Εδώ κάνετε λάθος στις φωτογραφίες και βάζετε από Πελοπόννησο αντί για Ήπειρο.

Από το Redmi Note 4
Fiat Panda 7,6l/100km

και μετα ψαξτε να βρειτε στο φορουμ που θα πατε να κοπροσκυλιασετε τις γιορτες.
ΟΥΣΤ.
να αμολυσει τους λυκους στα κουτσοχωρια, να δειτε και γενικοτερα Ηπειρος.
Μονο τα βαζελια θα γλυτωσουν, λογω πολυετους προετοιμασιας στο αγωνισμα.
Νίκος Παππάς έγραψε:Επειδή είστε αμπαλοι και δεν ξέρετε να ανοίξετε τοπικά, πλην του Jim Clark, σας φταίει η διαχείριση και ο συντονισμός.
Εδώ κάνετε λάθος στις φωτογραφίες και βάζετε από Πελοπόννησο αντί για Ήπειρο.
Από το Redmi Note 4
rx8_drifter έγραψε:αμα ειναι για κανα μανοσκυ να κανουμε χάζι να ψάξω, εδώ μιλάμε για σοβαρά θέματα που θα πρεπε να είναι όλα στην εντέλειαΑν δεν ρίξει κάνα τρελό χιόνι, Δημος και Περιφέρεια δουλεύουν καλά και κάνουν αγώνα, βέβαια, το να έχεις και αλυσίδες μαζί δεν είναι κακή ιδέα. Τώρα για τσιπουρακι κλπ , μάλλον τον koubeast πρέπει να ρωτήσεις.(που είναι και Ζαγορισιος)![]()
Κανα ψαγμένο μέρος για τσιπουράκι μας βρίσκεται ρε belgarion? Ξέρεις, μπαρμπαδέλια, τζάκι
Επίσης τί να περιμένω απο δρόμους εκει πάνω? Θα είμαι με subaru 1.6 4x4αμα πέσει χιόνι γενικά τους ανοίγουν?
. Τα δωμάτια σου έβγαζαν μια φοβερή θαλπωρή (νομίζω όλα έχουν τζάκι), το προσωπικό πολύ ευχάριστο και με καλές συμβουλές. Σε υποδέχονται με το τσιπουράκι τους το οποίο παντα υπάρχει εύκαιρο για κέρασμα, όπως άλλωστε υπάρχει και καραφάκι στο δωμάτιο

.
δυστυχώς δεν έχει Ελλάδα παπούτσια της προκοπής για τόσο ασχημες συνθήκες, οπότε λέμε να παμε οδικώς και τουλάχιστον να κάνουμε περπατώντας το κομμάτι Βραδέτο-Μπελόη. Αμ δε, με το που αρχίσαμε να ανηφορίζουμε πολύ δυνατή χιονόπτωση και η καλή μου τα χρειάστηκε
Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι με το συγκεκριμένο αμάξι, αλυσίδες και γενικότερα όλα τα εξτραδάκια δεν θα είχαμε θέμα (στη χειρότερη θα προχωράγαμε όσο πήγαινε) αλλά δεν ήθελα να την τρομάξω πρωτη μέρα, οπότε αράξαμε λίγο με θέα τη σκάλα να παίξουμε χιονοπόλεμο
,
στο γεφυρι του κοκκόρου

. Κάνω καμια 300ρια μέτρα με την όπισθεν στην κατηφόρα σιγά σιγά μέχρι να βρώ πλάτωμα να γυρίσω το θηρίο

Μια μικρή στάση στο πετρινο δάσος και συνέχεια για το τέρμα. Ο δρόμος ζόριζε αλλα τελικά φτάσαμε χωρίς αλυσίδες μεχρι την Οξυα.

πανηγυρικό τον αφήσαμε πολύ νωρίς (δεν είχαμε καν αλυσίδες κουβέρτες/ δεν είχε και νόημα) και απλά περπατήσαμε σε 20 25 πόντους χιόνι στην ίδια τοποθεσία, απλά με απίστευτη ηλιοφάνεια
)
rocsta έγραψε:Ωραιος!!!!
Με τι λαστιχα ησουν;
Sent >
rocsta έγραψε:Τα all season είναι σφιχτά στο απάτητο, σου φαινόταν ότι το "είχες";
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]