- 08 Σεπ 2014, 13:16
_
Μας είπαν ότι έρχεται και το Jeep Renegade τον επόμενο μήνα, θα πρέπει να το δούμε και αυτό (απ' ό,τι διάβασα μάλλον ένα 1.4t προσθιοκίνητο θα έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για εμάς)...
kostis20 έγραψε:Σχεδιαστικά κυρίως μιλάω,πολυ συντηρητικό ειδικά στο εσωτερικό του και με μετρια εικόνα.
Βεβαια σήμερα είδα ένα f/l με xenon και γυαλινη οροφή και μου φάνηκε συμπαθητικό.Δε ξέρω ίσως δε το πρόσεχα πριν.
Θυμ'αται κανείς απο πότε είναι στην αγορά?
Να σου πω, πολλά είναι που δεν πρόσεχα και εγώ πριν...
Θα το δούμε ενδελεχώς και θα αναφέρουμε.
kostis20 έγραψε:edit:Kubiak πρεπει να πας απο τις αντιπροσωπείες.Αν βρείς καμια καλή προσφορα μπορει να αλλαξουν τα δεδομένα και να δεχθείς κάποιους συμβιβασμούς.
Αμα βρείς ας πουμε πολυ φθηνό το Mokka ίσως να το ξανασκεφτείς,για παράδειγμα.
Κοίταξε Κωστή, κάποιες απαιτήσεις είναι ελαφρώς ελαστικές και κάποιες τελείως ανελαστικές.
Το αυτοκίνητο θέλουμε να έχει κάποια πράγματα αλλά η χρήση και συντήρησή του να μην κοστίζει τόσο ώστε να μας γίνεται βραχνάς.
Πλέον δεν παρασυρόμαστε από μαρκετινίστικα τρυκ, ούτε από κάποια υπέρ του δέοντως προβεβλημένα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η χαμηλή τιμή δεν είναι σημαντικό δέλεαρ για να παραβλέψουμε κάποια ουσιαστικά πράγματα (π.χ. το S-Cross θα το ξαναδούμε γιατί όντως έχει πολύ καλή τιμή και το μόνο που μας χάλασε είναι η εμφάνιση και το εσωτερικό σε σχέση με το Qashqai μιας και τα είδαμε μαζί, ενώ το Mokka έχει κάποια χαρακτηριστικά που το απορρίπτουν ευθύς εξαρχής και ασυζητητί).
Δεν θέλουμε να έρχεται η ώρα των τελών κυκλοφορίας και της αλλαγής ελαστικών για παράδειγμα και να δαπανάμε σημαντικά ποσά.