Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
gianik έγραψε:Dimik με καλυψε η συναδελφος g... :shifty: :s_roses
Καθημερινα "συνεργαζομαι" με σχεδον ολες τις εταιρειες sec που δραστηριοποιούνται στην Αττικη...επιπεδο--------->κακιστο για τα λεφτα που παιρνουν κ γι αυτα που προσφερουν. Ναι σαφως κ δεν εχουν τα "οπλα" να αντιμετωπισουν την οποιαδηποτε απειλη ,ναι σαφως δεν εχουν πολυ προσωπικο για patrols (τι να σου κανει ενας καψερος 50ρης ,μονος του,ο οποιος πρεπει π.χ να ελεγχει ολο το βραδυ 100 σπιτια στην Σαρωνιδα.. :( ) ,..

Τις προαλλες ακου διαλογο :
-ναι γεια σας , pipinos security ; (τυχαιο ονομα.. :oops: )
-μαλιστα
-γεια σας ,απο την Αμεση Δραση ,Αρχ/κας. Stefan σας παιρνω γιατι μας εχετε δωσει ενα μπουτον ληστειας στην οδο Μιτσακωβου 69, ειναι απ εξω τα παιδια της ΔΙ.ΑΣ ,δεν βλεπουν κατι κ ουτε απανταει καποιος στο θυροτηλεφωνο...μηπως μπορειτε να παρετε τον πελατη σας ,να δουμε,ειναι καλα;
- Α κυριε ,λυπαμαι,δεν μπορουμε να επικοινωνησουμε με τον πελατη σε αυτη την περιπτωση,απαγορευεται.. :dizzy:

Για να μην μιλησω για ασκοπη ενεργοποιηση συναγερμων ,ωστε να δειξουμε στον πελατη οτι το σπιτι του προστατευεται.. :iconcool:

Σε καθε περιπτωση ειδοποιουν εμας ,δλδ το 100,πραγμα που μπορεις κ εσυ να κανεις μονος σου..

Το επιπεδο λοιπον κ κυριως το πλαισιο λειτουργιας των εταιρειων αυτων ειναι κατ εμε πολυ :thumbsdown: ...(εξαιρουνται μεγαλες εταιρειες που κανoυν μονο χρηματαποστολες τυπου Brinks).
Σαφως κ δεν ξερω στην Τσιπρον πως δουλευουν οι sec κ τι δικαιωματα εχουν..δεν ειμαι ομως κ πολυ αισιοδοξος..

Στην θεση σου αντι για τις ακριβες καμερες θα εβαζα πιο ακριβα κουφωματα κ καλυτερες πορτες κ αν θες να το κανουμε πιο holywood γιατι οχι θα εφτιαχνα ενα δωματιο πανικου... :iconcool:

υ.γ1
Το χειροτερο δεν ειναι να σε κλεψουν , το χειροτερο ειναι να σε κλεψουν κ να ειστε ολη η οικογενεια μεσα... :(
υ.γ2
Οσο πιο πολυ "φωναζει" το σπιτι ,τοσο πιο πολυ ελκει τους επαγγελματιες κ οχι τπτ χρηστες ,ρομα ,κ.λ.π
υ.γ3
Παντα στο σπιτι ,εχουμε σε συγκεκριμενο σημειο 200~300€ τα οποια κ δινουμε χωρις 2η σκεψη σε συντρεχουσα περιπτωση...

Ωραία, αυτά ακριβώς που περιγράφεις με τα τηλέφωνα, τις άσκοπες επισκέψεις της αστυνομίας κλπ θέλω να αποφύγω :hmmm:

Φυσικά μπορώ να καλέσω το 100 μόνος μου, αρκεί πρώτα....

-να χτυπήσει ο συναγερμός
-να μπω στο DVR από το κινητό να δω αν κατέγραψαν τίποτα οι κάμερες ή ήταν καμια γάτα
-να δω τον κλέφτη να φεύγει με την TV
-να πάρω τον HF τηλέφωνο

Σε ότι αφορά της εταιρείες έχω απόλυτη γνώση από πρώτο χέρι.
Άβαταρ μέλους
By foniko_sou_vla_ki
#475493 Αφού είσαι Κύπρο...έχε υπόψιν σου ότι το οτιδήποτε εκεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξει...κατεχόμενο...(το απεύχομαι εννοείται)
Κι αν θυμάμαι καλά, Ελληνοκύπριος δεν είχε ρίξει καν σφαίρα, εμείς τουλάχιστον προσποιηθήκαμε ότι αντισταθήκαμε και θυσιάσαμε και φαντάρους μας γι αυτό το θέατρο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#475495 Από το όλο σύστημα νομίζω λείπει μόνο ένα συστατικό για να γίνει πραγματικά αδιαπέραστο:

Εικόνα

:s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Από το όλο σύστημα νομίζω λείπει μόνο ένα συστατικό για να γίνει πραγματικά αδιαπέραστο:

Εικόνα

:s_yes

Mπα

στα πλάνα είναι κάτι τέτοιο

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#475499 Καλά και τα δύο το πολύ πολύ να γυρίσουν για κάνα belly rub αν σκάσει κλέφτης!
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Καλά και τα δύο το πολύ πολύ να γυρίσουν για κάνα belly rub αν σκάσει κλέφτης!

Aυτό ακριβώς :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#475514 Γράφω από κινητό για αρχή....
Dimik@ είχα ψηφιακές ασύρματες που τις πλήρωσα μια περιουσία (μόλις είχαν βγει). Με καταγραφή σε υπολογιστή. Και ειδοποίηση στις εσωτερικές κάμερες τις ώρες μη λειτουργίας, όταν αλλάζουν κάποια Pixels (για να μην χτυπάει για μύγες π.χ). Σε συνεργασία με τον συναγερμό του σπιτιού και τους συναγερμους της πυρόσβεσης.
Τα ίδια ακριβώς κάνω και με τα 3dvr + τις κάμερες. Ο λόγος που ξυλωσα τις παλιές είναι ότι έχανα συνέχεια το σήμα σε κάποια. Βαρουσε χωρίς λόγο ο συναγερμός και πολλά προβλήματα γενικά.
Επίσης σε ένα παλιό μαγαζί μου, είχα βάλει από το 2005 το ίδιο πάνω κάτω σύστημα, με αυτό που έχω τώρα. Δουλεύει άψογα στο πατρικό μου, που το πήγα.
Δικαίωση σου τα γενιά και τα χτένια. Προσωπικά δεν θα εμένα σε ένα σπίτι, που θα νόμιζα ότι έχω τόση ανάγκη για προστασία.

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Geo f1 έγραψε:Εμενα δεν με εβαλε στο τυχαιο παράδειγμα :(

οδο Μιτσακωβου στη Σαρωνίδα έγραψε ο άνθρωπος. Αν έγραφε

Εικόνα

τότε θα σε μνημόνευε.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#475550 Ένα τυπικό σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με μια αξιόπιστη εταιρία security, είναι αρκετό πιστεύω. Επιπλέον, μπορείς να τοποθετήσεις αισθητήρες θραύσης κρυστάλλων , αισθητήρες στα πατζουρια και πιθανόν και εξωτερικούς αισθητήρες κίνησης ανάμεσα σε πατζουρια και παράθυρα. Σύνδεση με GSM & 4G. Σε αυτή τη φάση ο επίδοξος κλέφτης έχει στη διάθεσή του περίπου 5-7 λεπτά να δράσει πριν έρθει η αστυνομια, άρα δε μπορεί να κάνει και πολλά.

Από εκεί και πέρα, μερικές φθηνές κάμερες με ένα απλό καταγραφικό (πχ https://www.skroutz.gr/s/6008707/Abus-T ... R-Kit.html) θα σου δώσουν μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας. Φυσικά σε συνδιασμό με πόρτες ασφαλείας , κατάλληλα τζάμια (μπορούν να ενισχυθούν και με αυτοκόλλητα) κουφώματα κτλ. Βέβαια, ακόμα και αν κάνεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, αν θέλει κάποιος να σε ληστέψει έρχεται την ώρα που μπαίνεις στο αμάξι με ένα kalasnikov . Δεν είναι ιδιαίτερα τραβηγμένο σενάριο, έχει συμβεί σε κολλητό μου πριν 2-3 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By corsair
saxon_747 έγραψε:Έ
Από εκεί και πέρα, μερικές φθηνές κάμερες με ένα απλό καταγραφικό (πχ https://www.skroutz.gr/s/6008707/Abus-T ... R-Kit.html) θα σου δώσουν μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας.

Απο gearbest τετραδα με καταγραφικο και... 3000tv lines... 120 ευρω το σπρωχνανε. Τα 500φευγα ειναι απλα ληστεια μετα φονου.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#475595 Βάλε μια καλή κλειδαριά κ πόρτα ασφαλείας. Κάπου διάβασα ότι η πόρτα εισόδου είναι αλουμινίου. Δες την πριν τοποθετηθεί.

Μετά βάλε έναν συναγερμό να υπάρχει.

Για παρακολούθηση βάλε ένα synology κ συνέδεσε πάνω του ασύρματες κάμερες. Με 60€ τη μία (C1) έχεις όσες κάμερες θέλεις. Όταν φεύγεις θα τις βάζεις να σε ειδοποιούν σε κίνηση.

Εγώ αυτό θα κάνω. Συναγερμό δε θα βάλω στη Γερμανία .

< >