- 29 Νοέμ 2014, 13:00
Είναι δεδομένο ότι δεν πάω για καινούριο, εδώ δεν υπάρχουν λεφτά για μεταχειρισμένο

Η λογική μου είναι να δώσω το CX7 -που δεν χρειάζομαι όπως και δήποτε τους χώρους του πλέον- και να πάρω ένα αυτοκίνητο που θα καλύψει στο έπακρο τις οικογενειακές μας ανάγκες (μεγάλες μετακινήσεις π.χ. διακοπές, μεταφορές κάποιων πραγμάτων με σημαντικό όγκο κλπ), δεν θα μου είναι αδιάφορο (γι'αυτό και τα 159, Insignia, Mondeo, C5, CC που όλα έχουν κάτι ιδιαίτερο), και θα έχει κόστος λιγότερο μεν από το CX7, χωρίς όμως να θυσιάζω τίποτα σημαντικό. Το μοναδικό που σίγουρα θα χάσω είναι το ύψος, η τετρακίνηση και η off-road χρήση, την οποία και έχω χρειαστεί, αλλά τι να κάνουμε, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις....
Προσωπικά δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να αισθάνομαι "άσχημα" με κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα, ούτε να δυσκολευόμαστε να μετακινηθούμε οικογενειακώς, και φυσικά να είμαι "χαρούμενος" με τα μειωμένη κόστη χρήσης και συντήρησης. Τώρα, αν στο μείγμα υπάρχουν και θετικά οδηγικά στοιχεία για μένα προσωπικά, ακόμα καλύτερα

(π.χ. όλα αυτά που ανέφερα προσφέρουν τόσο στον τομέα των επιδόσεων, όσο και στο θέμα "πειράγματος"

)
Έτσι και αλλιώς, αν μου πουν κάποιο εξωφρενικό ποσό για το CX7, και δεν ενδιαφερθεί κάποιος ιδιώτης να το πάρει, δεν θα έχω και άλλη επιλογή παρά να περιμένω....