Αγοραστηκε μετα από συντομη ερευνα αγορας τοτε, δλδ μια επισκεψη στο Σφακιανακη στη Θεσσαλονικη και στην τοτε Lion που ειχε ακομη Peugeot. Μετα ένα τηλεφωνο στον συμφορουμιτη Sakaflia και βρηκαμε το 1ο ετοιμοπαραδοτο. Το κλεισα πριν καν καλα καλα μου ολοκληρωσει τα αξεσουαρ που ειχε
Από τοτε, συμβιωσαμε αρμονικα και πανω από όλα οικονομικα. Η επιλογη diesel ηταν μονοδρομος γιατι προοριζοταν για χλμ, για πολλα χλμ… Σερβις τα βασικα, λαδια, φιλτρα, ανα 25000 στην αρχη και μετα ανα 20000 κατοπιν οδηγιας του εργοστασιου. Αλλαξαμε και αμορτισερ, και 2 φορες τακακια, μια δισκους. Καδενα όχι ακομα. Δεν εχει δωσει σημαδια για αλλαγη.
Οδηγικα με εξεπληξε ευχαριστα, το χαρηκα σε κλασικα στροφιλικια (Κατερινη προς Ελασσονα μεσω Αγιου Δημητριου, Καλαμπακα αφηνοντας την Εγνατια κει στα Γρεβενα) σε μηνιαια βαση. Εστριβε, πατουσε, μικρες κλισεις, και λιγες αλλαγες στο κιβωτιο. Φρενα λιγα, αλλα όταν χρειαζοταν, δε με προδιδαν ποτε. Στα μονοτονα χλμ της εθνικης δεν κουραζε, εκτος απο τοτε που τα αμορτισερ ειχαν παραδωσει πνευμα.
Μετα από 196500χλμ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και καθολου μετανιωμενος. Στα 500Κ χλμ ισως το αφησω να ησυχασει…
let the waters of the loch bring you wonderful dreams
Μην αφησεις αυτο που σε τρωει να χορτασει...
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
