Ενώ του άρεσε σε όλα περισσότερο το σιβίκ "μπήκα μέσα και κούμπωσα, ωραίο πάτημα" κτλ, τον τράβηξε η βαγκίλα. Τί να πεις.
Το πακετάκι πάντως 1.4 με 150 χόρσα με 16άρες βγαίνει στα 20κ iirc. Το λες και καλό ντηλ, αλλά και πάλι μουέχ.
Nikos! έγραψε:Το 5άρι σασμάν είναι αποτέλεσμα του 1,6tdi που σε όλα τα vag ο όμιλος για κάποιον ανεξήγητο λόγο βάζει 5άρι.![]()
) .
Nikos! έγραψε:^ btw το octavia που έχω δεν είναι βασικού εξοπλισμού, αλλά μεσαίου ambition και κατάφερα να βάλω έξτρα το εργοστασιακό bluetooth. Είχα επιλογή golf και στο μέλλον μου προσφέρθηκε μια 118d ενός συναδέλφου που αποχώρησε αλλά αρχικά προτίμησα αυτό και στο μέλλον το κράτησα για πάρα πολλούς λόγους. Το 5άρι σασμάν είναι αποτέλεσμα του 1,6tdi που σε όλα τα vag ο όμιλος για κάποιον ανεξήγητο λόγο βάζει 5άρι.![]()
Απλά αυτό που έχω νοικιάσει τώρα είναι έτσι ακριβώς όπως θα το ήθελα (συν xenon), χωρίς να με χαλάει αυτό που έχω. Τη δουλειά του τη κάνει και με το παραπάνω.![]()
Η επόμενη αναβάθμιση πλησιάζει σε 1,5 χρόνο, να είμαστε καλά και μάλλον πάω για karoq.
), θα είναι σούπερ, με το καλό να το δεχτείς.
Anonymous Founder έγραψε:για να πάρεις Leon, θα το κάνεις γιατί δεν σου φτάνουν για Golf ή Α3
Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:^ btw το octavia που έχω δεν είναι βασικού εξοπλισμού, αλλά μεσαίου ambition και κατάφερα να βάλω έξτρα το εργοστασιακό bluetooth. Είχα επιλογή golf και στο μέλλον μου προσφέρθηκε μια 118d ενός συναδέλφου που αποχώρησε αλλά αρχικά προτίμησα αυτό και στο μέλλον το κράτησα για πάρα πολλούς λόγους. Το 5άρι σασμάν είναι αποτέλεσμα του 1,6tdi που σε όλα τα vag ο όμιλος για κάποιον ανεξήγητο λόγο βάζει 5άρι.![]()
Απλά αυτό που έχω νοικιάσει τώρα είναι έτσι ακριβώς όπως θα το ήθελα (συν xenon), χωρίς να με χαλάει αυτό που έχω. Τη δουλειά του τη κάνει και με το παραπάνω.![]()
Η επόμενη αναβάθμιση πλησιάζει σε 1,5 χρόνο, να είμαστε καλά και μάλλον πάω για karoq.
Έχω το Golf Highline και λείπουν ένα σκασμό χρήσιμα έξτρα (και έχει και το bluetooth standard η Highline, όπως και πολλά άλλα). Μπορεί η δική σου, να μην είναι η τέρμα βασική, είναι δηλαδή ένα κλικ πιο πάνω, γενικώς όμως είναι μια φθηνή έκδοση για την αγορά των εταιρικών.
Τίποτε μεμπτό σε αυτό, η εταιρεία την δουλειά της κάνει και σίγουρα άλογο που στο χαρίζουνε, δεν το κοιτάς στα δόντια. Δεν το βάζει βέβαια και στον ιππόδρομο. Η δουλειά του είναι να σε μετακινεί από το Α στο Β, με το φθηνότερο κόστος για την εταιρεία. Άρα αυτή την δουλειά την κάνει. Ό,τι ακριβώς κάνει και ένα ταξί (γι' αυτό και είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ταξί το συγκεκριμένο).
Και πάλι κανένα μεμπτό σε αυτό. Δεν είναι driver's car, είναι company's car. Αυτή είναι η δουλειά του και την κάνει εξαιρετικά (οι ταξιτζήδες έχουν υπολογίσει πως έχει το μικρότερο TCO, μαζί με αναλώσιμα, πετρέλαια, κλπ κλπ, μόνον τα μικρότερα το ανταγωνίζονται όπως το Rapid, αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι 12 ή 16 ώρες μέσα σε ένα Rapid, θα σου σπάσει την μέση).
Το Golf σε diesel θα είχε τα ίδια μειονεκτήματα, λογική επιλογή από την πλευρά σου το Octavia, σωστά έπραξες, τα βασικά Golf με ημιάκαμπτο και 5άρι σασμάν σε diesel είναι χάλια. Και η 1, πάλι θα σερνόταν, τσάμπα θα πλήρωνες παραπάνω για κάτι που δεν έχει τα άλογα για να το χαρείς.
Με το καλό να έρθει η ώρα για το Karoq λοιπόν! Θα είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση, ακόμη και στην απλή έκδοση. Βλέπω πως ακόμη και το απλό TDI έχει 6άρι σασμάν, αυτό από μόνο του είναι αναβάθμιση σοβαρή, βάλε και την πιο καινούρια πλατφόρμα, μια χαρά. Αν εγκρίνουν ετούτη τη φορά και DSG και όχι μόνον ένα γαμο-Bluetooth (ήμαρτον, ακόμη και στο Fiesta το είχε στανταρντ!), θα είναι σούπερ, με το καλό να το δεχτείς.
Master class οδηγησης απο τον Lewis. O Max οπως πα[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]