thanasisr16 έγραψε:Αφού είμαι ικανοποιημένος με τα γκάζια του 1.2 tsi,αυτό θα γαζώνει ό,τι 18ρι κυκλοφορεί![]()
Το αυτοκίνητο είναι πολύ ποιοτικό μέσα,καμία σχέση με το δικό μου ibiza.Η seat έχει κάνει άλματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν.
Το αμάξι είναι σαν golf μέσα. Η διαφορά δεν είναι τόσο σε μικρολεπτομέρειες όσο στο τελικό ραφινάρισμα του προϊόντος.
Μην ξεχνάς κάτι άλλο όμως. Την τιμή κτήσης. Για να πάρεις Golf με τέτοιο εξοπλισμό, θες 30 χιλιάδες ευρώ και με κινητήρα 1.5 TSI EVO 150 ίππων και όχι το μοτέρ του Audi TT 1.8 που έχουμε εμείς.
Thanix έγραψε:Ελπίζω όμως να μην μεταλλάχθηκες από πολεμιστή σε απλό αναγνώστη βιβλίων!
< using BoobsPower!
Θα μπει φίλτρο οσονούπω. Μέχρι και ανάρτηση σκέφτηκα

REALZEUS έγραψε:Τα S001, σαν κλασικά Bridge - αλλά και ιαπωνικά λάστιχα γενικά, θέλουν ζέσταμα. Όταν ζεσταθούν όμως είναι βεντούζες και με άριστη πληροφόρηση.
Δεν κατηγορώ το ελαστικό. Αλλά με το που βγαίνω από το σπίτι μου, κυκλοφορώ στην πόλη. Τι να κάνουμε τώρα.
Αυτό πάει στον pop
Πάρε μια γεύση από το πως θα είναι το FR σου στο κόκκινο.
Αν δεν είχα κόκκινο αμάξι πριν, θα ήταν στις προτιμήσεις μου για επιλογή χρώματος.
Είναι και αυτό ολοκαίνουριο χρώμα, μαζί με το δικό μου το Urban Silver και άλλα 2 (ένα μπλε και ένα μελιτζανί).
το πήρα κόκκινο,πάντως και το ασημί δίνει έναν πολυτελή χαρακτήρα αλλά λόγω ηλικίας το αίμα βράζει
Έχω δει όλα τα video στο YouTube και ανυπομονώ να κάτσω στο μπακετ του
Του ζήτησα δώρο τον συναγερμό αλλά μου είπε ότι μου έκανε την έκπτωση.Μπορώ να τον πιέσω να μου τον κάνει δώρο;
Προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης μου γράφει έως 31 Μαρτίου,υπάρχει περίπτωση να έρθει και πιο νωρίς;
Ευχαριστώ
Για την παράδοση ισχύει ότι σου είπε. Λίγο δύσκολο να ξέρεις καποιος από εδώ κάτι παραπάνω.
Συνήθως αυτοί δίνουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να είναι μέσα, αλλά όπως και να χει ένα 3μηνο είναι λογική αναμονή για ευρωπαϊκό αυτοκίνητο με εύρυθμη γραμμή παραγωγής.
Giuseppe Busso έγραψε:Γλυφάδα σήμερα. Τυχαία συνάντηση με μέλος του φόρουμ. Ήρθαμε να βρούμε κάνα Volvo XC60 αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα
Αδικειται το χρωμα απο τις φωτογραφιες...
Η καλύτερη λύση είναι obd lock.-
< >
Zeus έγραψε:Αδικειται το χρωμα απο τις φωτογραφιες...
thanasisr16 έγραψε:Εργοστασιακό θα επιθυμούσα να βάλω,αλλά δεν μπορώ λόγω αλλαγής φορολογικής κλίμακας στο τέλος ταξινόμησης όπως έχει γίνει με το καινούργιο σύστημα δυστυχώς
Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που πήρα αμάξι σχεδόν ετοιμοπαράδοτο (ήταν στο τελωνείο και περίμενε εμένα
). Πρόσεξα καλά ότι έβαλες το convinience pack με τα 150 ευρώ. Το ήθελα και εγώ αυτό το έξτρα. Βασικά θεωρώ τραγική την επιλογή να βάζεις full led φώτα και να μην το έχει standard. Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι ότι για αυτό, δεν ήθελα να περιμένω 4 μήνες (έτρωγα και το Δεκέμβρη στη μάπα).
Αν έκανα παραγγελία, θα ήθελα να του βάλω αυτό το έξτρα, το DCC (dynamic chassis control) δηλαδή ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, κάτι έξτρα αποθηκευτικούς χώρους και εν τέλει θα σκεφτόμουν το DSG7 (το οποίο ανεβάζει πολύ το κασέ). Ο λόγος που δεν το έκανα ήταν γιατί άλλαζε κλίμακα ΦΤΤ και πλήρωνες γαμησιάτικα για κάτι αστεία ευρώ.
Σου βρήκα παρατσούκλι για το αμάξι: μιας και πήρες FR και είναι κόκκινο και έχει γερμανικές ρίζες, το βαπτίζεις η FRaula.
Χαχαχαχαχαχα πολύ καλό το παρατσούκλι και θα το κρατήσω
Αυτά που θα του βάλω όταν με το καλό έρθει θα είναι σίγουρα το full link,πατάκι για το πορτπαγκάζ και ίσως τα πετάλια του cupra,γιατί βλέποντας το δικό σου αλλάζει όλη η εικόνα του εσωτερικού και γίνεται πιο σπορ μαζί με τα φιλέτα αλουμινίου
Στη βελμάρ το εκθεσειακό fr που είχε ήταν με τα 150 άλογα και τα φιλέτα αλουμινίου ήταν γαλάζια και όχι ασημί,άραγε έχει να κάνει ανάλογα με την έκδοση ή αλλάξανε το χρώμα?
Αν επιτρέπεται, γιατί φεύγει το Ibiza?
< Note >
Το ibiza φεύγει λόγω ανάγκης για περισσότερους χώρους και λόγω ανάγκης αναβάθμισης και ιπποδύναμης