Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
manosky έγραψε:Αυτό είναι τόπικ και για μαστορέματα;

Γιατί θέλω να πω κάτι για τους βουλωμένους νεροχύτες.

Ένας νεροχύτης λοιπόν στο μπάνιο είχε βουλώσει. Τουμποφλό μία, τουμποφλό 2, τίποτα. Μάλλον γιατί το σιφόνι ήταν εύκαμπτο και δεν μπορούσε να περάσει η σκόνη μέσα από αυτό μέχρι τη βρωμιά.
Ούτε η βεντούζα βοήθησε.

Κλήθηκε υδραυλικός, πάει το 20άρι.

Μετά από κανα 6μηνο, τα ίδια. Πάλι τα 2 τουμποφλό δεν έκαναν δουλειά.
Τότε είδα στο σούπερ μάρκετ ένα υγρό αποφρακτικό τζελ, το παρακάτω:

Εικόνα

Αυτό μέσα σε 10' είχε ξεβουλώσει εντελώς τον νεροχύτη.
Μια κοινωνική προσφορά.

ΓΙα τέτοιες δουλείες πολύ καλή και η καυστική σόδα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:Πηραμε κατι να κρεμασουμε στην κουζινα απο Ικεα.

Αυτην την στιγμη ο πεθερος μου ειναι με τα τρυπανια...χιχιχιχ

Δεν πιανουν τα χερια μου...

:s_laughat :s_laughat

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#45372 ποσο safe ειναι να κολλησω δυο καλωδια με ζεστη σιλικονη μεχρι την δευτερα? θα κανει δουλεια η μπα?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#45373 Τι καλώδια; Κολλητήρι δεν έχεις;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
drdino έγραψε:Τι καλώδια; Κολλητήρι δεν έχεις;

ειχα(παρεδωσε πνευμα..καπως..) αλλα δεν παιζει να βρω τιποτα ανοιχτο τωρα οποτε ψαχνω την καλυτερη λυση
μικρα καλωδια 2.5ρια
Άβαταρ μέλους
By drdino
#45376 Τι ρεύμα περνάει; Δεν μπορείς να τα στριφογυρίσεις και να τα τυλίξεις με μονωτική;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
drdino έγραψε:Τι ρεύμα περνάει; Δεν μπορείς να τα στριφογυρίσεις και να τα τυλίξεις με μονωτική;

ειναι του ρευματος κοπηκαν αποτομα απο την πλακετα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#45380 H σιλικόνη όταν στεγνώσει είναι μονωτική, όσο είναι υγρή όμως είναι αρκετά διαβρωτική και θα έλεγα πως θα σκίσει ό,τι χάλκινο κλπ θα αγγίξει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σιλικόνες με τπτ άλλο, πχ αλκοολ. Τι εννοείς ζεστή σιλικόνη;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
drdino έγραψε:H σιλικόνη όταν στεγνώσει είναι μονωτική, όσο είναι υγρή όμως είναι αρκετά διαβρωτική και θα έλεγα πως θα σκίσει ό,τι χάλκινο κλπ θα αγγίξει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σιλικόνες με τπτ άλλο, πχ αλκοολ. Τι εννοείς ζεστή σιλικόνη;

http://www.skroutz.gr/c/952/kollitiria- ... E%B7%CF%82

αυτα εδω που κολλας διαφορα πραγματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#45383 Θερμόκολλα λοιπόν, όχι σιλικόνη. Υπάρχουν μερικές θερμόκολλες που κάνουν για τη χρήση που θες, δεν ξέρω αν όλες όμως είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
drdino έγραψε:Θερμόκολλα λοιπόν, όχι σιλικόνη. Υπάρχουν μερικές θερμόκολλες που κάνουν για τη χρήση που θες, δεν ξέρω αν όλες όμως είναι έτσι.

παω να δοκιμασω και αγιος ο θεος.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By stam69
#45936 Ηλεκτρικός βραστήρας σταμάτησε ξαφνικά να ζεσταίνει το νερό. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει. Κατόπιν αποσυναρμολόγησης, διαπιστώθηκε ότι πηγαίνει κανονικά τάση στα άκρα της αντίστασης ενώ ωμικά η αντίσταση δείχνει άπειρο. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι η αντίσταση είναι καμμένη/σπασμένη, έτσι; Δεδομένου ότι είναι ενσωματωμένη στον πυθμένα (ή τουλάχιστο εγώ δεν βλέπω τρόπο να αποκτήσω πρόσβαση), ο βραστήρας πάει για πέταμα ή κάνω λάθος;