Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gianik έγραψε:@bihlas
Ερωτησεις:

1) πως ξέρεις ότι την Χ (τυχαίο γράμμα) την γνωρίζει η μητέρα σου;;

2) θα βγείτε για ποτό ενώ δεν την έχεις δει ποτέ άλλη φορά;

Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..

.

Τι προκαταλήψεις είναι αυτές μωρε;
Χωρισμένη με παιδί = απελπισμένη
Και πρώην dj = έχει βρέξει όλες τις ψωλες του νόμου ;;;

Μπίχλα στα 30, τι έχει γράψει έως τώρα το κοντέρ ;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#473133 @Xenos

Δεν ξέρω ΑΝ παίζει κάποιο ρόλο, αλλά με το Δημήτρη bihlas έχουμε πιει μπυρίτσα, έχουμε γνωριστεί.
Προφανώς είναι σε διαφορετική φάση.
Και ενώ σε βλέπω τόσο απελευθερωμένο, με μπέρδεψες με το ηλικιακό ταμπού.
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πότε κάνεις τι;
Ο άνθρωπος και η 32 ετών γυναίκα, ίσως κάτσει και περάσουν μια βραδιά (ίσως και περισσότερες) αξέχαστη.
Τι όχι; μήπως να πάει να πάρει καμιά βέρα να πάει γονατιστός σε κάνα κΩλλητό του να του κάνει πρόταση γάμου; 30 είναι ντε. Μεγάλωσε... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#473136 Η στενότερη οικογενειακή μας φίλη και σχέση του κολλητού μου τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι 35αρα+ χωρισμένη με 3 παιδια σε ηλικίες 18 μέχρι 11 και είναι από τις ποιο αξιοπρεπείς γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ το ίδιο και τα παιδιά της.

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#473151 Μπράβο στον ρικι τον μαρτιν

Ας ελπίσουμε να δώσει το παράδειγμα σε κανένα φουκαρά που ζει μια ζωή στην καταπίεση και στις προκαταλήψεις του 1821
Άβαταρ μέλους
By gianik
red_monster έγραψε:
Ερωτησεις:

Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..

.

Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι απελπισμενη ή οτι το πεοκοντερ εχει γυρισμενα χλμ.... :protest:
Εγω εγραψα ,μαλλον καλυτερα εννοησα , οτι η τυπισσα ειναι εμπειρη στην πιατσα , τον αντρα τον κοβει απο χλμ μακρυα τι θελει κ τι οχι...τον Bihla 1 φορα τον εχω δει απο κοντα κ κρινω οτι ειναι ολιγον ντροπαλος ,κατι τετοιες θελουν 3 bihles για πρωινο... :s_roses

Επισης πουθενα δεν ειπα να μην κανει τπτ ο φιλος μας ,απλα να εχει το νου του.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
gianik έγραψε:
red_monster έγραψε:
Ερωτησεις:

.

Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι απελπισμενη ή οτι το πεοκοντερ εχει γυρισμενα χλμ.... :protest:
Εγω εγραψα ,μαλλον καλυτερα εννοησα , οτι η τυπισσα ειναι εμπειρη στην πιατσα , τον αντρα τον κοβει απο χλμ μακρυα τι θελει κ τι οχι...τον Bihla 1 φορα τον εχω δει απο κοντα κ κρινω οτι ειναι ολιγον ντροπαλος ,κατι τετοιες θελουν 3 bihles για πρωινο... :s_roses

Επισης πουθενα δεν ειπα να μην κανει τπτ ο φιλος μας ,απλα να εχει το νου του.. :iconcool:

Αυτό το κατάλαβες από το «δούλευε νύχτα ως Dj” ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
kyr80 έγραψε:Δηλαδή οι χωρισμένες με παιδί, τι πρέπει να κάνουν;; Να αυτοκτονήσουν; Δικαίωμα στη ζωή δεν έχει μια 30ρα με παιδάκι; Την έχουμε μόνο για τον πούτσο; Και αυτό μόνο αν είναι εμφανίσιμη....
ΓαμW τα χωριά μου μέσα.... Αν εμείς οι πιο νέοι δεν αλλάξουμε μυαλά, τότε τον ήπιαμε. Σκεφτείτε να ήταν αδερφή μας. Και δε μιλάω για φάση "παλούκω" γκόμενα. Που πηδιέται με ότι ανασαίνει. Μιλάμε για σοβαρές γυναίκες. Που είτε δεν ταίριαξαν με τον άντρα τους, είτε έμπλεξαν με μ@λ@κα. Ναι, όσο εμείς τις λέμε πτ@νες, άλλο τόσο μας λένε και αυτές μλκες. Και το ποσοστό είναι ίδιο.
Μια γυναίκα με παιδί που παρατάει τον μλκα άντρα της, έχει άπειρο respect από εμένα.
Και έχω οικογενειακό παράδειγμα. Το ρεμάλι τον αδερφό μου.
Τέσπα.... Μπίχλα@ ούτε να σε τυλίξει θα θέλει, ούτε να σου φορτώσει το παιδί του άλλου, ούτε τίποτα. Πιθανώς να θέλει και αυτή μόνο sex. Ή να περάσει ευχάριστα ένα βράδυ παρέα. Ή να ξεκινήσει κάτι και όπου βγει.

Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Η κοπέλα φαίνεται και γαμώ τα κορίτσια, τα είχε με έναν πατρινό που σπούδαζε εδώ Νομική, έκανε
την πρακτική του, παίζει να μην παντρεύτηκαν. Όταν το παιδί δεν περπατούσε ακόμα, είδε τα ζόρια (ανεργία, αφραγκία),
μάζεψε τις βαλίτσες του και έφυγε στη μάνα του :vava:
Εννοείται ότι δεν θα είμαι προκατειλημμένος απέναντι σε μια γυναίκα που μου αρέσει και τα βρίσκουμε σε πολλά επειδή
της έτυχε μια αναποδιά στη ζωή της. Δεν φοβάμαι ότι θα μου ''φορτώσει'' το παιδί του πατρινού, απλά θέλω διακριτικές
κινήσεις επειδή είναι επαρχία, έκαναν παρέα οι γονείς μας κλπ. Ο πατέρας της νομίζω έπαιζε μπάσο σε μια μπάντα όπου
ήταν τραγουδιστής ο μακαρίτης ο πατέρας μου και είναι ένας πόντιος 2 μέτρα ντερέκι :ninja:
Giuseppe Busso έγραψε:Και ενώ σε βλέπω τόσο απελευθερωμένο, με μπέρδεψες με το ηλικιακό ταμπού.
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πότε κάνεις τι;
Ο άνθρωπος και η 32 ετών γυναίκα, ίσως κάτσει και περάσουν μια βραδιά (ίσως και περισσότερες) αξέχαστη.

Δεν είναι ηλικιακό το ταμπού, και 27 θα μπορούσε να είναι (που τόσο φαίνεται) και να έχει παιδί. Είναι αλλιώς να φύγεις
με μια γκόμενα για ένα σκ Θεσσαλονίκη και να έχει αφήσει το παιδί στους παππούδες. Θα είναι όλη την ώρα με το κινητό
και θα ρωτάει αν έφαγε, αν διάβασε, κάνε αυτό, κάνε εκείνο και θα ερχόμαστε και οι δύο σε δύσκολη θέση.
Άβαταρ μέλους
By gianik
red_monster έγραψε:
gianik έγραψε:
red_monster έγραψε:
Ερωτησεις:

.

Αυτό το κατάλαβες από το «δούλευε νύχτα ως Dj” ? :hmmm:

Κοιτα αν μου εβαζες κουιζ ,ποια γυναικα ειναι πιο εμπειρη σε θεματα ανδρων μεταξυ ας πουμε μιας dj. και μιας υπαλληλου του Σκλαβενιτη ,τα λεφτα μου θα τα πονταρα στην 1η...
Ρε συ monster μην ψιριζουμε την μαιμου, εξυπνο παιδι εισαι , συνδυασμος νυχτα ,παιδι ,μεγαλυτερη ηλικια δεν ειναι στα υπερ σου...συνηθως ειναι περπατημενες τετοιες γυναικες ....
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#473175 Αναφορικά με την νύχτα αυτή καθ'αυτή, έχω αρχίσει να πετυχαίνω περιστατικά που τείνουν στο ότι παπάργια δείκτης μπερπατησιάς αποτελεί.

Την πρωτοχρονιά πουχού, ΔΕΚΑ το πρωί σε μαγαζί - αποτελειωματάδικο η σερβιτόρα κουβέντιαζε με μία τύπισσα της παρέας μας περί καφρίλας, πιωμένωνε κλπ περίεργων τύπων. :lol:

Μου 'ρθε να της πω ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ, αλλά έδωσα τόπο στην πορδή.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#473180 Η κοπέλα μπορεί να δουλεύει το πρωί στον Σκλαβενίτη και τα ΣΚ ως dj. Θέλω να πω, σε μερικούς μερικούς η ζωή έχει ρίξει τόσα χαστούκια (πολλες φορες αναίτια) ας μην τους την κάνουμε δυσκολότερη :)

Νομίζω δεν έχει νόημα να αναφέρουμε παραδείγματα για την δικηγόρο με τα γαλλικά που έπαιζε καλύτερο Κλαρινο από το μαγκα η για την Μπαργουμαν από το Κολωνάκι που ήταν αξύριστη γιατί «δεν της τυχαίνουν τέτοια απρογραμμάτιστα»
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 11 Ιαν 2018, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
diplomat έγραψε:Αναφορικά με την νύχτα αυτή καθ'αυτή, έχω αρχίσει να πετυχαίνω περιστατικά που τείνουν στο ότι παπάργια δείκτης μπερπατησιάς αποτελεί.

Την πρωτοχρονιά πουχού, ΔΕΚΑ το πρωί σε μαγαζί - αποτελειωματάδικο η σερβιτόρα κουβέντιαζε με μία τύπισσα της παρέας μας περί καφρίλας, πιωμένωνε κλπ περίεργων τύπων. :lol:

Μου 'ρθε να της πω ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ, αλλά έδωσα τόπο στην πορδή.

Name the place. :rtfm: