Geo f1 έγραψε:Του απαντησα...
pics or it didnt happen
gianik έγραψε:@bihlas
Ερωτησεις:
1) πως ξέρεις ότι την Χ (τυχαίο γράμμα) την γνωρίζει η μητέρα σου;;
2) θα βγείτε για ποτό ενώ δεν την έχεις δει ποτέ άλλη φορά;
Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..
.

red_monster έγραψε:gianik έγραψε:@bihlas
Ερωτησεις:
Επίσης πρώην dj, μέσα στη νύχτα, μεγαλύτερη σου κ με παιδί, αυτή σε περνάει όλο τον Έβρο κατά μήκος κ δε βρέχεσαι κιολας... Στο λέω για να είσαι προετοιμασμενος..
.
Τι προκαταλήψεις είναι αυτές μωρε;
Χωρισμένη με παιδί = απελπισμένη
Και πρώην dj = έχει βρέξει όλες τις ψωλες του νόμου ;;;
Μπίχλα στα 30, τι έχει γράψει έως τώρα το κοντέρ ;

gianik έγραψε:red_monster έγραψε:gianik έγραψε:@bihlas
Ερωτησεις:
.
Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι απελπισμενη ή οτι το πεοκοντερ εχει γυρισμενα χλμ....![]()
Εγω εγραψα ,μαλλον καλυτερα εννοησα , οτι η τυπισσα ειναι εμπειρη στην πιατσα , τον αντρα τον κοβει απο χλμ μακρυα τι θελει κ τι οχι...τον Bihla 1 φορα τον εχω δει απο κοντα κ κρινω οτι ειναι ολιγον ντροπαλος ,κατι τετοιες θελουν 3 bihles για πρωινο...
Επισης πουθενα δεν ειπα να μην κανει τπτ ο φιλος μας ,απλα να εχει το νου του..

kyr80 έγραψε:Δηλαδή οι χωρισμένες με παιδί, τι πρέπει να κάνουν;; Να αυτοκτονήσουν; Δικαίωμα στη ζωή δεν έχει μια 30ρα με παιδάκι; Την έχουμε μόνο για τον πούτσο; Και αυτό μόνο αν είναι εμφανίσιμη....
ΓαμW τα χωριά μου μέσα.... Αν εμείς οι πιο νέοι δεν αλλάξουμε μυαλά, τότε τον ήπιαμε. Σκεφτείτε να ήταν αδερφή μας. Και δε μιλάω για φάση "παλούκω" γκόμενα. Που πηδιέται με ότι ανασαίνει. Μιλάμε για σοβαρές γυναίκες. Που είτε δεν ταίριαξαν με τον άντρα τους, είτε έμπλεξαν με μ@λ@κα. Ναι, όσο εμείς τις λέμε πτ@νες, άλλο τόσο μας λένε και αυτές μλκες. Και το ποσοστό είναι ίδιο.
Μια γυναίκα με παιδί που παρατάει τον μλκα άντρα της, έχει άπειρο respect από εμένα.
Και έχω οικογενειακό παράδειγμα. Το ρεμάλι τον αδερφό μου.
Τέσπα.... Μπίχλα@ ούτε να σε τυλίξει θα θέλει, ούτε να σου φορτώσει το παιδί του άλλου, ούτε τίποτα. Πιθανώς να θέλει και αυτή μόνο sex. Ή να περάσει ευχάριστα ένα βράδυ παρέα. Ή να ξεκινήσει κάτι και όπου βγει.
Giuseppe Busso έγραψε:Και ενώ σε βλέπω τόσο απελευθερωμένο, με μπέρδεψες με το ηλικιακό ταμπού.
Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πότε κάνεις τι;
Ο άνθρωπος και η 32 ετών γυναίκα, ίσως κάτσει και περάσουν μια βραδιά (ίσως και περισσότερες) αξέχαστη.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
red_monster έγραψε:gianik έγραψε:red_monster έγραψε:gianik έγραψε:@bihlas
Ερωτησεις:
.
Εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι απελπισμενη ή οτι το πεοκοντερ εχει γυρισμενα χλμ....![]()
Εγω εγραψα ,μαλλον καλυτερα εννοησα , οτι η τυπισσα ειναι εμπειρη στην πιατσα , τον αντρα τον κοβει απο χλμ μακρυα τι θελει κ τι οχι...τον Bihla 1 φορα τον εχω δει απο κοντα κ κρινω οτι ειναι ολιγον ντροπαλος ,κατι τετοιες θελουν 3 bihles για πρωινο...
Επισης πουθενα δεν ειπα να μην κανει τπτ ο φιλος μας ,απλα να εχει το νου του..
Αυτό το κατάλαβες από το «δούλευε νύχτα ως Dj” ?

diplomat έγραψε:Αναφορικά με την νύχτα αυτή καθ'αυτή, έχω αρχίσει να πετυχαίνω περιστατικά που τείνουν στο ότι παπάργια δείκτης μπερπατησιάς αποτελεί.
Την πρωτοχρονιά πουχού, ΔΕΚΑ το πρωί σε μαγαζί - αποτελειωματάδικο η σερβιτόρα κουβέντιαζε με μία τύπισσα της παρέας μας περί καφρίλας, πιωμένωνε κλπ περίεργων τύπων.![]()
Μου 'ρθε να της πω ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ, αλλά έδωσα τόπο στην πορδή.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]