Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#458607 Πραγματικά. Το πρώτης γενιάς ήταν ασύγκριτα πιο όμορφο.
Τώρα μοιάζουν με τα αντίστοιχα Skoda. Ευτυχώς τα τελευταία είναι ακόμη πιο άσχημα, οπότε θα βρεθεί κάποιος να πληρώσει παραπάνω για το VW...
Είδα ξανά το Kodiaq από κοντά. Πραγματικά δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα με πείτε εμπαθή (είμαι, αλλά δεν θέλω να το πείτε... :shifty: :s_biggrin ).
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#458632 To Kodiaq είναι άσχημο, αλλά το Karoq που είναι στην κατηγορία του Tiguan είναι συμπαθητικό.
Σαφώς ομορφότερο από το Tiguan τέλος πάντων (και επειδή από κάτω είναι ίδιο, πολύ πιο συμφέρον)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#458637 Εικόνα
Δεν μπορώ να συμφωνήσω πως είναι πιο όμορφο από το Tiguan.
Στην άνω φωτογραφία, το χρώμα είναι μια ζεστή αναδρομή στα χρώματα της άνοιξης της Πράγας και των Skoda Target.
:metalo:
Εικόνα
:s_gamer :s_hang
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Εικόνα
Δεν μπορώ να συμφωνήσω πως είναι πιο όμορφο από το Tiguan.
Στην άνω φωτογραφία, το χρώμα είναι μια ζεστή αναδρομή στα χρώματα της άνοιξης της Πράγας και των Skoda Target.
:metalo:
Εικόνα

Πισομηχανο πισοκινητο και με όμορφα αγωνιαρικα όργανα το target. Λίγα λόγια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#458648 Πάντως το Karoq είναι εντυπωσιακά ολοκληρωμένο και μάλλον και εγώ το προτιμώ από το Tiguan mk2.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Anonymous Founder έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
Καλά, αυτό μόνον σαν αστείο θα το εκλάβω.
:s_biggrin
Συμφορουμίτης με ΜΚ2 Leon Cupra με 300 άλογα με πρόγραμμα, ρωτήθηκε επ' αυτού και είπε πως σε στροφιλίκι πάει το σπινιάρισμα γόνα (που λένε και στο χωριό μου).
Η Mercedes, η Ford, η Audi που για αυτά τα άλογα δίνουν τετρακίνηση είναι λακαμάδες δηλαδή; :svivhaha:

Καταρχας στην κουβεντα γινεται λογος για το τελευταιο Cupra, το οποιο υπενθυμιζω οτι φοραει μηχανικο μπλοκε, ηλεκτρονικα ελεγχομενο... Btw, εxεις οδηγησει Cupra MK3 και διαπιστωσες τα παραπανω που αναφερεις?

Η Merc, Ford, Audi, παιζουν minimum απο 350ps μεχρι και 400ps αφενως, αλλα και αφετερου εχουν 4κινηση
με front biased κατανομη, πλην μονο του Focus και εκει σε συγκεκριμενο προγραμμα...

Δεν χρειάζεται να οδηγήσω κάτι τέτοιο για να καταλάβω πως δεν πρόκειται να περνάει την δύναμη κάτω. Απλή φυσική είναι και κανένα μπλοκέ δεν μπορεί να κάνει θαύματα σε γλιστερό οδόστρωμα.

A, ok... Tι μου θυμιζει αυτο το στυλ δημοσιευσης να δεις... :hmmm: :lol:

Οποτε με αυτη την βαση, γιατι συζηταμε γενικως? :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:
Τώρα δηλαδή είναι σαν να λες λακαμάδες τους τυπάκους στη Renault Sport. :lipsealed: :lol:
Προφανώς στο γλιστερό ένα τετρακίνητο θα πλεονεκτεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως τα προσθιοκίνητα με έξυπνες αναρτήσεις (το κόλπο με τον βασιλικό πείρο), μπλοκέ διαφορικό και εξελιγμένα ηλεκτρονικά είναι πεζοδρομιοκυνηγοί.

+1
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
The Civic Type R hauled itself to a stop from 70 mph in 146 feet and stuck to the skidpad at 1.03 g’s. A minimally optioned stick-shift Porsche 911—a $96,650 Porsche 911—musters 1.00 g and stops in 145 feet.

:omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Κίκιζας . έγραψε:
Καλά, αυτό μόνον σαν αστείο θα το εκλάβω.
:s_biggrin
Συμφορουμίτης με ΜΚ2 Leon Cupra με 300 άλογα με πρόγραμμα, ρωτήθηκε επ' αυτού και είπε πως σε στροφιλίκι πάει το σπινιάρισμα γόνα (που λένε και στο χωριό μου).
Η Mercedes, η Ford, η Audi που για αυτά τα άλογα δίνουν τετρακίνηση είναι λακαμάδες δηλαδή; :svivhaha:

Καταρχας στην κουβεντα γινεται λογος για το τελευταιο Cupra, το οποιο υπενθυμιζω οτι φοραει μηχανικο μπλοκε, ηλεκτρονικα ελεγχομενο... Btw, εxεις οδηγησει Cupra MK3 και διαπιστωσες τα παραπανω που αναφερεις?

Η Merc, Ford, Audi, παιζουν minimum απο 350ps μεχρι και 400ps αφενως, αλλα και αφετερου εχουν 4κινηση
με front biased κατανομη, πλην μονο του Focus και εκει σε συγκεκριμενο προγραμμα...

Δεν χρειάζεται να οδηγήσω κάτι τέτοιο για να καταλάβω πως δεν πρόκειται να περνάει την δύναμη κάτω. Απλή φυσική είναι και κανένα μπλοκέ δεν μπορεί να κάνει θαύματα σε γλιστερό οδόστρωμα.

Τι θαύματα περιμένεις?

Ναι σπινιαρει μέχρι και 3η αν πατήσεις σανίδα αλλά η συμπεριφορά του μέσα στη στροφή είναι εξαιρετική, πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμενος για το μπλοκε γιατί σε τραβάει μέσα στη στροφή.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#458720 offtopic: Όλο το forum και οι χρήστες μαζεμένοι σε ένα topic να συζητούν για τα πάντα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
xenos έγραψε:offtopic: Όλο το forum και οι χρήστες μαζεμένοι σε ένα topic να συζητούν για τα πάντα. :lipsealed:

ξερεις ποιος φταιει για αυτό ε?
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Anonymous Founder έγραψε:Εικόνα

Σε ένα τέτοιο λευκό έμαθα να οδηγάω...

xenos έγραψε:offtopic: Όλο το forum και οι χρήστες μαζεμένοι σε ένα topic να συζητούν για τα πάντα. :lipsealed:

don't be a party pooper... :lol: