Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Zeus
alexm έγραψε:
Zeus έγραψε:Παντως εχω περασει με IS350 σε στοκ μορφη τη διαδρομη....ηταν πολυ απογοητευτικο :thumbsdown:
Με τα 300 άλογα δεν ειναι αυτό;
Τι σε προβλημάτισε τόσο;
Lexus είναι παιδιά όχι maserati η ακόμη και bmw.

< Note >

Καταρχην γραψε λαθος, ηταν 250 κι οχι 350 :oops: , δευτερης γενιας, αυτοματο. Στην συγκεκριμενη διαδρομη δεν μπορεσα να βρω ποτε σωστη σχεση στις στροφες λογω κλιμακωσης του κιβωτιου του, αλλα το χειροτερο ηταν το πως επηρεαζοταν απο τις ανωμαλιες του δρομου πανω στη στροφη...με αποκορυφωμα την αριστερη μετα την Αγια Μαρινα (στο φαναρι) που αλλαξε λωριδα! Τετοια συμπεριφορα, τοσο εντονη, συναντησα παλι τις μερες που ειχα την νεα C180... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By alexm
Zeus έγραψε:
alexm έγραψε:
Zeus έγραψε:Παντως εχω περασει με IS350 σε στοκ μορφη τη διαδρομη....ηταν πολυ απογοητευτικο :thumbsdown:
Τι σε προβλημάτισε τόσο;

< Note >

Καταρχην γραψε λαθος, ηταν 250 κι οχι 350 :oops: , δευτερης γενιας, αυτοματο. Στην συγκεκριμενη διαδρομη δεν μπορεσα να βρω ποτε σωστη σχεση στις στροφες λογω κλιμακωσης του κιβωτιου του, αλλα το χειροτερο ηταν το πως επηρεαζοταν απο τις ανωμαλιες του δρομου πανω στη στροφη...με αποκορυφωμα την αριστερη μετα την Αγια Μαρινα (στο φαναρι) που αλλαξε λωριδα! Τετοια συμπεριφορα, τοσο εντονη, συναντησα παλι τις μερες που ειχα την νεα C180... :thumbsdown:
Ναι γενικά το δευτερης γενιας is και σχεδόν όλα τα lexus δεν φημίζονται για τη σπορ οδήγηση τους.
Είναι πιο πλαδαρά και υποτίθεται πιο άνετα.
Τέλος πάντων ποιος ασχολείται τώρα με αυτά, καλορίζικο το καινούριο αμαξι και μακάρι να το χαρεις (είμαι 100% σίγουρος)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:@Νίκος, Κίκιζας
Η απορία μου προήλθε από το άνισο της κόντρας.
Και 300 άλογα να είχε το Lexus πάλι χλωμός ήταν ο τύπος.
Οπότε ή δεν ένιωθε μια ή ήθελε να δει πόσο πίσω ήταν.

Απλά είδε φτερούγα και κόλλησε, εντάξει θα τα περιμένω αυτά. :lol:

Τις προάλλες ήταν ένα Μ2 δίπλα μου και έκανε γκαζιές. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
εντάξει θα τα περιμένω αυτά

Δεδομένο.

Το Μ2 που λέτε πιο λογικό μου ακούγεται να πήγαινε γυρεύοντας. :lol:
Το είπα πιο πολύ επειδή με την 147 είχα ανοίξει με saxo vts (δεν νομίζω ιδιαίτερα φτιαγμένο) απλά και μόνο για να δω πόσο πίσω έμενα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
alexm έγραψε:
Zeus έγραψε:
alexm έγραψε:
Τι σε προβλημάτισε τόσο;

< Note >

Ναι γενικά το δευτερης γενιας is και σχεδόν όλα τα lexus δεν φημίζονται για τη σπορ οδήγηση τους.
Είναι πιο πλαδαρά και υποτίθεται πιο άνετα.
Τέλος πάντων ποιος ασχολείται τώρα με αυτά, καλορίζικο το καινούριο αμαξι και μακάρι να το χαρεις (είμαι 100% σίγουρος)

< Note >

εν τω μεταξύ το πρώτο IS ήταν πολύ ωραίο αυτοκινητάκι αλλά το χαντάκωνε ο κινητήρας. Με τον κομπρεσορα βέβαια άλλαζε το πράγμα :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Οπότε ή δεν ένιωθε μια ή ήθελε να δει πόσο πίσω ήταν.

ή ηθελε να παιξει μολις ειδε ένα γρηγορο αυτοκινητο.Τωρα τα τον ξεφτυλισε κλπ δεν χρειαζονται.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
ή ήθελε να δει πόσο πίσω ήταν

Αυτό είπα κι εγώ Ντίμη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#465775 Λύσε μου μια απορία ρε Ντιμι.

Γιατί όταν είναι ζεστό το μοτέρ βγάζει εξωτερική θερμοκρασία πριν το ξεκινήσεις αλλά ντ'αλλα?

Μετά από 5-10 λεπτά εσιαξε. Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Λύσε μου μια απορία ρε Ντιμι.

Γιατί όταν είναι ζεστό το μοτέρ βγάζει εξωτερική θερμοκρασία πριν το ξεκινήσεις αλλά ντ'αλλα?

Μετά από 5-10 λεπτά εσιαξε. Εικόνα

< >

πολλα αυτοκίνητα το κανουν,και το κανγκου το κανει,αλλα όχι να δειχνει 30αρια όταν εχει 10 βαθμούς.Συνηθως 5-6 βαθμούς παραπανω δειχνει,και μετα από λιγο παει στο κανονικο.
Προφανως η θεση του αισθητηρα επηρεάζεται από την θερμοκρασια που απαγαγεται από το μοτερ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#465786 δεν ξερω Νικο που είναι.Σε ένα εταιρικο ιμπιζα που ειχα παλια ηταν στο κατω μερος του καθρεπτη του συνοδηγου.Του εκανα κατι καψονια με αναπτηρα και εβγαζε παυλες μετα τους 60 βαθμούς. :oops:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#465787 Heat soak και μάλλον δεν κάναν καλή δουλειά στο πώς δουλεύει η εξωτερική θερμοκρασία.