Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#470198 Επειδή από την οικογένεια έχουν περάσει συνολικά 4 seat με το τελευταίο να είναι ένα ibiza tsi το οποίο θα το δώσουμε μόλις έρθει το Leon (δεν ξέρω και πως ανεβάζω φωτογραφίες ) και ήμασταν γενικά ευχαριστημένοι από την εταιρία και θέλαμε να ανέβουμε κατηγορία και με βάση το συνολικό ποσό που μπορούσαμε να διαθέσουμε δεν βρήκαμε τίποτα άλλο σε αυτήν την τιμή,με αυτή την μοτερούκλα,με αυτόν τον εξοπλισμό και έτσι η ζυγαριά έγειρε προς τον λέοντα με συνοπτικές διαδικασίες αφού μου άρεσε συνολικά το αυτοκίνητο :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#470204 Μάλιστα.

Ο κινητήρας είναι όπλο. Απλά δεν έχει ηχητική υπόκρουση.
To λες και sleeper car.
Έχεις επιδόσεις σχεδόν επιπέδου Golf 5 GTi σε 1800άρη κινητήρα.

Μετά τα 500 χιλιόμετρα, θα σου κάνει εντύπωση ότι το αμάξι θα έχει μαλακώσει και εν τέλει είναι άνετο το setup για το σπορ προφίλ του αυτοκινήτου και τις 18άρες.
Εγώ προσωπικά την ανάρτηση του αυτοκινήτου τη βρίσκω "λίγη" για πολύ γρήγορη οδήγηση και δεν με εμπνέει όσο με ενέπνεε η 147 που είχα πριν. Βέβαια ίσως βιάζομαι να κρίνω, αλλά σίγουρα δεν έχει αυτό το sharpness το μοιρογνωμωνιακό της Alfa Romeo. Βασικά το έχουν λίγα αυτοκίνητα στην κατηγορία αυτό και όχι σε αυτές τις εκδόσεις.

Έρχεται με ελαστικά Bridgestone Potenza S001. Δεν μου αρέσουν επειδή θέλουν πολύ ζέσταμα. Το αμάξι με κρύα λάστιχα σπινιάρει για πλάκα. Δεν θέλω να διανοηθώ τι θα γίνει με κάπως πιο φθαρμένα ελαστικά.

Θα χορτάσεις φρένο.

Φοβερό σασί.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#470211 Κανένα καινούργιο αυτοκίνητο της κατηγορίας δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει το τιμόνι της άλφα και ας μην έχω οδηγήσει την 147,ξέρω ότι το αυτοκίνητο ήταν αλλού από οδηγική απόλαυση όπως σχεδόν όλες οι άλφα.Στα του λέοντα αρχικά φοβόμουν τις 18ρες στους δρόμους μας αλλά από την άλλη δεν μου άρεσαν καθόλου οι 17ρες με τις οποίες ερχόταν.Από ηχομόνωση πώς τα πάει,γιατί με το ibiza μετά τα 130 ο αεροδυναμικός θόρυβος είναι υπαρκτός
Και κάτι άσχετο,φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάσουμε και από κινητό και αν ναι πως ανεβάζουμε γιατί δεν έχω ιδέα
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Πάρε και μια αποψινή λήψη από τα καπούλια της Ισπανίδας μου

Έρωτας είναι ,καλοτάξιδο και αγρατζουνιστο
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
thanasisr16 έγραψε:Κανένα καινούργιο αυτοκίνητο της κατηγορίας δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει το τιμόνι της άλφα και ας μην έχω οδηγήσει την 147,ξέρω ότι το αυτοκίνητο ήταν αλλού από οδηγική απόλαυση όπως σχεδόν όλες οι άλφα.Στα του λέοντα αρχικά φοβόμουν τις 18ρες στους δρόμους μας αλλά από την άλλη δεν μου άρεσαν καθόλου οι 17ρες με τις οποίες ερχόταν.Από ηχομόνωση πώς τα πάει,γιατί με το ibiza μετά τα 130 ο αεροδυναμικός θόρυβος είναι υπαρκτός
Και κάτι άσχετο,φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάσουμε και από κινητό και αν ναι πως ανεβάζουμε γιατί δεν έχω ιδέα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ποια 130 Θανάση; :lol:

Στα 230 να λες, ίσως ακούσεις κάτι. Το αμάξι πιάνει τα 200 και νομίζεις ότι περπατάει. :iconcool:
Έχεις πάρει εργαλείο. Πραγματικά με τέτοιο πάτημα και τέτοια δύναμη, θα ευχαριστηθείς ταξίδι.
Το να συνδυάζεις άνεση, χώρους, δύναμη, αίσθηση ασφάλειας και όλα τα ατού που έχει, είναι απολαυστικό.
Θα καταλάβεις τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
thanasisr16 έγραψε:Και κάτι άσχετο,φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάσουμε και από κινητό και αν ναι πως ανεβάζουμε γιατί δεν έχω ιδέα

http://postimages.org/

πάτα αντιγραφή στο hotlink για forum

και επικόλληση εδώ
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#470221 Να και κάτι από το τωρινό
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από thanasisr16 και 03 Ιαν 2018, 00:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Giuseppe Busso έγραψε:Έρχεται με ελαστικά Bridgestone Potenza S001. Δεν μου αρέσουν επειδή θέλουν πολύ ζέσταμα. Το αμάξι με κρύα λάστιχα σπινιάρει για πλάκα. Δεν θέλω να διανοηθώ τι θα γίνει με κάπως πιο φθαρμένα ελαστικά. .

Πριν μια βδομάδα οδήγησα και συνοδηγησα πιο γρήγορο αυτοκίνητο από το Λεόν

Δεν σπινιαρε ποτέ. Τυχαίο;

Ότι πολιτικό λάστιχο και να βαλεις , άμα ξεκινήσεις σαν κανιβαλος θα σπιναρει
Άβαταρ μέλους
By Thanix
#470224 Busso έχει τόσο καλή ηχομόνωση;

< using BoobsPower!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
popolaros έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Έρχεται με ελαστικά Bridgestone Potenza S001. Δεν μου αρέσουν επειδή θέλουν πολύ ζέσταμα. Το αμάξι με κρύα λάστιχα σπινιάρει για πλάκα. Δεν θέλω να διανοηθώ τι θα γίνει με κάπως πιο φθαρμένα ελαστικά. .

Πριν μια βδομάδα οδήγησα και συνοδηγησα πιο γρήγορο αυτοκίνητο από το Λεόν

Δεν σπινιαρε ποτέ. Τυχαίο;

Ότι πολιτικό λάστιχο και να βαλεις , άμα ξεκινήσεις σαν κανιβαλος θα σπιναρει

Παίζεται το πιο γρήγορο :iconcool:

Επίσης άλλο βάρος το Volvo, ενώ έχει πέλμα 205 αντί 225 του δικού μου.
Όλα αυτά συντελούν στο να φέρει σε θερμοκρασία λειτουργίας τα ελαστικά του, σαφώς πιο γρήγορα.

Δεν μιλάω για εκκίνηση. Αναφέρομαι σε 2ες-3ες μόλις ροπιάζει, το αμάξι, ανάβει το antispin :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#470228 Καλά, ακόμα με κόντρες ασχολούμαστε;

Μπαρμπαδεψα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
popolaros έγραψε:Καλά, ακόμα με κόντρες ασχολούμαστε;

Μπαρμπαδεψα

Άσε ρε.

@Θανιξ

Η 147 ήταν πολεμίστρα. Εδώ μου φαίνεται σαν να μπήκα σε βιβλιοθήκη.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#470238 Αφού είμαι ικανοποιημένος με τα γκάζια του 1.2 tsi,αυτό θα γαζώνει ό,τι 18ρι κυκλοφορεί :metalo:
Το αυτοκίνητο είναι πολύ ποιοτικό μέσα,καμία σχέση με το δικό μου ibiza.Η seat έχει κάνει άλματα προόδου σε σχέση με το παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
By Thanix
#470239 Ελπίζω όμως να μην μεταλλάχθηκες από πολεμιστή σε απλό αναγνώστη βιβλίων!

< using BoobsPower!