Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#466867 Τα φρενα ειναι τελεια, ακομα και με τα παλια DS2500. Κανενα προβλημα κουρασης, κανενα θεμα με τους δισκους, σταθερα δυνατο φρενο παντα, ακομα και μετα απο συνεχομενους γυρους. Καναμε 4 σκελη το Σαββατο, δεν νομιζω οτι οι δισκοι εχουν καταλαβει τιποτα. Αρκουσαν 2-3 καλα φρεναρισματα στο warmup να ζεσταθουν και μετα στους 5 συνεχομενους γυρους της χρονομετρησης ειχα παντα τα ιδια σταθερα και πολυ δυνατα φρενα.
Κυρ Παναγιωτη το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο και ξεπερναει το αυτοκινητο!! :thumbsup: :s_howdy

Εχω ηδη παρει κι ενα σετ CL RC6, απλα τα DS2500 δεν ειχαν τελειωσει ακομα και δεν τα εχω βαλει. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#466868 ωραιος ο Τιμος! τι φρενα εχεις? πες τιποτα και για τον ραλλο.
η ζαντα Κοσει είναι?
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#466874 Ειναι μεγαλη ιστορια!
Το πηρα το Μαιο του 99 καινουριο, σταδιακα του εκανα διαφορα και το 2009 το εκανα αγωνιστικο. Απλα μου κατσε στραβη με δουλεια, μετα ηρθε οικογενεια και 2 παιδια και απο το 2010 μεχρι το 2015 ηταν σε ακινησια. Το 2015 ξαναβγηκε κι εκανε ενα trackday και φετος που τα οικονομικα πηραν λιγο τα πανω τους και τα παιδια μεγαλωσαν, εχει ηδη κανει μερικα trackday και ολο το HTTC (4 αγωνες).
Το μοτερ και το κιβωτιο ειναι πολυ κουρασμενα, ειναι η σειρα τους για rebuilt, μετρανε πανω απο 10ετια ταλαιπωριας. Καποτε ηταν 160Hp τωρα μαλλον εχουμε πεσει στα σκαρτα 150. Κιβωτιο μαμα, διαφορικο 13/59 με μπλοκε GRT.
Δυνατα σημεια τα φρενα και η αναρτηση, και τα δυο φετινες προσθηκες.
Φρενα AP Cup (CP5106) με δισκους custom του κυρ Παναγιωτη με αλουμινενιο bell (268χ26). Εχω παρει καινουρια CL τακακια που δεν τα εχω βαλει ακομα.
Η αναρτηση ειναι Olhins με μπουκαλες αζωτου, rebuiltαρισμενη στον RSD (πανακριβη καινουρια, μου κατσε ευκαιρια...)
Αυτα συνοπτικα. Απλα εχω κανει πολλα μαζι του, δε μου πηγαινε να το δωσω, τωρα που οι συνθηκες λιγο καλυτερεψαν εχω καταφερει να το βγαλω απο το γκαραζ.

ΥΓ. Ζαντες Kosei ναι, λαστιχα Nankang AR1
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:ωραιος ο Τιμος! τι φρενα εχεις? πες τιποτα και για τον ραλλο.
η ζαντα Κοσει είναι?

Αυτοί είναι οι δίσκοι του Τίμου με τις AP / Peugeot sport δαγκάνες του, οι δαγκάνες είναι κλειδωμένος κωδικός της Peugeot sport.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#466951 Μπραβο ρε Τιμο,ετσι, με επιμονη και υπομονή :thumbsup:
ωραια πραγματάκια φορας,και ψαγμενα στον Ραλλο.
τα λάστιχα αυτά τι λενε.τα ειδα τα φοραγαν και στο ενιαιο.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#467115 Η τελευταία

Εικόνα

Καστανιά, αγνάντεμα στα βουνά, με -9 βαθμούς, λίγο πριν παραδοθεί στον νέο του ιδιοκτήτη.

Έχω αρχίσει, αλλά δε θα βιαστώ, να κάνω ένα αφιέρωμα με μια 3μερή ανασκόπηση ταξιδιών και ανεκδότων στιγμών, ups and downs, αστείων και δυνατών στιγμών με πολλές ανέκδοτες φωτό (στον κόσμο έχω "βγάλει έξω" κάπου 500 600, του αμαξιού από τις, κρατηθείτε, 9500 φωτό του αμαξιού στο αρχείο μου).

Μεγαλύτερη παρηγοριά, η οντότητα του τιράντα συνεχίζει και μεταμορφώνεται στο πολυαναμενόμενο (δεν του άξιζε τα τελευταία χρόνια ο κουβαλητής της εθνικής οδού Μουδανιών Θεσ/νίκης) alter ego του, στα χέρια ενός ανθρώπου που, από δικό του άνθρωπο*** έμαθα ότι είχε καημό για κάτι τέτοιο από μικρό παιδι, οπότε όχι μόνο "χαλάλι", αλλά ίσως κ επιτέλους.
_____
Γιάννη, εκεί στην τράπεζα που περίμενες την ηλεκτρονική πληρωμή
Άβαταρ μέλους
By timkoul
dimviii έγραψε:Μπραβο ρε Τιμο,ετσι, με επιμονη και υπομονή :thumbsup:
ωραια πραγματάκια φορας,και ψαγμενα στον Ραλλο.
τα λάστιχα αυτά τι λενε.τα ειδα τα φοραγαν και στο ενιαιο.

Δεν είναι άσχημα. Μαλακή γόμα σχετικά. Καλή τιμή για όσα προσφέρουν. Τα προτιμώ από Toyo 888R
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zeus έγραψε:Αστεροκοσμος;

Όχι, το δημαρχείο που έχτισε ο Παπαγεωργόπουλος (αυτός που πήγε φυλακή ντε... :lol: )
Άβαταρ μέλους
By cosneo
markvag έγραψε:
Zeus έγραψε:Αστεροκοσμος;

Όχι, το δημαρχείο που έχτισε ο Παπαγεωργόπουλος (αυτός που πήγε φυλακή ντε... )
Ακριβώς! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Geo f1 έγραψε:Δεν εχω υπνο...Καθομαι και χαζευω φωτος βυθισμενος σε σκεψεις..

Εικόνα

Ωραίο αμαξάκι... δικό σου? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
MIXOStsi έγραψε:
Ωραίο αμαξάκι... δικό σου? :shifty:

Όχι, των ποντικιών! :innocent: :lipsealed:

Κάντο κάτι γκεάκο! :s_yes