elteo έγραψε:Αυτή ποια ζάντα είναι;
.
)
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είπα πως από άλλοι συναγερμοί είναι καλύτεροι, εννοούσα πως οι συναγερμοί γενικώς δεν προσφέρουν καμιά μεγαλύτερη προστασία, αφού εύκολα τους παρακάμπτουν.
kostis20 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να σου χρειαστεί κοτσαδόρος?
kostis20 έγραψε:Μπουλόνια ασφαλείας έχει στις ζάντες?
kostis20 έγραψε:Το bluetooth είναι std?
kostis20 έγραψε:Πυροσβεστήρα?
kostis20 έγραψε:Τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα?
kostis20 έγραψε:Φώτα μήπως σε παίρνεις να πας για τα ενεργά LED?
Δε νομίζω (DRL έχει έτσι και αλλιώς LED μιλάμε για τα κυρίως φώτα)
" να τα σκας σε αυτούς
kostis20 έγραψε:Τέλειο αμάξι πάντως!!!!![]()
nass έγραψε:
21'' sport classic. Για να τσεκάρω έτσι από περιέργεια μια και είμαι σπίτι και έχω πρόχειρο τον τιμοκατάλογο... €5.8Κ και €6.5 βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου (όπως αυτή που έβαλες) ή high gloss black (pimp my ride)
Πολύ δημοφιλείς είναι και αυτές (ίδιο χρώμα με το δικό μου) 21'' επίσης €5.8Κ:
Ετσι για πληροφόρηση, από 20'' και πάνω αυξάνουν οι διαστάσεις των ελαστικών ώστε να διατηρείται ένα κάποιο ύψος πλαϊνών (sidewall) από 235/55-19 μπροστά - 255/50-19 πίσω (sidewall 13 cm) σε πχ. 265/45-20 - 295/40-20 (sidewall 12 cm) ή 265/40-21 - 295/35-21 (sidewall 10.5 cm) και εννοείται ότι μετά θέλουν αερανάρτηση για να μην είναι "τραπέζι" στο δρόμο... και επιπλέον άλογα για να σπρώχνουν 29.5 πόντους πέλμα![]()
nass έγραψε: Οπότε ο κύβος ερρίφθη, πάμε και για αισθητήρες![]()

"Με κάμερα, με κάμερα, τι ψυχή έχουν 700 ευρουλάκια"
![]()
προβλέπω την επόμενη παράθεση "Με surround view, με surround view, τι ψυχή έχουν άλλα 1700 ευρουλάκια
" τη μεθεπόμενη
![]()
διότι...
kostis20 έγραψε:Το πυροσβεστήρα τον έβαλα πιο πολύ μήπως έχει καμία καλή βάση στήριξης γιατί μετά θα είναι δύσκολο να τη βάλεις..
kostis20 έγραψε:Δεν είναι μόνο το πέλμα των ελαστικών ,δε θα μακραίνει και η σχέση μετάδοσης αν ανεβαίνει η συνολική διάμετρος ή μένει σταθερη?edit: μάλλον σταθερή θα μένει...Για το βάρος δε ξέρω...
nass έγραψε:Τη βάζει κάτω από το δεξί κάθισμα, προτιμώ πίσω.
Νίκος Παππάς έγραψε:"Με κάμερα, με κάμερα, τι ψυχή έχουν 700 ευρουλάκια"
![]()
προβλέπω την επόμενη παράθεση "Με surround view, με surround view, τι ψυχή έχουν άλλα 1700 ευρουλάκια
" τη μεθεπόμενη
![]()
διότι...
Nass, αν δεις στο θεμα του Κωνσταντινου (Zeus) εβαλε ενα βιντεο με το XC60 εκτος δρομου και δειχνει ποσο βολικες ειναι οι καμερες τουλαχιστον μπροστα-πισω
To surround view δεν ξερω ποσο πρακτικο ειναι αφου δεν μπορεις να δεις "ψιλα" πραγματα, αλλα οι καμερες ειδικα για εκτος δρομου ειναι σωτηριες
Ουσιαστικα καταργουν το "βγες και δες που πατανε οι ροδες"
Porsche έγραψε:Interior lighting concept: glove compartment, ignition lock, reading spot lights for driver and front passenger, reading lights rear left and right, luggage compartment

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]