- 30 Νοέμ 2017, 13:02
Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Έχεις ήλιο και μπικίνι όμως 
και χιόνι έχω στην κορυφή του βουνού αλλά δεν τολμώ να πάω όταν ολόκληρο το νησί ανηφορίζει με κινέζικα καλοκαιρινά λάστιχα με 60000χλμ 
Γιατί έχουν κινέζικα λάστιχα στο νησί; 
Γυφτιά, τσιγκουνιά και ασχετοσύνη.....μου είπε ο κουμπάρος του ξαδέρφου μου ότι ο τάδε πουλάει πολύ καλά λάστιχα και φτηνά, Νexen

βλέπεις μετά την 5αρα με Nexen και να σου λέει κιόλας ότι έχει καινούρια λάστιχα στην αγγελία. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι δρόμοι κρατάνε υπερβολικά καλά αλλά και πάλι δώσε 100-200€ παραπάνω ρε πστ μου να έχεις κάτι της προκοπής.
Χθες ήρθαν να αγοράσουν τις 16ρες ζάντες της BMW που πουλούσα, αρχικά με πήρε κάποιος τηλέφωνο και αφού με ρώτησε διάφορα με ρώτησε πόσο τις αφήνω, από 250 στην αγγελία για 5 ζάντες με λάστιχα Michelin Primacy 3ετιας αλλά με αρκετό ψωμί του είπα 200.
Μερικές μέρες μετά ήρθε ο γιος του να τις δει και με ρώτησε πάλι για καλύτερη τιμή, του είπα 150€ να τις ξεφορτωθώ να αδειάσει η αποθήκη.
Ε χθες ήθελαν να τους κόψω άλλα 20€ και να παρουν και μια να την πάνε σε βουλκανιζατερ να δουν αν ταιριάζει σε Ε46
Τελικά τους τις έδωσα 150€ τις 4 και την 5η που ειναι διαφορετική βρήκα αγοραστή να την πάρει 50€.