vagmag έγραψε:Επειδή κάποιοι σχολίασαν οτι τα χρήματα δεν ειναι θέμα .... ειναι , κ μάλιστα υπολογίσιμα ... δεν βγαίνουν εύκολα ... ειναι κρίμα να πεταχτούν .
Τότε, ΚΑΤΣΕ ΣΤ' ΑΥΓΑ ΣΟΥ!
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν αγοράσεις, θα χάσεις χρήματα, από σχετικά λίγα (δηλαδή 5-10Κ ευρώ), μέχρι πάρα πολλά!
Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να περιμένεις να γλιτώσεις λεφτά αγοράζοντας καινούριο vs κρατώντας αυτό που ήδη έχεις.
Δεν μπορώ να σε καταλάβω πάντως (το λέω με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ, μακάρι να είχα κι εγώ τη δυνατότητα για τέτοιους προβληματισμούς!
), έχεις μία αμαξάρα για τα γούστα, έχεις και ένα καινούριο (το Πικάσσο είναι 3 ετών => καινούριο δηλαδή) για την οικογένεια, που είναι μια χαρά αμαξάκι (οικονομικό, ευρύχωρο, ασφαλές, δεν σου βγάζει βλάβες), τι θέλεις και πας να μπλέξεις με ιστορίες που θα κοστίσουν πολλά λεφτά.
Ο ίδιος λες πως σε 2-3-4 χρόνια τα ηλεκτρικά θα έχουν προχωρήσει πολύ, ενώ τα τωρινά σου είναι οριακά. Κράτα το πικάσσο 3 χρόνια ακόμα πχ και δες την κατάσταση τότε.
vagmag έγραψε:Έχω κανει την υπέρβαση μου με την 911 , δε χρειάζεται να κάνω υπέρβαση και με το δεύτερο όχημα μας ...
Ακριβώς!
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν πάρεις, ΔΕΝ πρόκειται να αγγίξει την 911 στο οδηγικό κομμάτι.
Και θα έχεις μία αμαξάρα (πχ Evo που προτάθηκε κάπου) για να το οδηγεί ένα άτομο, που, όπως κατάλαβα, δεν ενδιαφέρεται για τα πλεονεκτήματά του και απλά θέλει μετακίνηση από το Α στο Β;;; Αν έδινα στη γυναίκα μου ένα έβο για να κυκλοφορεί θα με σκυλόβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Θα μου έλεγε συνέχεια για το πόσο φασαρία κάνει, πόση βενζίνη καίει, πόσο κοπανάει, πόσο καλύτερο ήταν το πικάσσο που χωρούσε τα πάντα, κτλ... 
Αντίστοιχα, ακόμα και ένα golf ή 116 θα είναι (φαντάζομαι) downgrade για τη γυναίκα σου (αν όντως από το αμάξι της θέλει απλή μετακίνηση και άνεση). Τα όποια πλεονεκτήματα μίας πχ 116 σε σχέση με ένα πικάσσο της είναι αδιάφορα, αλλά τα μειονεκτήματα (χώροι, άνεση και ορατότητα) θα της φανούν πολύ έντονα (και πάλι, προφανώς δεν την γνωρίζω τη γυναίκα, από αυτά τα ελάχιστα που ειπώθηκαν εδώ βγάζω, πιθανώς λανθασμένα, συμπεράσματα).
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>