Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#459561 Μου αρέσει που ο μικρός πέρασε από συνέντευξη για αναβάθμιση θέσης σε άλλο πόστο με φυσικά μεγαλύτερο συμβόλαιο. Καλά τα νέα εκ πρώτης όψεως.

Μου αρέσει κ εγώ που είχα δείπνο με το μεγαλύτερο ιατρείο-ιδιωτική κλινική της περιοχής αφού με πρότεινε γνωστός σε αυτούς κ δώσαμε τα χέρια. Λόγω διδακτορικού θα πρέπει να περιμένω 1 χρόνο, αλλά ελπίζω να μην χαθούμε στο διάστημα. Κουράρουν κ ομάδα της μπουντεσλίγκα!

Υγεία προπάντων

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
MIXOStsi έγραψε:Η αρχική διατύπωση είναι σωστή...
Εσύ συνέχισες τις [edit mod]... :rtfm:

Αυτό που θα γίνει τις επόμενες μέρες είναι ανούσιο, σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα γίνονταν...

edit mod. Για την δημόσια αντίδραση στους συντονιστές.[mod]

Anonymous Founder έγραψε:Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαδηλώνει. Χωρίς να καταστρέφει ή να καίει φυσικά, αν το κάνει, ας τον μαζέψουν.
Και σε πολλές άλλες χώρες έχουν γίνει αντίστοιχα ή χειρότερα επεισόδια για παρόμοια περιστατικά βίας, στις ΗΠΑ πριν λίγο καιρό κιόλας.
Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μου, δεν τα διαβάζεις, μπορείς να διαβάσεις το αρχικό σχόλιο ξανά αφού σου άρεσε τόσο.
:sleep:

Ναι HF... ακυρώνεις μόνος σου τις edit mod που πετάς... γιατί αφαίρεσε κάποιος το δικαίωμα να διαδηλώσει... ή αυτό που θα συμβεί τις επόμενες μέρες είναι διαδήλωση με αιτήματα και σκοπό... δουλευόμαστε μου φαίνεται...
Λες στις ΗΠΑ να το κρατήσουν έθιμο για καμία 10ετία, να βγαίνουν και να τα σπάνε για 3 μέρες? Επίσης οι διαδηλώσεις εκεί ήταν διαδηλώσεις, δεν ήταν βγαίνουμε και τα σπάμε... όπως συχνά συμβαίνει όμως υπήρχαν ταραχοποιοί που ουδεμία σχέση είχαν με τους υπόλοιπους.
Γενικά όσο υπάρχουν τέτοιες ηλίθιες απόψεις του στυλ "καλά κάνουν", δεν θα σταματήσει αυτή η μλκια...

edit mod
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Dimsabas έγραψε:Κάνεις τόσα πολλά χιλιόμετρα; Με αέριο; Είσαι ευχαριστημένος;

Φέτος έκανα καμιά 60άριά χιλιάδες, τα περισσότερα με αέριο. Για τη χρήση που προοριζόταν , ευλαβικά και συνειδητά σε λειτουργία άκρως χαλαρή, ναι έμεινα ευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#459606 Αν Δεν έχει αέρα Ηλία, είναι παραμυθένια φάση. Θέλει βέβαια κανα 2 σωστά ρούχα :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:Άντε με το καλό
Εικόνα

Κ σε εμάς έτσι σήμερα κ αναγκάστηκα να πάω με τα καλοκαιρινά με τη bmw.
Αλλά οκ. Πρέπει να τα αλλάξω σύντομα

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
JimClark έγραψε:Αν Δεν έχει αέρα Ηλία, είναι παραμυθένια φάση. Θέλει βέβαια κανα 2 σωστά ρούχα :metalo: :metalo:
Έχει τόση νηνεμία που έχει πιάσει η παραμικρή επιφάνεια, πχ καλώδιο πέντε δέκα πόντους
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
PeterPan έγραψε:Κ σε εμάς έτσι σήμερα κ αναγκάστηκα να πάω με τα καλοκαιρινά με τη bmw.
Αλλά οκ. Πρέπει να τα αλλάξω σύντομα

Ρισκάρεις γιατρέ, να τα αλλάξεις άμεσα.
Έτσι και μπλέξεις σε κανα χαζό ατύχημα όσο ισχυουν τα υποχρεωτικά χειμερινά παίζει να βρεθείς ακάλυπτος απο ασφαλεια αν αποδειχθεί οτι έπαιξε κάποια ρόλο η ολισθηρότητα κτλ
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Έχεις ήλιο και μπικίνι όμως :rtfm:

και χιόνι έχω στην κορυφή του βουνού αλλά δεν τολμώ να πάω όταν ολόκληρο το νησί ανηφορίζει με κινέζικα καλοκαιρινά λάστιχα με 60000χλμ :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#459673 Θα πω ψέματα ότι ζηλεύω. Ήθελα να πάω για βουτιά σήμερα αλλά δε βγαίνει το πρόγραμμα. Δεν πειράζει, θα πάω αύριο, σήμερα θα κάνω ΜΤΒ.
Χιόνι και κρύο, ώστε να μην μπορώ να αθληθώ; Να μου λείπει!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:

και χιόνι έχω στην κορυφή του βουνού αλλά δεν τολμώ να πάω όταν ολόκληρο το νησί ανηφορίζει με κινέζικα καλοκαιρινά λάστιχα με 60000χλμ :lol:

Γιατί έχουν κινέζικα λάστιχα στο νησί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:

Γιατί έχουν κινέζικα λάστιχα στο νησί; :hmmm:

Γυφτιά, τσιγκουνιά και ασχετοσύνη.....μου είπε ο κουμπάρος του ξαδέρφου μου ότι ο τάδε πουλάει πολύ καλά λάστιχα και φτηνά, Νexen :lol: βλέπεις μετά την 5αρα με Nexen και να σου λέει κιόλας ότι έχει καινούρια λάστιχα στην αγγελία. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι δρόμοι κρατάνε υπερβολικά καλά αλλά και πάλι δώσε 100-200€ παραπάνω ρε πστ μου να έχεις κάτι της προκοπής.

Χθες ήρθαν να αγοράσουν τις 16ρες ζάντες της BMW που πουλούσα, αρχικά με πήρε κάποιος τηλέφωνο και αφού με ρώτησε διάφορα με ρώτησε πόσο τις αφήνω, από 250 στην αγγελία για 5 ζάντες με λάστιχα Michelin Primacy 3ετιας αλλά με αρκετό ψωμί του είπα 200.
Μερικές μέρες μετά ήρθε ο γιος του να τις δει και με ρώτησε πάλι για καλύτερη τιμή, του είπα 150€ να τις ξεφορτωθώ να αδειάσει η αποθήκη.
Ε χθες ήθελαν να τους κόψω άλλα 20€ και να παρουν και μια να την πάνε σε βουλκανιζατερ να δουν αν ταιριάζει σε Ε46 :slap:
Τελικά τους τις έδωσα 150€ τις 4 και την 5η που ειναι διαφορετική βρήκα αγοραστή να την πάρει 50€. :s_devil
Άβαταρ μέλους
By drdino
#460305 Μ'αρέσει που η εταιρεία δεν φειδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την μεταφορά του προσωπικού της:
Εικόνα

Έρχεται σε αντίθεση με τους αστεϊσμούς της καθημερινότητας στο εργοστάσιο:
Εικόνα
Εικόνα