Εχω ενα πρόβλημα με elpedison και ήθελα να ρωτήσω για να δω αν αντιμετώπισε κάποιος κάτι παρόμοιο.
Κατά τη γνώμη μου η εταιρία είναι εντελώς αναξιόπιστη όσον αφορά τις υπηρεσίες πρός τους πελάτες (οχι το ρεύμα, αφου αυτό το δίνει η ΔΕΔΔΗΕ) και εξηγώ.
Είμαι πελάτης τους σχεδόν ενάμιση χρόνο, απο το καλοκαίρι τους ζητάω να μου στείλουν αντίγραφο του συμβολαίου, πρέπει να έγιναν πάνω απο 5 τηλέφωνα στο 18128, έστειλα και μερικά μαιιλ εκει που μου είπανε, αλλά συμβόλαιο γιοκ
Επίσης, την έκπτωση λόγω έγκαιρης καταβολής δεν μου την κάνουν.
Αρχικά μου την πρότειναν οι ίδιοι, αλλά παρόλο που πληρώνω με πάγια εντολη η έκπτωση δεν δινεται.
Εννοείται οτι έκανα πολλά τηλέφωνα, δήθεν "θα μπει στον επόμενο λογαριασμο", οχι "θα κανουμε ξανα το αίτημα", με λιγα λογια και η έκπτωση γιοκ
Λέω να παω απο τα γραφεία τους να κανω μια έγγραφη αίτηση να μου επιστραφουν τα χρήματα της έκπτωσης απο ολους τους μηνες που δικαιούμαι και να κάνω και αίτηση διακοπης.
Εκανε κάποιος αίτηση διακοπής;
Γνωρίζουμε τη διαδικασία;
ή μήπως πρέπει να πάω σε άλλο πάροχο (πχ ΔΕΗ) και να ζητήσω τη γραμμή πίσω;
Δυστυχώς η ΔΕΗ με τα οποια προβλήματά της φαντάζει σαν όαση μπροστά στους νέους μνηστήρες.
Δεν ξέρω για τις άλλες εταιρίες, αλλά η elpedison είναι τρομερά αναξιόπιστη, τουλάχιστον για μένα

]
]
):