Για να μην πώ για τα 16 χρόνια πριν "δεδομένα"
Για να μην πώ για τα 16 χρόνια πριν "δεδομένα"
Για να μην πώ για τα 16 χρόνια πριν "δεδομένα"
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ πάντως δεν έχω γνώμη, αλλά γενικώς δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για την ολλανδική μαγειρική, ούτε είναι τυχαίο που και ο Τρίφτης όλο για μπουγάτσα τρέχει. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να τρώει κάτι άλλο (πχ καμιά τουλίπα).
rx8_drifter έγραψε:Koίτα, αν το πάρεις στο χαλαρό, πας στα μουσεία σου, κάνεις και μια γύρα σε 2-3 πόλεις κοντά (όλα κοντά ειναι με το τρένο), τη γεμίζεις άνετα τη βδομάδα.
Μόνο Aμστερνταμ 7 μέρες αν δεν έχεις σκοπό να λιώσεις στα μουσεία (και στους μπάφους) ειναι λιγο too much.
rx8_drifter έγραψε:Το ότι δεν έχει απαντήσει κανένας σ αυτο το request το λέω και παρήγορο![]()
Νικό, μάλλον εχεις άγνοια κινδύνου

funkyreverend έγραψε:Η τσίκνα είναι απαγορευμένη στο Άμστερνταμ γιατί μολύνει την ατμόσφαιρα και ενοχλεί ποδήλατα και αγελάδες.
Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα από ελληνικά εστιατόρια στη χώρα. 1-2 που έχω δοκιμάσει (άγνωστο γιατί), ήταν μάπα το καρπούζι.
Το Χάαρλεμ είναι υπέροχο και χρειάζεσαι περίπου 15-20 λεπτά με το τρένο από το Centraal ή καμιά ώρα από το Zuid στο οποίο λογικά θα βρίσκεστε κοντά αν η έκθεση είναι στο RAI. Με αυτοκίνητο θέλεις 20-25 λεπτά ρεαλιστικά αν δεν έχει κίνηση. Είναι άλλη πόλη, να ξέρεις.
Στην καλύτερη περίπτωση μπορεις να καταλήξεις σε κάτι τέτοιο
Dimitris_P έγραψε:Συγνώμη θα πάτε Ολλανδία για ΛΙΓΕΣ μέρες και θέλετε να φάτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ φαΐ;![]()
Πηγαίντε να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και ό,τι προκύψει
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]