dimik έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Ξεχνάς την λέξη "ελληνικής" πραγματικότητας![]()
Όταν θέλεις οι κάμερες να παρακολουθούνται από κάποιον 24/7 που θα αποτρέψει τον κλέφτη και όχι απλά να καταγράψουν την φάτσα του κλέφτη να φεύγει με την περιουσία σου και όταν δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες να προσφέρουν κάτι ανάλογο το βουλώνεις και πληρώνεις δυστυχώς.
Αν ήταν να το βάλω μόνος μου και να κάθομαι μετά να κοιτάζω πως έγινε η κλοπή χαίρω πολύ ξέρω κι εγώ πολλά συστήματα με ξεφτίλα κόστος.
Αλλά έχοντας κολλητούς 2 έμπειρους μηχανικούς σε εταιρείες ασφαλείας, οι οποίοι ομόφωνα έκριναν ότι δεν υπάρχει ασφαλέστερη επιλογή η οποία όμως είναι και ανάλογα ακριβή δεν θα κάνω του κεφαλιού μου.
Ποια ακριβώς είναι η ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με την κυπριακή; Είναι καλύτερη ή χειρότερη;
Γιατί ο kyr80 έχει ολόκληρο ξενοδοχείο και πληρώνει λιγότερα. Και προφανώς έχει και εταιρεία, δεν κάθεται να το κάνει στον ελεύθερο χρόνο του (πού να τον βρει με δίδυμα;).
Δεν είμαι αυτός που θα χαλάσει μια ωραία ιστορία, από την στιγμή που είναι δικά σου λεφτά και όχι δικά μου, go for it. Ενδεικτικά να σου πω πάντως πως οι HikVision χρησιμοποιούνται και σε επαγγελματικές εφαρμογές, ακόμη και στην δουλειά έχουμε: είναι τόσο φθηνές, που τις αλλάζεις για πλάκα, μπορείς να βάλεις παντού και πλέον έχουν τις ίδιες ευκολίες. Στην Ελλάδα τις βάζει ο παρακάτω (έχει άπειρα project να δεις):
https://zarifopoulos.com/security-systems-aposelemis/
H πραγματικότητα της αγοράς τόσο σε διαθεσιμότητα όσο και σε τιμή.
Ο Ζαφειρόπουλος και ο κάθε Ζαφειρόπουλος στην Ελλάδα θα κάτσει να παρακολουθεί το σπίτι μου από δικό του κέντρο που θα του πετάει pop up όποτε υπάρχει άνθρωπος στην ζώνη των καμερών και θα τους διώχνει φωνητικά;![]()
Δεν νομίζω.
Ε λοιπόν εδώ το κάνει ένας και χρεώνει τόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα, αν υπήρχε φθηνότερο που θα προσέφερε την ίδια προστασία θα το προτιμούσα αλλά δεν υπάρχει για αυτό οποιαδήποτε σύγκριση με την Ελλάδα είναι άκυρη.
Η εταιρεία που έχουμε στη δουλειά π.χ χρησιμοποιεί Honeywell που είναι και φθηνότερες αλλά δεν έχει τέτοια υπηρεσία ελέγχου 24/7.
edit: τώρα που είδα Inim στον Ζαφειρόπουλο, είναι η εναλλακτική μου για τους αυτοματισμούς και τον συναγερμό και συνεργάζεται και με το κύκλωμα των Avigilon.
Α, τελικά είναι εναλλακτική;
Κοίτα dimik, αν θέλεις να σε βοηθήσουμε όταν ρωτάς κάτι, προσπάθησε λίγο να είσαι πιο ανοιχτός στο τι σου λέει ο άλλος. Τόσα άτομα σου λέμε πως πληρώνεις ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ το συγκεκριμένο, αλλά από την αρχή προσπαθείς να μας πείσεις πως κάνουμε λάθος, λες και είναι τα δικά μας λεφτά στην μέση.
Αν είσαι τόσο σίγουρος για την επιλογή σου, πες ένα shut up and take my money και μην κάνεις ερωτήσεις.
ΥΓ: Ο Ζαριφόπουλος είναι μεγάλη δύναμη στο χώρο, για να ξέρεις.

, δεν προλαβαινω να ερθω να σε σωσω.)