμως ή άλλαξέ τις ή να έχεις το θάρρος να τις λες.
Εν προκειμένω αναφέρεσαι σε ένα σύνολο από απαραίτητα συστατικά, τα οποία δεν έχεις το θάρρος να ορίσεις σαφώς.
CARυοθραύστης έγραψε:Είναι η mensa.
g8777 έγραψε:Ace είσαι σίγουρα στην MENSA;
trident1971 έγραψε:+ το οτι η μαμα του Γιαννακη εχει μαλαπερδα, οχι βυζια, και η φωνη "της" ειναι μπετατζιδικη. Αντε εξηγησε το στο πιτσιρικι. Does not compute.
Αληθεια, μια και ο Αυγουστος λεει συνεχως "ο αντρας μου", αρα εχει αναλαβει συγκεκριμενο ρολο στην οικογενεια, στην περιπτωση που συζηταμε τι θα ελεγε στη μαζωξη των γονεων/κηδεμονων στο σχολειο? "Γεια σας, εγω ειμαι η μαμα του Γιαννακη"?
g8777 έγραψε:Ωπα δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι έκανες quote το ποστ του ΙΚΕ που προσπαθουσε να κάνει διάλογο με τον νοικοκυρη του σπιτιού.
Ζητώ συγγνώμη.
Οσο για την ουσία αυτών που γράφεις, εννοείται οτι συμφωνώ 100% με ΙΚΕ.
The Ace έγραψε: Ούτε φυσικά έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, όπως θέλουν να νομίζουν ο ΙΚΕ ή ο CARυοθραύστης,
Spartan έγραψε:Serf έγραψε:.............................................................................................................................................
Η νέα μελέτη «υπονομεύει την αντίληψη πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός αποτελεί επιλογή», δήλωσε ο Άλαν Σάντερς. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν χώρες στον κόσμο, όπως η Ουγκάντα, όπου η ομοφυλοφιλία θεωρείται έγκλημα, ενώ πολλές θρησκευτικές -και άλλες-ομάδες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την ομοφυλοφιλία ως μια ασθένεια που μπορεί να θεραπευτεί.............................................................................................................................
Tombazis on what happened during the formation lap[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]