Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#473187 Μάμησέ τα, κανονικά θα πρεπε αλλά όπως προείπα δίνω τόπο στην πορδή. :lol:

Η side κουβέντα μου θυμίζει το μακαρίτικο τοπικό περί νυχτερινώνε εξόδωνε, που πήγε άπατο. ΠΑΡΠΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#473197 Ουτε η δουλεια ουτε η εμφανιση, ποσο μαλλον εμεις πως βλεπουμε εναν ανθρωπο, δειχνουν βαθυτερα πραγματα για τον χαρακτηρα, την ψυχοσυνθεση, τα "χαστουκια" που εχει φαει καποιος απο την ζωη κλπ.

Το μονο που δειχνουν ειναι το ποσο προκατειλημμενοι ειμαστε :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν ξέρω ΑΝ παίζει κάποιο ρόλο, αλλά με το Δημήτρη bihlas έχουμε πιει μπυρίτσα, έχουμε γνωριστεί.
Προφανώς είναι σε διαφορετική φάση.

Εγώ σχολιάζω ως 3ος, πως βλέπω την κατάσταση. Δεν μπορώ προφανώς να γνωρίζω όλους εδώ μέσα και το ότι τον γνωρίζεις τι εννοείς ότι σημαίνει ακριβώς; Ότι έχεις δίκιο, ας πούμε; Δεν το κατάλαβα. :hmmm:

Giuseppe Busso έγραψε:Και ενώ σε βλέπω τόσο απελευθερωμένο, ...

Λογικό απλά θα πω.

Giuseppe Busso έγραψε:...με μπέρδεψες με το ηλικιακό ταμπού.
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πότε κάνεις τι;

Ηλικιακό ταμπού το να είσαι χαμένο κορμί/γελοίος/κάγκουρας στα 30-40-50 (δεν λέω για κάποιον συγκεκριμένα, προφανώς);
Όπως λέει και ο κυρ, μια γυναίκα χωρισμένη που μεγαλώνει μόνη της παιδί είναι πολύ πιο αξιοσέβαστη.

Giuseppe Busso έγραψε:Τι όχι; μήπως να πάει να πάρει καμιά βέρα να πάει γονατιστός σε κάνα κΩλλητό του να του κάνει πρόταση γάμου; 30 είναι ντε. Μεγάλωσε... :iconcool:

Και πας να κλείσεις εντυπωσιακά με μιά τι; Με μια κία που έλεγε και ένας καθηγητής μου. Όπως λες και εσύ, μεγάλωσε... :roll:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#473229 Αν το μωρό ήταν του bihla θα είχε πέσει μια αμβλωσάρα σε χρόνο dt που ούτε ο ίδιος ο bihlas θα μάθαινε τίποτε, αλλά του δικηγόρου το κράτησε . Έπαιξε κι έχασε η κιουρία , life is a bitch , sometimes .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mousatos έγραψε:Αν το μωρό ήταν του bihla θα είχε πέσει μια αμβλωσάρα σε χρόνο dt που ούτε ο ίδιος ο bihlas θα μάθαινε τίποτε, αλλά του δικηγόρου το κράτησε . Έπαιξε κι έχασε η κιουρία , life is a bitch , sometimes .

Αν ήταν και ωραίο παιδί ο δικηγόρος, έχεις και έξυπνα και όμορφα γονίδια. win-win.

Όπως πολύ σωστά προείπαν και οι προηγούμενοι, ηρωίδα η δεσποινίδα, αξίζει τον σεβασμό όλων μας.

Κανονικά βέβαια, έπρεπε να ζητήσει τη γνώμη του μουσάτου και την δικιά μας για το αν κέρδισε ή έχασε που κράτησε ο πιτσιρίκι :vava:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#473245 Μακάρι να πήρε τα γονίδια του δικηγόρου αλλιώς θα ζοριστεί κι αυτό .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
xenos έγραψε:Ηλικιακό ταμπού το να είσαι χαμένο κορμί/γελοίος/κάγκουρας στα 30-40-50 (δεν λέω για κάποιον συγκεκριμένα, προφανώς);

Αυτό επειδή το είπες και πριν και μάλλον εγώ δεν το κατάλαβα καλά θα ήθελα να το διευκρινίσεις. Δηλαδή στα 30 "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου" και ή παντρέψου ή καλογερέψου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mousatos έγραψε:Μακάρι να πήρε τα γονίδια του δικηγόρου αλλιώς θα ζοριστεί κι αυτό .

Εικόνα

Εικόνα

Βρείτε τον κοινό τους τόπο και κερδίστε μια μπύρα με τον Μπίχλα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#473250 Ο δικηγόρος σαν εμφάνιση είναι χειρότερος από μένα, Δημήτρης κι αυτός, αρχή καράφλας, 10 πόντους πιο κοντός,
χοντρούλης, με σκουλαρίκια στη μύτη, αχτένιστο μούσι και τατουάζ :metalo: Εγώ που αδυνάτισα τώρα είμαι σαν
ολικό makeover του :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:Ο δικηγόρος σαν εμφάνιση είναι χειρότερος από μένα, Δημήτρης κι αυτός, αρχή καράφλας, 10 πόντους πιο κοντός,
χοντρούλης, με σκουλαρίκια στη μύτη, αχτένιστο μούσι και τατουάζ :metalo: Εγώ που αδυνάτισα τώρα είμαι σαν
ολικό makeover του :lol:

Το κοντέρ σου που σταματάει πριν την τρυφερή ηλικία των 30; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By xenos
REALZEUS έγραψε:
xenos έγραψε:Ηλικιακό ταμπού το να είσαι χαμένο κορμί/γελοίος/κάγκουρας στα 30-40-50 (δεν λέω για κάποιον συγκεκριμένα, προφανώς);

Αυτό επειδή το είπες και πριν και μάλλον εγώ δεν το κατάλαβα καλά θα ήθελα να το διευκρινίσεις. Δηλαδή στα 30 "η ζωή εδώ τελειώνει, σβήνει το καντήλι μου" και ή παντρέψου ή καλογερέψου; :hmmm:

Δεν είπα αυτό (καμία σχέση). Είπα αυτό:
xenos έγραψε:Αν είσαι 18-20-25 μπορεί να πεις: :innocent:
*περίπτωση μπίχλα: ο καλός ο μύλος, πρέπει να μπαζώσεις κλπ. γ@μ@ τη και μη σε νοιάζει, καλό θα του κάνει κλπ κλπ κλπ.
*περίπτωση ρίκυ μάρτιν: άντε από δω με την παλιοπουστάρα, κλπ κλπ :x

Αν είσαι πάλι 30-40-50 και τα λες όλα αυτά συνειδητά, τότε -για μένα πάντα- κάτι δεν πάει καλά. Είσαι σαν τον ουγκαρέζο που τον ακούς 5' και λες έχει κολλήσει το μυαλό του στα 15 του μλκα, του κάγκουρα. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να αλλάζει ο τρόπος σκέψης μας και η αντιμετώπιση μας απέναντι στα πράγματα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε με βάση τις εμπειρίες μας, την λογική μας και τον βαθύτερο χαρακτήρα μας.

Ότι δλδ αν στα 30-40-50 φέρεσαι σαν 20χρονος, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#473269 λαλακία συζήτηση, οι τάβλες είναι τάβλες για όλους και τα κορμιά έχουν τις απαιτήσεις τους χωρίς ταμπού και λογιστικά φύλλα, εδώ δε χωράνε τα εξελάκια, ο καθένας όπως την βρίσκει αρκεί να μη γίνεται τσίρκουλο.

Α ! και κάτι σοβαρό που ισχύει αιώνες, οι γυναίκες μας διαλέγουν και δεν τις διαλέγουμε και όποιος διαφωνεί και δεν δέχεται την πραγματικότητα θα βρεί πολλά μπαστούνια μπροστά του στο θέμα γυναίκα / πήδημα / σχέση κλπ.