Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
QsisVTS έγραψε:ψάξε για steroid clitoris :innocent:

ο,τι πιο κοντά σε αυτό που φοβάσαι

Εικόνα

bihlas87 έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι είναι 18 και ο πατέρας της είναι ταξιτζής σε ένα χωριό και του νοικιάζω ένα χωράφι.
Να της πω να κατέβει Κομοτηνή σήμερα δεν λέει επειδή δεν οδηγάει και αύριο φεύγει Ρέθυμνο όπου σπουδάζει, αν πάω
εκεί μόνος μου ρισκάρω να με δει ο πατέρας της να την κυκλοφορώ και δεν θέλω, έχουμε ''επαγγελματική'' σχέση :hmmm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#472398 :lol:
Πόσο καφρίλα θα ήταν να έχω σε κρυφό φάκελο στο κινητό μια dick pic από καλή γωνία με ένα χάρακα δίπλα? :shifty:
Σε περίπτωση που πετύχω ξανά κανένα ξέκωλο που ρωτάει για προσόντα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#472399 Bihla η πεοσυζήτηση με μια "πιθανή" γκόμενα είναι σαν τις κόντρες.
Ποτέ μην της πεις, πόσα ακριβώς άλογα είσαι. Κράτα κρυφό το νιτρομπούκαλο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#472402 Σωστό, απλά ελπίζεις να μην καταλάβει αυτό
Εικόνα

Αντί για αυτό
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
O τραγουδιστής είπε επίσης πως έκανε ο ίδιος την πρόταση γάμου και πως ήταν αρκετά νευρικός καθώς γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι για να το προσφέρει στον σύντροφό του.

http://m.lifo.gr/now/people/176117/o-ri ... yntrofo-to
Άβαταρ μέλους
By gianik
Giuseppe Busso έγραψε:
O τραγουδιστής είπε επίσης πως έκανε ο ίδιος την πρόταση γάμου και πως ήταν αρκετά νευρικός καθώς γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι για να το προσφέρει στον σύντροφό του.

http://m.lifo.gr/now/people/176117/o-ri ... yntrofo-to
Να σε έβλεπα να γονάτιζες μπροστά στον Stefan 147 κ αυτός να σου έριχνε χυλόπιτα προτιμώντας geako...

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:Εικόνα

Δεν εχεις συμφιλιωθει με την θυλυκη σου πλευρα... δες τον Γκεακο..

Geo f1 έγραψε::inlove: :inlove:

Εικόνα

:lol: :lol: :lol:

:s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By xenos
#473052 Αυτό είναι καλύτερο ή χειρότερο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#473058 Κανόνισα μέσω fb να βγω με μια ωραία τύπισσα και σε εμφάνιση και σε προσωπικότητα, πολύ χιούμορ, ροκάκι που
τραγουδάει σε μπάντες, παλιότερα έπαιζε dj σε μπαράκια κλπ. Φέρνω την συζήτηση έτσι ώστε να μου προτείνει αυτή
να βγούμε σε λίγες μέρες, ώστε να κάνει αυτή τα κουμάντα της για το πότε και που.
Μαθαίνω λοιπόν από γνωστούς ότι είναι 32 (από τις φωτό και το στυλάκι δεν την έκανα πάνω από 27) με παιδάκι 1η ή 2α
δημοτικού, την είχε παρατήσει ο άντρας της πριν 5 χρόνια. Η μάνα μου ξέρει την μάνα της και την θεία της που ασχολούνται
με το παιδί, κλπ Κομοτηναϊκά κουτσομπολιά. Αν βγούμε, φαντάζομαι ότι δεν θα αναφέρει τίποτα για παιδί, επειδή προφανώς
δεν θα βγούμε ''φιλικά'', ούτε εμένα θα μου ξεφύγει τίποτα. Το θέμα είναι ότι όσες φορές έχω ασχοληθεί με γκόμενες που
ασχολούνται με μουσικές και τέτοια, γοητεύομαι από το όλο σκηνικό και γουστάρω, οπότε αν όχι στην πρώτη συνάντηση,
θα χωθώ για να το πάω στο ερωτικό. Βραχυπρόθεσμα σίγουρα θα περάσουμε καλά, μόνος μου μένω, δεν θα μας δουν
πολλοί να κυκλοφορούμε μαζί, το κουτσομπολιό μου τη δίνει. Αρκετοί μου λένε να μην ''μπλέξω'' αλλά λέω να κάνω ότι
μου κατέβει στο κεφάλι, ελεύθερος είμαι και 30 χρονών, δεν θα ακούσω συμβουλές από κανέναν για το ποιά θα βάλω
στη ζωή μου και στο κρεβάτι μου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#473064 Μπιχλα εχεις καταφερει ο, τι ελαχιστοι αθληται στην Ιστορια (Τζορνταν, Σουμαχερ, Καλταβεριδης): Ενω εισαι στην κορυφη, να βρισκεις κινητρο καθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορα να ξεπερνας τον εαυτο σου, να βρισκεις κινητρο για shitius alpidus fuckius. Μονο και μονο γι αυτο πρεπει να χτιστει Hall o f Fame στην Ελλαδα και να παρεις τον τελευταιο οροφη +5 θεσεις στην πυλωτη.