- 11 Ιαν 2018, 12:08
Κανόνισα μέσω fb να βγω με μια ωραία τύπισσα και σε εμφάνιση και σε προσωπικότητα, πολύ χιούμορ, ροκάκι που
τραγουδάει σε μπάντες, παλιότερα έπαιζε dj σε μπαράκια κλπ. Φέρνω την συζήτηση έτσι ώστε να μου προτείνει αυτή
να βγούμε σε λίγες μέρες, ώστε να κάνει αυτή τα κουμάντα της για το πότε και που.
Μαθαίνω λοιπόν από γνωστούς ότι είναι 32 (από τις φωτό και το στυλάκι δεν την έκανα πάνω από 27) με παιδάκι 1η ή 2α
δημοτικού, την είχε παρατήσει ο άντρας της πριν 5 χρόνια. Η μάνα μου ξέρει την μάνα της και την θεία της που ασχολούνται
με το παιδί, κλπ Κομοτηναϊκά κουτσομπολιά. Αν βγούμε, φαντάζομαι ότι δεν θα αναφέρει τίποτα για παιδί, επειδή προφανώς
δεν θα βγούμε ''φιλικά'', ούτε εμένα θα μου ξεφύγει τίποτα. Το θέμα είναι ότι όσες φορές έχω ασχοληθεί με γκόμενες που
ασχολούνται με μουσικές και τέτοια, γοητεύομαι από το όλο σκηνικό και γουστάρω, οπότε αν όχι στην πρώτη συνάντηση,
θα χωθώ για να το πάω στο ερωτικό. Βραχυπρόθεσμα σίγουρα θα περάσουμε καλά, μόνος μου μένω, δεν θα μας δουν
πολλοί να κυκλοφορούμε μαζί, το κουτσομπολιό μου τη δίνει. Αρκετοί μου λένε να μην ''μπλέξω'' αλλά λέω να κάνω ότι
μου κατέβει στο κεφάλι, ελεύθερος είμαι και 30 χρονών, δεν θα ακούσω συμβουλές από κανέναν για το ποιά θα βάλω
στη ζωή μου και στο κρεβάτι μου.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.