Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#466543 Σήμερα το πρωϊ πήγα στο ΚΑΤ την γυναίκα μου για ένα προγραμματισμένο μικροχειρουργείο, επέμβαση στο δεξί χέρι σε 3 δάχτυλα στους τένοντες γιατί πονούσε και τα δάχτυλα κολλούσαν ( κλείδωναν ) σε μια θέση.

Αν εξαιρέσεις ότι ήταν ημέρα εφημερίας και στο ισόγειο γινόταν δικαιολογημένα πανηγύρι, επάνω στην αίθουσα μικροχειρουργικής όλα λειτουργούσαν ομαλά, γρήγορα, ευγενικά και συναντούσα συνεχώς καθαρίστριες με σφουγγαρίστρες.

Στα γραφεία κίνησης εξυπηρετικοί χωρίς γκρίνιες και έδιναν και ευχές λόγω των ημερών. Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα, πήγε με το βιβλιάριο της, ούτε φακελάκι ούτε τίποτα, το 1ο ραντεβού για να την εξετάσει είχε γίνει πάλι στο ΚΑΤ, όλα μια χαρά, δεν το περίμενα, και υλικά υπήρχαν, κάθισα στην αναμονή περίπου 2 ώρες να έρθει η σειρά μας, να χειρουργηθεί και να βγεί, παρατήρτησα 5 φορές τον ίδιο υπάλληλο που ανέβαινε με το μεγάλο ασανσέρ με άνα άδειο καρότσι και το έπερνε πίσω μετά από βόλτα στα διάφορα χειρουργεία γεμάτο με άδεια χαρτοκιβώτια υλικών, άρα χειρουργικό υλικό υπήρχε.

Δεν ξέρω το γράφουν για τον Πολλάκη και τον Ξανθό, ειδικά ο πρώτος έχει άσχημη συμπεριφορά και δεν τον πάω για αυτό τον λόγο, αλλά εισέπραξα μια εικόνα καλής λειτουργία, ΟΚ το νοσοκομείο είναι παλιό αλλά ήταν βαμμένο και το φροντίζουν από ότι είδα, παραμέσα και μεταξύ τους δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος.

Αυτά για να μην γκρινιάζω συνέχεια, ο χειρουργός ήταν ο Φίλιππος Γιαννούλης, expert κατά ομολογία πολλών στα άνω άκρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
21 quadra έγραψε:
Αυτά για να μην γκρινιάζω συνέχεια, ο χειρουργός ήταν ο Φίλιππος Γιαννούλης, expert κατά ομολογία πολλών στα άνω άκρα.

Περαστικα στην συζυγο, γρηγορη και απροβληματιστη αναρρρωση!

Ο Φ Γιαννουλης ηταν αυτος που χειρουργησε το χερι μου μετα το ατυχημα που ειχα το 2007

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

Ουτε ευχαριστω δεν ηθελε να ακουσει, οχι φακελακι να ζητησει.

Σιγα να μην με θυμαται πια, αλλα αν τον δεις τα χαιρετισματα μου και τις ευχες μου!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#466547 περαστικα στη συζυγο Παναγιωτη!
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#466549 Eυχαριστώ κύριοι, και εσείς να είστε καλά.
Ο Γιαννούλης από ότι έμαθα ήταν αυτός που χειρούργησε και τα χέρια του Δοσούλα, αν θυμάστε το παιδί που τον χτύπησε το δελφίνι ενώ ψάρευε με το πατέρα και τον θείο του.

Νίκο λες να σε θυμάται ? 2200 άτομα τον χρόνο χειρουργεί μαζί με την ομάδα του, αλλά δεν θα τον δώ γιατί μόνο για μια αλλαγή θα πάει την τετάρτη. Πάντως είναι όπως το λές, εξαίρετος.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#466622 Ό,τι και να λέμε το ΕΣΥ προσπαθεί και οι γιατροί και νοσηλευτές είναι στην πλειονότητά τους εξαιρετικοί. Το λέω από προσωπικές εμπειρίες σε Δημόσια Νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια (την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύθηκε η μητέρα μου στην Α' Παθολογική του Ιπποκρατείου για παράδειγμα). Πληρώνονται ελάχιστα, έχουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και όμως όλα δουλεύουν! Respect και καμία σχέση με τους ΑΛΗΤΕΣ των ιδιωτικών που σε κοιτούν στην τσέπη μόνο!!! :s_howdy

Περαστικά στην σύζυγο Παναγιώτη!!!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
21 quadra έγραψε:Σήμερα το πρωϊ πήγα στο ΚΑΤ την γυναίκα μου για ένα προγραμματισμένο μικροχειρουργείο, επέμβαση στο δεξί χέρι σε 3 δάχτυλα στους τένοντες γιατί πονούσε και τα δάχτυλα κολλούσαν ( κλείδωναν ) σε μια θέση.

Περαστικά στη γυναίκα σου κύριε Παναγιώτη.

Τι είχε; εκτινασσόμενο δάκτυλο;
έχει κάνει τέτοια επέμβαση και η μητέρα μου. Κάνει χειρονακτική εργασία;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Giuseppe Busso έγραψε:
21 quadra έγραψε:Σήμερα το πρωϊ πήγα στο ΚΑΤ την γυναίκα μου για ένα προγραμματισμένο μικροχειρουργείο, επέμβαση στο δεξί χέρι σε 3 δάχτυλα στους τένοντες γιατί πονούσε και τα δάχτυλα κολλούσαν ( κλείδωναν ) σε μια θέση.

Περαστικά στη γυναίκα σου κύριε Παναγιώτη.

Τι είχε; εκτινασσόμενο δάκτυλο;
έχει κάνει τέτοια επέμβαση και η μητέρα μου. Κάνει χειρονακτική εργασία;

Γιάννη ευχαριστώ, έτσι έγραφε το χαρτί, τώρα αν εννοούν εκτινασσόμενο το δάχτυλο όταν το ξεκολλάς με το άλλο χέρι, τότε ναί.

Μια νοικοκυρά είναι βαρειά χειρώνακτας ούτως ή άλλως ειδικά όταν δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω σαν τον επιλοχία μας που είχαμε την τεράστια τύχη και το λέω μετά λόγου γνώσης, να έχουμε για γυναίκα, μάνα, σύντροφο στο σπίτι.

Είναι και μοδίστρα από τα μικρά της χρόνια και ακόμα ράβει, και κάθε λίγα χρόνια βάφει και το σπίτι εσωτερικά - εξωτερικά, :lol: :lol: :lol: οπότε τα χέρια - εργαλεία - της είναι ταλαιπωρημένα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
REALZEUS έγραψε:Ό,τι και να λέμε το ΕΣΥ προσπαθεί και οι γιατροί και νοσηλευτές είναι στην πλειονότητά τους εξαιρετικοί. Το λέω από προσωπικές εμπειρίες σε Δημόσια Νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια (την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύθηκε η μητέρα μου στην Α' Παθολογική του Ιπποκρατείου για παράδειγμα). Πληρώνονται ελάχιστα, έχουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και όμως όλα δουλεύουν! Respect και καμία σχέση με τους ΑΛΗΤΕΣ των ιδιωτικών που σε κοιτούν στην τσέπη μόνο!!! :s_howdy

+άπειρο για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων..
το ΚΑΤ που ανέφερε ο κυρ Παναγιώτης ειναι μακράν από τα καλύτερα στον τομέα του...
βεβαια οι συνθήκες δεν ειναι ακριβώς έτσι σε άλλα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου (κρατικό Νικαιας , Τζάνειο κ.λ.π) , όμως όλοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες..
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
REALZEUS έγραψε:Ό,τι και να λέμε το ΕΣΥ προσπαθεί και οι γιατροί και νοσηλευτές είναι στην πλειονότητά τους εξαιρετικοί. Το λέω από προσωπικές εμπειρίες σε Δημόσια Νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια (την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύθηκε η μητέρα μου στην Α' Παθολογική του Ιπποκρατείου για παράδειγμα). Πληρώνονται ελάχιστα, έχουν οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και όμως όλα δουλεύουν! Respect και καμία σχέση με τους ΑΛΗΤΕΣ των ιδιωτικών που σε κοιτούν στην τσέπη μόνο!!! :s_howdy

Ευχαριστώ Αλέξανδρε, καλά χριστούγεννα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#467289 Περαστικα της Παναγιωτη, δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το ΚΑΤ αλλα εχω ακουσει τα καλλυτερα απο γνωστους και φιλους. εχω πει οτι εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια χωρις ναι μεν αλλα!!! Τα ιδιωτικα σε βαζουν σε ακριβες λυσεις... οταν μπορουν.
Εχω γνωστο ορθοπεδικο που ειναι διαμαντι και δουλευει σε ιδιωτικο, δεν σε εγχειριζει αν δεν χρειαζεται. Αυτο εκανε με τη γυναικα μου που εδειξε προβλημα στον αυχενα χωρις ομως να ποναει.... της ειπε δεν κανουμε τιποτα...... θα μπορουσε να το κανει γιατι οι αξωνικε κ.λ.π. εδειξαν προβλημα σοβαρο...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
224v έγραψε:Περαστικα της Παναγιωτη, δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το ΚΑΤ αλλα εχω ακουσει τα καλλυτερα απο γνωστους και φιλους. εχω πει οτι εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια χωρις ναι μεν αλλα!!! Τα ιδιωτικα σε βαζουν σε ακριβες λυσεις... οταν μπορουν.
Εχω γνωστο ορθοπεδικο που ειναι διαμαντι και δουλευει σε ιδιωτικο, δεν σε εγχειριζει αν δεν χρειαζεται. Αυτο εκανε με τη γυναικα μου που εδειξε προβλημα στον αυχενα χωρις ομως να ποναει.... της ειπε δεν κανουμε τιποτα...... θα μπορουσε να το κανει γιατι οι αξωνικε κ.λ.π. εδειξαν προβλημα σοβαρο...

Ευχαριστώ, καλά χριστούγεννα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#470722 Δόκτορες για πείτε, έχουμε ένα ετήσιο check up δωρεάν που καλύπτει τα παρακάτω:

Παρέχεται ένα check-up ετησίως για τους κυρίως ασφαλισμένους, το οποίο θα
πραγματοποιείται στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ.
Για άνδρες έως 40 ετών: Παθολογική εξέταση, Α/Α Θώρακος, Γενική Αίματος, Γενική
Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Κρεατινίνη,
ΤΚΕ, SGOT, SGTP, γ-GT.

Λέω από βδομάδα που θα χω κάνει μία σχετική αποχή από αλκοόλ και μάσα, να πάω να το κάνω. Υπάρχει τίποτα άλλο να τους πω να κοιτάξουν?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:http://www.protothema.gr/greece/article/747067/patra-apo-mi-anihneusimo-ogo-ston-egefalo-efuge-o-atuhos-20hronos-alkinoos/

Πάτρα: Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στον εγκέφαλο «έφυγε» ο άτυχος 20χρονος Αλκίνοος

:(

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι σήμερα :(