Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gianik έγραψε:@rm
οχι δεν το εγραψες , η εν λόγω ομως ειναι 23χρονη Μολδαβη , οπότε γι αυτην μιλάμε , αυτην εννοούσες.. :x
τέσπα , πάμε παρακάτω , το θέμα μας ειναι ο Βihlas.. :lol:

Ο μόνος λαός που αξίζει κάποιος να είναι ρατσιστής είναι οι ΕΛΛ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By pro
#474979 http://www.protothema.gr/greece/article/751094/limenikina-minuse-astunomiko-gia-post-sto-facebook-/

Δεν ήξερα σε ποιο θέμα να το πρωτοβάλω.... Εδώ, στο πολιτική, στο μετανάστευση, κλπ, κλπ. Επειδη το θέμα μου φάνηκε ενδιαφέρον (και η λιμενικός με πλούσιο εσωτερικό κόσμο :-) ) είδα και το προφίλ της στο φβ. Συλλεκτικό.

Πραγματικά αρχίζω να πιστεύω ένα φίλο μου που λέει ότι μετά το Τσερνομπίλ συνέβησαν πολύ περίεργα πράγματα σ αυτή τη χώρα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#474983 Insta με φωτογραφίες σε κέντρα, κώλους, μπικίνι, τσάντες σε ασανσέρ, σκάφη κλπ. Το email λείπει είναι η αλήθεια :hmmm:

ΥΓ: χρειάζεται μερικά tutorials για το πώς να βγάζει το φρύδι και να βάζει μολύβι.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
drdino έγραψε:Insta με φωτογραφίες σε κέντρα, κώλους, μπικίνι, τσάντες σε ασανσέρ, σκάφη κλπ. Το email λείπει είναι η αλήθεια :hmmm:

ΥΓ: χρειάζεται μερικά tutorials για το πώς να βγάζει το φρύδι και να βάζει μολύβι.

Αυτά παθαίνεις αν κάνεις εκπτώσεις στον πλαστικό σου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pro έγραψε:http://www.protothema.gr/greece/article/751094/limenikina-minuse-astunomiko-gia-post-sto-facebook-/

Δεν ήξερα σε ποιο θέμα να το πρωτοβάλω.... Εδώ, στο πολιτική, στο μετανάστευση, κλπ, κλπ. Επειδη το θέμα μου φάνηκε ενδιαφέρον (και η λιμενικός με πλούσιο εσωτερικό κόσμο :-) ) είδα και το προφίλ της στο φβ. Συλλεκτικό.

Πραγματικά αρχίζω να πιστεύω ένα φίλο μου που λέει ότι μετά το Τσερνομπίλ συνέβησαν πολύ περίεργα πράγματα σ αυτή τη χώρα. :superman:

Σχόλιο στο Πρώ(κ)το Θέμα:
Μυρελ 17/01/2018 09:40
Εγώ στις φωτογραφίες βλέπω από τη μια πλευρά μια όμορφη φυσική ξανθιά που ασκεί το επάγγελμα της με σοβαρότητα στις εξόδους της όπως όλες οι μητέρες σοβαρή μετρημένη χωρίς αυταρεσκεια ματαιοδοξία και με ηθικές αρχές πορεύεται τον μάταιο αυτό βίο, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΕ ΑΛΟΘΡΗΣΚΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ .ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΟΝΕΙΔΟΣ.
:s_rofl :s_shout
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#475011 Και ομως. Αυτος ο τυπος πιστευει οτι θα την πηδηξει. :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Εχω ποσταρει ΠΡΩΤΟΣ στις καλλονες ομως. :rant: :rant: :rant:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
σοβαρή μετρημένη χωρίς αυταρεσκεια ματαιοδοξία και με ηθικές αρχές
:lol:

Το ερώτημα είναι, μπαίνουμε ή don't put your dick in racist;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#475263 Πάντως μια εποχή την ψάχνανε:

http://www.limenikanea.gr/2017/09/blog- ... mA9JLxl-Hs

ΘΕΑ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Zorz έγραψε:
σοβαρή μετρημένη χωρίς αυταρεσκεια ματαιοδοξία και με ηθικές αρχές

Το ερώτημα είναι, μπαίνουμε ή don't put your dick in racist;

Εικόνα

Όπως θα λεγε και ο ΙΚΕ tsokaria is too thick αλλά ναι.
Σε αυτά τα θέματα δεν χωράνε οπαδικά.