gianik έγραψε:Dimik με καλυψε η συναδελφος g...![]()
![]()
Καθημερινα "συνεργαζομαι" με σχεδον ολες τις εταιρειες sec που δραστηριοποιούνται στην Αττικη...επιπεδο--------->κακιστο για τα λεφτα που παιρνουν κ γι αυτα που προσφερουν. Ναι σαφως κ δεν εχουν τα "οπλα" να αντιμετωπισουν την οποιαδηποτε απειλη ,ναι σαφως δεν εχουν πολυ προσωπικο για patrols (τι να σου κανει ενας καψερος 50ρης ,μονος του,ο οποιος πρεπει π.χ να ελεγχει ολο το βραδυ 100 σπιτια στην Σαρωνιδα..) ,..
Τις προαλλες ακου διαλογο :
-ναι γεια σας , pipinos security ; (τυχαιο ονομα..)
-μαλιστα
-γεια σας ,απο την Αμεση Δραση ,Αρχ/κας. Stefan σας παιρνω γιατι μας εχετε δωσει ενα μπουτον ληστειας στην οδο Μιτσακωβου 69, ειναι απ εξω τα παιδια της ΔΙ.ΑΣ ,δεν βλεπουν κατι κ ουτε απανταει καποιος στο θυροτηλεφωνο...μηπως μπορειτε να παρετε τον πελατη σας ,να δουμε,ειναι καλα;
- Α κυριε ,λυπαμαι,δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε με τον πελατη σε αυτη την περιπτωση,απαγορευεται..![]()
Για να μην μιλησω για ασκοπη ενεργοποιηση συναγερμων ,ωστε να δειξουμε στον πελατη οτι το σπιτι του προστατευεται..![]()
Σε καθε περιπτωση ειδοποιουν εμας ,δλδ το 100,πραγμα που μπορεις κ εσυ να κανεις μονος σου..
Το επιπεδο λοιπον κ κυριως το πλαισιο λειτουργιας των εταιρειων αυτων ειναι κατ εμε πολυ...(εξαιρουνται μεγαλες εταιρειες που κανoυν μονο χρηματαποστολες τυπου Brinks).
Σαφως κ δεν ξερω στην Τσιπρον πως δουλευουν οι sec κ τι δικαιωματα εχουν..δεν ειμαι ομως κ πολυ αισιοδοξος..
Στην θεση σου αντι για τις ακριβες καμερες θα εβαζα πιο ακριβα κουφωματα κ καλυτερες πορτες κ αν θες να το κανουμε πιο holywood γιατι οχι θα εφτιαχνα ενα δωματιο πανικου...![]()
υ.γ1
Το χειροτερο δεν ειναι να σε κλεψουν , το χειροτερο ειναι να σε κλεψουν κ να ειστε ολη η οικογενεια μεσα...![]()
υ.γ2
Οσο πιο πολυ "φωναζει" το σπιτι ,τοσο πιο πολυ ελκει τους επαγγελματιες κ οχι τπτ χρηστες ,ρομα ,κ.λ.π
υ.γ3
Παντα στο σπιτι ,εχουμε σε συγκεκριμενο σημειο 200~300€ τα οποια κ δινουμε χωρις 2η σκεψη σε συντρεχουσα περιπτωση...
Ωραία, αυτά ακριβώς που περιγράφεις με τα τηλέφωνα, τις άσκοπες επισκέψεις της αστυνομίας κλπ θέλω να αποφύγω
Φυσικά μπορώ να καλέσω το 100 μόνος μου, αρκεί πρώτα....
-να χτυπήσει ο συναγερμός
-να μπω στο DVR από το κινητό να δω αν κατέγραψαν τίποτα οι κάμερες ή ήταν καμια γάτα
-να δω τον κλέφτη να φεύγει με την TV
-να πάρω τον HF τηλέφωνο
Σε ότι αφορά της εταιρείες έχω απόλυτη γνώση από πρώτο χέρι.

) ,..
)