Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#480163 Εμενα παντως οταν ημουν μικρος υπηρξαν τα εξης σταδια

Στα 14 μου, ξεκινησαν να μου κρυβουν τα χειριστηρια. Το αντιμετωπισα αγοραζοντας ενα αλλο! :lol:
Μετα ξεκινησαν να μου κρυβουν το ιδιο το playstation2. Το ανακαλυψα κι αυτο μεχρι που ανακαλυψανε και μενα.
Μετά το πηγαμε κατω στο εξοχικο οπου εκει εμεινε για παντα. Ε το 2008 ξεχασα εντελως την υπαρξη γιατι ξεκινησα να διαβαζω για Πανελλαδικες.
Οσο ημουν φοιτητης σκεφτομουν αρκετα να κανω μια επενδυση στο Ps3 αλλα κατι η φοιτητικη ζωη, κατι οι μαγαζαρες της Κομοτηνης, δεν το προχωρησα ποτε.
Τελος του 16 στην Αθηνα, το ξαναθυμηθηκα και το εφερα στο σαλονι. Ε επειδη πορωθηκα τα εσκασα για το Ps4.
Την ημερα που ηρθε στο σπιτι (5/1/17) εγινε 3ος Παγκοσμιος Πολεμος. (ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙΙΙΙΙ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥΥΥΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΑΑΣ)
Δυο μηνες μετα ο φαδερ με ειδε να παιζω Fifa 17 και Project Cars και μου ζητησε και αυτος να παιξει. Ε μετα τα ξεχασε ολα.

Οφειλω να ομολογησω οτι καλα κανανε και μου το κρυψανε οταν ημουν μικρος γιατι εθιζομουν πολυ ευκολα. Πλεον κανα 2ωρο το βραδυ παιζω και εαν...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:
Scotch έγραψε:
NickTG έγραψε:Α, το PlayStation εννοούσες.
Γιατί όμως?

Θα εφαρμοστεί το μέτρο σαν έσχατη λύση, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση.
Υποθέτω το βλέπεις από την πλευρά του παιδιού; :lol:

δεν ξέρω ούτε ένα παιδί που έπαιζε αρκετά παιχνίδια και του συνέβη κάτι κακό στη ζωή του

το μόνο που ξέρω είναι άτομα που δεν είχαν σωστή άποψη και κατάλληλη επαφή με το gaming και μεγαλώνοντας (βλέπε φοιτητικά χρόνια+) έγιναν καϊδια σε online σαβουροπαίχνιδα σπαταλώντας πραγματικά αμέτρητες ώρες από την ζωή τους με πολύ "τοξικό" τρόπο

επίσης η επαφή με παιχνίδια κινητών να απαγορευτεί δια ροπάλου :rtfm:

Προσπαθώ να τα φέρω απ'έξω απ'έξω και μπαίνεις μέσα με φόρα και μου τα χαλάς όλα! :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
kovathe έγραψε:Ποσο χρονων μιλάμε γκεακο?
Μεγα λάθος το κινητό

< >

kovathe έγραψε:....
Οτι βρει θα παίξει και θα εξερευνήσει.
Σιγά τα ωα.
Αν φροντίζει κάποιος να τον επιβλέπει να είναι ασφαλής ας παίξει με οτι θέλει.
Ο δικός μου εβγαζε τα μαχαίρια απ τα συρτάρια.
Έχει ελευθερία να ασχοληθεί με οτι θέλει.

< >

:hmmm: :hmmm: :hmmm:
Ποιον απο τους 2 να πιστεψω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480169 ε μα τι να φέρεις απ'εξω βες Νίκο, ας μου δείξει κάποιος ΕΝΑΝ άνθρωπο και να μου πει να αυτός δεν διάβαζε όταν πήγαινε σχολείο και παρέμεινε στούρνος γιατί έπαιζε playstation

όχι 5-6 έναν θέλω

όπως επίσης και έναν δολοφόνο που έπαιζε grand theft auto και Mortal kombat :dizzy:

δεν είμαστε στα '90s σε λίγο θα 40αρισουμε και ακόμα ακούω τα φαντάσματα από τις ειδήσεις του ευαγγελάτου :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#480170 Μέτρον άριστον.
Σίγουρα το να παίξουμε ένα μισάωρο τα ΣΚ δε βλάπτει. Αλλά όταν χάνεται το μέτρο και το μισάωρο δε φτάνει ούτε για ζήτω, βγαίνουν καλώδια, μπαίνουν και μας το κλέβουν, χαλάει, κοκ. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480171 εντάξει τώρα που είναι πολύ μικρό αλλά από τα 10-12 θα πρέπει να έχει μάθει να έχει μέτρο μόνο του

γιατί από γυμνάσιο κι έπειτα και να θες δεν θα μπορείς να το κάνεις καλά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#480177 Πάντως επειδή διαβάζω για μισάωρο στα σαββατοκύριακα απορία το έχω.
Όλες οι άλλες μέρες και ώρες είναι τόσο γεμάτες? :hmmm:

QsisVTS έγραψε:δεν είμαστε στα '90s σε λίγο θα 40αρισουμε και ακόμα ακούω τα φαντάσματα από τις ειδήσεις του ευαγγελάτου :lol:

Ακόμα θυμάμαι την εισαγωγή του Diablo 2 στο ρεπορτάζ!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
QsisVTS έγραψε:όπως επίσης και έναν δολοφόνο που έπαιζε grand theft auto και Mortal kombat :dizzy:

Εγω παντως δεν του επιτρεπω να παιξει GTA αν και εχει φαγωθει!

Δεν ειναι για 9 χρονων παιδι. Ουτε και Assasins Creed.

Στην τελικη αν παιζει αυτα στα 9 τι θα παιξει στα 17;

Τον ειδα και με το HALO. Ολη την ωρα . "τι λεει εδω μπαμπα;" αφου ειτε δεν τα πιανει ειτε δεν ξερει τις μισες λεξεις.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480181 Τα παιχνίδια είναι κίνητρο να μάθεις αγγλικά (μιλάω πολύ σοβαρά, το λεξικό δίπλα το είχα στα rpg)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
NickTG έγραψε:Πάντως επειδή διαβάζω για μισάωρο στα σαββατοκύριακα απορία το έχω.
Όλες οι άλλες μέρες και ώρες είναι τόσο γεμάτες? :hmmm:

4 ώρες είναι οι ωφέλιμες (μέχρι να πάνε για ύπνο), στις οποίες διαβάζουν, παίζουν, βλέπουν τηλεόραση (γύρω στο μισάωρο που λέγαμε, με συχνή μάχη για παραπάνω), πλακώνονται, βγαίνουν για βόλτα/SM ή πάνε καμιά δραστηριότητα (κολύμπι ο μικρός). Και όταν υπάρχουν προθεσμίες στη δουλειά (πολύ συχνά), εκεί χάνεται η μπάλα (δεδομένου ότι δεν υπάρχουν παππουδο-γιαγιάδες standby για park & ride).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#480184 Δεν ξεραμε να βαλουμε το παιδι να απομονωθει απο το περιβαλλον καμια 5-6 ωρες τη μερα επειδη "τα videogames δεν εκαναν τπτ κακο". :s_no

Σκεψου τωρα, το παραπανω ανακοινωθηκε 18 χρονια πριν, που το τεχνολογικο αποτυπωμα στην καθημερινοτητα ενος παιδιου ηταν κλασμα του σημερινου. :iconcool: :iconcool:

Μην περιπτωσιολογουμε και κρινουμε εξ ιδιων, η συνεχης εκθεση σε μοτιβα συμπεριφορας οπως αυτα παρουσιαζονται στα βιντεοπαιχνιδια δεν οδηγει σε ψυχικα υγιη ατομα.

ΚΟΒΑΘΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ. :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Νίκος Παππάς έγραψε:
Τον ειδα και με το HALO. Ολη την ωρα . "τι λεει εδω μπαμπα;" αφου ειτε δεν τα πιανει ειτε δεν ξερει τις μισες λεξεις.

:hmmm: :hmmm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:Δεν ξεραμε να βαλουμε το παιδι να απομονωθει απο το περιβαλλον καμια 5-6 ωρες τη μερα επειδη "τα videogames δεν εκαναν τπτ κακο". :s_no

Σκεψου τωρα, το παραπανω ανακοινωθηκε 18 χρονια πριν, που το τεχνολογικο αποτυπωμα στην καθημερινοτητα ενος παιδιου ηταν κλασμα του σημερινου. :iconcool: :iconcool:

Μην περιπτωσιολογουμε και κρινουμε εξ ιδιων, η συνεχης εκθεση σε μοτιβα συμπεριφορας οπως αυτα παρουσιαζονται στα βιντεοπαιχνιδια δεν οδηγει σε ψυχικα υγιη ατομα.

ΚΟΒΑΘΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ. :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses :s_roses

Εικόνα