Στα 14 μου, ξεκινησαν να μου κρυβουν τα χειριστηρια. Το αντιμετωπισα αγοραζοντας ενα αλλο!

Μετα ξεκινησαν να μου κρυβουν το ιδιο το playstation2. Το ανακαλυψα κι αυτο μεχρι που ανακαλυψανε και μενα.
Μετά το πηγαμε κατω στο εξοχικο οπου εκει εμεινε για παντα. Ε το 2008 ξεχασα εντελως την υπαρξη γιατι ξεκινησα να διαβαζω για Πανελλαδικες.
Οσο ημουν φοιτητης σκεφτομουν αρκετα να κανω μια επενδυση στο Ps3 αλλα κατι η φοιτητικη ζωη, κατι οι μαγαζαρες της Κομοτηνης, δεν το προχωρησα ποτε.
Τελος του 16 στην Αθηνα, το ξαναθυμηθηκα και το εφερα στο σαλονι. Ε επειδη πορωθηκα τα εσκασα για το Ps4.
Την ημερα που ηρθε στο σπιτι (5/1/17) εγινε 3ος Παγκοσμιος Πολεμος. (ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙΙΙΙΙ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥΥΥΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΑΑΣ)
Δυο μηνες μετα ο φαδερ με ειδε να παιζω Fifa 17 και Project Cars και μου ζητησε και αυτος να παιξει. Ε μετα τα ξεχασε ολα.
Οφειλω να ομολογησω οτι καλα κανανε και μου το κρυψανε οταν ημουν μικρος γιατι εθιζομουν πολυ ευκολα. Πλεον κανα 2ωρο το βραδυ παιζω και εαν...