Για να δούμε, και εμείς με το G3 αναμένουμε....
Για να δούμε, και εμείς με το G3 αναμένουμε....
Bayern7 έγραψε:Σε τι συκευή;Κανενα προβλημα σε εμενα εδω και μια βδομαδα πρπ.
Διαβάζω, γράφει ένας στο google bugs ότι ξεφόρτιζε πιο γρήγορα απ ότι φόρτιζε με τον μικρό το φορτιστή.![]()
Γαμημένη google. Τα σκάτωσε πάλι.
Έχει βουήξει το internet!
Bayern7 έγραψε:ota update ή κατεβάσατε καμιά καστομιά από xda?ΟΤΑ. Δεν χρησιμοποιω greenify και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας.
red_monster έγραψε:τι πάει να πει δίνει κανονικά σπεκς? ο συνδυασμένος κύκλος επεξεργαστή, κάρτας γραφικών και ραμ είναι κατώτερος του ανταγωνισμού ?

Bayern7 έγραψε:Έχει βάλει κανένας lollipoop?
Έχει βουήξει ο τόπος με το battery drain gate.
Φίλος με nexus 4 το βγάζει το απόγευμα από τη φόρτιση και μέχρι το βράδυ (σε 5-6 ώρες) έχει πέσει η μπαταρία στο 19%!!!!!![]()
Χωρίς τηλέφωνα, με λίγο wifi μόνο fb κλπ για 15 λεπτά.
Ψάχνω τώρα στο net και βρίσκω άπειρες αναφορές στο υπερσκάνδαλο αυτό!
red_monster έγραψε:περίεργα μας τα λες... αν ανοίξεις και κλείσεις όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές που έχεις στην επιφάνεια εργασίας θα γοναίσει ο 6το μηλόφωνο και δεν θα γονατίσει το σ5?
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα φλέγοντα θέματά μου;;

Νοοτροπία https://x.com/formuleres_/status/2117[…]
Ξεχνάς Μεξικό 2024. Ίδιο ακριβώς περιστατικό. Μά[…]
Μπράβο στον πιτσιρικά! Οδήγησε εξαιρετικά (ιδίως λ[…]
Γατάκι τζι. Όταν τα έγραφε αυτά ο σειζμικ στο 4τφ[…]