morpheus έγραψε:markvag έγραψε:ή δεν έχουν τη δυνατότητα...
Οικονομικά εννοείς...?
Προφανώς... Και δεν συζητάμε καν για evo, που θες τουλάχιστον 20Κ για ένα αξιοπρεπές, συν τέλη δίλιτρου + κατανάλωση στο θεό + τεκμήριο...
Αλλά παίζει και το θέμα χώρου... Εγώ πχ τη βρίσκω τρελά με ένα ΜΧ-5... που θα το παρκάρω όμως;;; Έχω μόνο μία πιλοτή με χώρο (οριακά) για 1 αμάξι (και έχω και παιδιά, οπότε λίγο δύσκολο να έχω ένα ΜΧ-5 ως μοναδικό...
) και στη γειτονιά ο χώρος στάθμευσης είναι πιο πολύτιμος από χρυσάφι... Πάρκινγκ = +100 ευρώ / μήνα (χώρια τα έξοδα του επιπλέον αυτοκινήτου), οπότε, εκτός και αν γίνει σημαντική αναβάθμιση στα οικονομικά μου, δεν παίζει. Γι' αυτό και πήρα την πενβέ, ως το μόνο ενδιαφέρον οδηγικά αυτοκίνητο που με καλύπτει και μπορώ α) να συντηρήσω και β) να έχω ως μόνο αυτοκίνητο. Και πολλοί είναι σε τέτοια κατάσταση, είτε δεν μπορούν οικονομικά, είτε δεν έχουν χώρο, είτε και τα δύο.

Χαίρομαι πραγματικά με ανθρώπους που μπορούν να το καταφέρουν αυτό, όπως ο Νίκος και ειλικρινά εύχομαι να το ευχαριστηθούν αυτό που πήραν, αλλά δυστυχώς πλέον οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>