- 22 Δεκ 2017, 13:54
Ειναι μεγαλη ιστορια!
Το πηρα το Μαιο του 99 καινουριο, σταδιακα του εκανα διαφορα και το 2009 το εκανα αγωνιστικο. Απλα μου κατσε στραβη με δουλεια, μετα ηρθε οικογενεια και 2 παιδια και απο το 2010 μεχρι το 2015 ηταν σε ακινησια. Το 2015 ξαναβγηκε κι εκανε ενα trackday και φετος που τα οικονομικα πηραν λιγο τα πανω τους και τα παιδια μεγαλωσαν, εχει ηδη κανει μερικα trackday και ολο το HTTC (4 αγωνες).
Το μοτερ και το κιβωτιο ειναι πολυ κουρασμενα, ειναι η σειρα τους για rebuilt, μετρανε πανω απο 10ετια ταλαιπωριας. Καποτε ηταν 160Hp τωρα μαλλον εχουμε πεσει στα σκαρτα 150. Κιβωτιο μαμα, διαφορικο 13/59 με μπλοκε GRT.
Δυνατα σημεια τα φρενα και η αναρτηση, και τα δυο φετινες προσθηκες.
Φρενα AP Cup (CP5106) με δισκους custom του κυρ Παναγιωτη με αλουμινενιο bell (268χ26). Εχω παρει καινουρια CL τακακια που δεν τα εχω βαλει ακομα.
Η αναρτηση ειναι Olhins με μπουκαλες αζωτου, rebuiltαρισμενη στον RSD (πανακριβη καινουρια, μου κατσε ευκαιρια...)
Αυτα συνοπτικα. Απλα εχω κανει πολλα μαζι του, δε μου πηγαινε να το δωσω, τωρα που οι συνθηκες λιγο καλυτερεψαν εχω καταφερει να το βγαλω απο το γκαραζ.
ΥΓ. Ζαντες Kosei ναι, λαστιχα Nankang AR1

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti