- 30 Νοέμ 2014, 08:54
Iceman ο NickTG σου απάντησε με το σχετικό λίνκ . Κοίτα πιό είναι το πραγματικά ανταγωνιστικό μοντέλο του δικού μου
http://www.zeperfs.com/en/duel2415-3197.htmΟπως καταλαβαίνεις ακόμα και αν δεχθώ να κατέβω πολύ σε εξοπλισμό , η τιμή είναι κοντά στα 30000 και 20000 διαφορά δεν καλύπτεται από ένα καινούργιο αμάξι .
Οσο γιά τις αλλαγές , αν δεν σταθούμε στους καινούργιους τουρμπίσιους κινητήρες βενζίνης που ακόμα δεν έχουν αποδειχθεί τόσο αξιόπιστοι όσο οι ατμοσφαιρικοί , μιά και δεν έχει περάσει πολύς χρόνος , ενώ έχουν βγάλει και ζημιές οι πρώτες γενιές που έχουν και ψηλό κόστος , στα υπόλοιπα , εδώ και δέκα χρόνια δεν έχουμε αλλαγές στην τεχνολογία .
Συστήματα ασφάλειας , αερόσακκους , ESP , αναρτήσεις και πολλά ακόμη , δεν έχουν βελτιωθεί την τελευταία 10ετία .
Το δεύτερο αμάξι μου ένα c4 exclusive του 2005 δεν υστερεί πουθενά από το σημερινό , αντίθετα υπερτερεί σε εξοπλισμό .
Ετσι δεν θεωρώ ότι πρέπει εύκολα να πετάμε τα αμάξια μας .
Αλλωστε έχοντας ζήσει και εποχές που το καινούργιο αμάξι ήταν δύσκολο λόγω φόρων , όπως το 80 , τότε τα αμάξια μέχρι την 5ετία θεωρούνταν καινούργια και μετά την 10ετία άρχιζαν να παλιώνουν και τα τότε αυτοκίνητα υστερούσαν τεχνολογικά κατά πολύ από της επόμενης και μεθεπόμενης δεκαετίας .
Είμαι υπέρ της αναμονής λοιπόν και ίσως αποφασίσω κάποια στιγμή να βάλω υγραέριο , ίσως και να μην βάλω .