Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε:Το Α1 έχει καθαρό αντροιντ.

Χαλάς το αφηγημα του Cabala... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
corsair έγραψε:
elteo έγραψε:Το Α1 έχει καθαρό αντροιντ.

Χαλάς το αφηγημα του Cabala... :rtfm:
Είμαι σίγουρος ότι θα σε εκπλήξει

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466667 Ήταν ανάγκη να θέλει nano-sim το note;
Τώρα, κόψιμο (και πού) ή παραγγελία σε cosmote και vodafone; :vava:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Ήταν ανάγκη να θέλει nano-sim το note;
Δεν αρκεί το κόψιμο, η nano θέλει και ξύσιμο για να γίνει 1/10 του χιλιοστού λεπτότερη για να μην σφηνώσει. Καλύτερα να σου βγάλουν καινούργια sim.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466678 Ευχαριστώ. Θα πεταχτώ αύριο κι από τους δύο (φαντάζομαι γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση). :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Scotch έγραψε:Ευχαριστώ. Θα πεταχτώ αύριο κι από τους δύο (φαντάζομαι γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση). :s_dunno

Έπρεπε εδώ και καιρό να έχεις νάνοΣΙΜ και αν σου είχε χρειαστεί, να την τοποθετήσεις με αντάπτορα σε συσκευή που παίρνει microSIM.

5 ευρώ και γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466688 Thnx man.

Το lg έπαιρνε micro, τι να την έκανα τη nano;
Άσε που μέχρι σήμερα νόμιζα ότι μόνο τα iPhone έπαιρναν nano

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Scotch έγραψε:Thnx man.

Το lg έπαιρνε micro, τι να την έκανα τη nano;
Άσε που μέχρι σήμερα νόμιζα ότι μόνο τα iPhone έπαιρναν nano

< >

Σου είπα darling τι να την έκανες. :iconcool:

Futureproof αφού όλοι εκεί κατέληξαν. Και παίζεις μετά με ανταπτοράκια.
Οι μικρές μεγαλώνουν, το ανάποδο όχι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#466696 Καλά, και να το είχα πάρει είδηση δύσκολα θα άλλαζα σε nano. Ένας αντάπτορας που έχω (για μεγάλη sim) με κρέμασε τις προάλλες που τον χρειάστηκα. Δεν έκανε επαφή με τίποτα. Του διαβόλου...

< >
Άβαταρ μέλους
By Morx
#466706 Eχω καρτα SIM της Cosmote ... απο την ανοιξη του 2009 που πηγα στρατο.
Στο ΚΕΕΔ μοιραζαν καρτες Whats up και ειπα δε γαμεις; (τοτε ειχα ΤΙΜ συμβολαιο συνδεσης)
Οποτε ενεργοποιησα το WU για να με παιρνουν τηλεφωνο και οι υπολοιπες ψαρουκλες μιας και στη συνδεση ειχα ελαχιστο χρονο ομιλιας δωρεαν.
Οταν απολυθηκα κρατησα το WU γιατι πετυχα και καλο πιασαρικο νουμερακι, και εκανα συμβολαιο Cosmote.

Απο τοτε λοιπον, η ιδια καρτα sim, εχει κοπει σε Μicro και Nano με το νυχοκοπτη! :rtfm:
ΟΥΤΕ ΚΑΝ καποιο template... στο 1ο ζμαρτφον που χρειαστηκε να γινει micro ... εκοβα και δοκιμαζα.
Στο επομενο που χρειαστηκε να γινει Micro, ειχε συρταρακι, εβαλα κατω το συρταρακι του, εκοβα, δοκιμαζα, εκοβα δοκιμαζα με το παχυμετρο... και ολα καλα! :thumbsup:

Η πλακα ηταν οτι και τις 2 φορες, εγινε Σαββατιατικα το χειρουργειο και στα παπακια μου αν θα ειχα GSM η οχι... ειχα να ασχοληθω με νεα συσκευή στην τελικη! :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
sknipper έγραψε:
Δεν αρκεί το κόψιμο, η nano θέλει και ξύσιμο για να γίνει 1/10 του χιλιοστού λεπτότερη για να μην σφηνώσει. Καλύτερα να σου βγάλουν καινούργια sim.

Γιατρέ μου δίκιο έχεις περι πάχους. Παντως η ως τώρα εμπειρία μου λεει πως δεν υπάρχει πρόβλημα (με OP5, S7)... απλά λίγο τις άκρες ενα λιμάρισμα για να μην ειναι τοσο αιχμηρες και σκαλώσει πουθενα το tray.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
corsair έγραψε:
sknipper έγραψε:

Γιατρέ μου δίκιο έχεις περι πάχους. Παντως η ως τώρα εμπειρία μου λεει πως δεν υπάρχει πρόβλημα (με OP5, S7)... απλά λίγο τις άκρες ενα λιμάρισμα για να μην ειναι τοσο αιχμηρες και σκαλώσει πουθενα το tray.
Έχεις δίκιο ότι γενικά μπαίνει αλλά σε κάποια τηλέφωνα μπαίνει αλλά μετά σφηνώνει και δεν βγαίνει (ίσως σε iphone). Αν δεν ήξερα ότι στο δικό μου συγκεκριμένο μοντέλο μπαίνει δεν θα το ρίσκαρα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#466722 Νομίζω, υπερβάλλεις λίγο.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mirage έγραψε:Νομίζω, υπερβάλλεις λίγο.
Όπως είπα φαίνεται να αφορά κάποια μοντέλα αλλά αν κάποιοι λένε ότι σφηνώνει και δεν βγαίνει με τίποτα και χρειάστηκε πρέπει να πάνε να τους λύσουν τη συσκευή για να βγει δε βλέπω κάποια υπερβολή. Ή βγαίνει ή δεν βγαίνει, αν έβγαινε έστω δύσκολα θα την έβγαζαν μόνοι τους.