corsair έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι θα σε εκπλήξειelteo έγραψε:Το Α1 έχει καθαρό αντροιντ.
Χαλάς το αφηγημα του Cabala...
< A3003 >
corsair έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι θα σε εκπλήξειelteo έγραψε:Το Α1 έχει καθαρό αντροιντ.
Χαλάς το αφηγημα του Cabala...
Scotch έγραψε:Ήταν ανάγκη να θέλει nano-sim το note;Δεν αρκεί το κόψιμο, η nano θέλει και ξύσιμο για να γίνει 1/10 του χιλιοστού λεπτότερη για να μην σφηνώσει. Καλύτερα να σου βγάλουν καινούργια sim.
Τώρα, κόψιμο (και πού) ή παραγγελία σε cosmote και vodafone;
Scotch έγραψε:Ευχαριστώ. Θα πεταχτώ αύριο κι από τους δύο (φαντάζομαι γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση).

Scotch έγραψε:Thnx man.
Το lg έπαιρνε micro, τι να την έκανα τη nano;
Άσε που μέχρι σήμερα νόμιζα ότι μόνο τα iPhone έπαιρναν nano
< >

sknipper έγραψε:Scotch έγραψε:Ήταν ανάγκη να θέλει nano-sim το note;Δεν αρκεί το κόψιμο, η nano θέλει και ξύσιμο για να γίνει 1/10 του χιλιοστού λεπτότερη για να μην σφηνώσει. Καλύτερα να σου βγάλουν καινούργια sim.

corsair έγραψε:Έχεις δίκιο ότι γενικά μπαίνει αλλά σε κάποια τηλέφωνα μπαίνει αλλά μετά σφηνώνει και δεν βγαίνει (ίσως σε iphone). Αν δεν ήξερα ότι στο δικό μου συγκεκριμένο μοντέλο μπαίνει δεν θα το ρίσκαρα.sknipper έγραψε:Scotch έγραψε:Ήταν ανάγκη να θέλει nano-sim το note;Δεν αρκεί το κόψιμο, η nano θέλει και ξύσιμο για να γίνει 1/10 του χιλιοστού λεπτότερη για να μην σφηνώσει. Καλύτερα να σου βγάλουν καινούργια sim.
Γιατρέ μου δίκιο έχεις περι πάχους. Παντως η ως τώρα εμπειρία μου λεει πως δεν υπάρχει πρόβλημα (με OP5, S7)... απλά λίγο τις άκρες ενα λιμάρισμα για να μην ειναι τοσο αιχμηρες και σκαλώσει πουθενα το tray.
mirage έγραψε:Νομίζω, υπερβάλλεις λίγο.Όπως είπα φαίνεται να αφορά κάποια μοντέλα αλλά αν κάποιοι λένε ότι σφηνώνει και δεν βγαίνει με τίποτα και χρειάστηκε πρέπει να πάνε να τους λύσουν τη συσκευή για να βγει δε βλέπω κάποια υπερβολή. Ή βγαίνει ή δεν βγαίνει, αν έβγαινε έστω δύσκολα θα την έβγαζαν μόνοι τους.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]