Giuseppe Busso έγραψε:
Πάρε και μια αποψινή λήψη από τα καπούλια της Ισπανίδας μου
thanasisr16 έγραψε:Κανένα καινούργιο αυτοκίνητο της κατηγορίας δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει το τιμόνι της άλφα και ας μην έχω οδηγήσει την 147,ξέρω ότι το αυτοκίνητο ήταν αλλού από οδηγική απόλαυση όπως σχεδόν όλες οι άλφα.Στα του λέοντα αρχικά φοβόμουν τις 18ρες στους δρόμους μας αλλά από την άλλη δεν μου άρεσαν καθόλου οι 17ρες με τις οποίες ερχόταν.Από ηχομόνωση πώς τα πάει,γιατί με το ibiza μετά τα 130 ο αεροδυναμικός θόρυβος είναι υπαρκτός
Και κάτι άσχετο,φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάσουμε και από κινητό και αν ναι πως ανεβάζουμε γιατί δεν έχω ιδέα
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα
thanasisr16 έγραψε:Και κάτι άσχετο,φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάσουμε και από κινητό και αν ναι πως ανεβάζουμε γιατί δεν έχω ιδέα
Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα

Giuseppe Busso έγραψε:Έρχεται με ελαστικά Bridgestone Potenza S001. Δεν μου αρέσουν επειδή θέλουν πολύ ζέσταμα. Το αμάξι με κρύα λάστιχα σπινιάρει για πλάκα. Δεν θέλω να διανοηθώ τι θα γίνει με κάπως πιο φθαρμένα ελαστικά. .
popolaros έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Έρχεται με ελαστικά Bridgestone Potenza S001. Δεν μου αρέσουν επειδή θέλουν πολύ ζέσταμα. Το αμάξι με κρύα λάστιχα σπινιάρει για πλάκα. Δεν θέλω να διανοηθώ τι θα γίνει με κάπως πιο φθαρμένα ελαστικά. .
Πριν μια βδομάδα οδήγησα και συνοδηγησα πιο γρήγορο αυτοκίνητο από το Λεόν
Δεν σπινιαρε ποτέ. Τυχαίο;
Ότι πολιτικό λάστιχο και να βαλεις , άμα ξεκινήσεις σαν κανιβαλος θα σπιναρει
popolaros έγραψε:Καλά, ακόμα με κόντρες ασχολούμαστε;
Μπαρμπαδεψα
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με το[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]