Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:
dimik έγραψε:Πάντως η κανονικές τιμές είναι 65€ και 103€ από όσο βλέπω.

Από us όμως προσθέτει taxes και μεταφορικά και βγαίνει κάπου εκεί που είπα. Στο fr είναι 112 και 70 χωρίς μεταφορικά (120 και 75 σκρουτζ θυμίζω).

dimik έγραψε:έχει προσφορά αυτή την στιγμή αυτόν http://www.amazon.fr/dp/B00M8ABEIM/ref= ... =561143587

αν σε ενδιαφέρει

Θεωρητική ήταν η αναζήτηση, πίστευα ότι θα έβρισκα κάτι με τρομερή έκπτωση με όλο αυτό το hype.

Για αυτόν που μου έβαλες, 85ε είναι με λίστα αναμονής αν κατάλαβα καλά τα γαλλικά, η κανονική τιμή είναι 97 και με τα μεταφορικά φτάνει 5% κάτω από την χαμηλότερη τιμή του σκρουτζ. Για 5-10% προτιμώ να ψωνίσω από ελληνικό κατάστημα.

Μάλλον δεν έχει μεγάλο νόημα για κάποιον που βρίσκεται Ελλάδα, ίσως για μεγαλύτερης αξίας προιόντα και όχι του 100ρικου.

Εϊναι οι χαμηλότερες τιμές ποτ βρήκα σε γαλλικό, ιταλικό και ισπανικό εκτός προσφοράς black friday.

Δεν είναι λίστα αναμονής ακριβώς τον παραγγέλνεις απευθείας απλά έχει περιορισμένα κομμάτια και σου λέει αν έχει καλυφθεί το στοκ απο την ζήτηση.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#45141 Λοιπον παίδες μολις ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στην pp.η ενημέρωση ηταν οτι θα τραβήξουν 1,5 euro απο την κάρτα και μετα την επιβεβαίωση απο εμενα της εν λογω συναλλαγής το ποσο θα μου επιστραφεί.αντ αυτου εγω βλεπω να λείπουν 3.10 απο την κάρτα.Το 1,5€ που μου δέσμευσαν μου το έβαλαν στον λογαριασμό της pp(αρα ολα οκ)αλλα το 1.60 αγνοείται.ξερει κανεις γιατι;; :help:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#45145 Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα. Δεν ξέρω γιατί έγινε αλλά μετα από κάμποσες μέρες ξαναμπήκαν στην κάρτα.
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#45147 Λογικα οχι στην κάρτα αλλα στο λογαριασμό pp.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#45211 Αναλογώς τι έχεις επιλέξει να γίνεται. Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Geo f1 έγραψε:Σας χρωστουσα την...σημαια...

Όχι μια χαρά είμασταν. :lol:

Λοιπόν, δέμα που ήρθε με royal mail εμφάνιζεται σαν unsuccessful delivery και οτι εχει γυρίσει στα ΕΛΤΑ. Έχει νόημα να πάρω τηλ/να παω από το Κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο κέντρο αύριο Σάββατο; :hmmm: Εννοείται έχω tracking code.
Το κεντρικό είναι το μόνο που έχει ωράριο Σαββάτου.
Υπ'οψιν μένω κέντρο αν αυτό παίζει ρόλο στο που μαζεύονται τα δέματα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#48189 Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να σου πουν τι και πως πρώτα; Μην τραβιέσαι άδικα.
Μου χει τύχει και μένα με δέμα. Παίρνω την αλληλογραφία σε θυρίδα και είχε κάνει λάθος ο πωλητής και έβαλε σωστό αριθμό θυρίδας μεν, λάθος περιοχή δε (στην ίδια πόλη). Με ένα τηλ σε 2 μέρες είχε έρθει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#48194 Είμαι σχετικά κοντά αλλά θα το συνδύαζα και με κάτι άλλες δουλειές.
Τεσπα θα πάρω ενα τηλ πρωτα να μάθω τί γίνεται.

Ρώτησα πιο πολύ για να ξέρω αν θα αντιμετωπίσω σκηνικά του στυλ "είναι σαββατο δεν ειναι εδω ο ταχυδρομος,άλλοι υπάλληλοι,τα δέματα,ο ανάδρομος ερμής,τα μελομακάρονα κτλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48202 Δεν αποκλειεται να ειναι στην ACS εμφανιζεται στο site των ΕΛΤΑ κανονικα;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#48209 Τσουκ. Ούτε ΕΛΤΑ tracking ούτε acs tracking το εντοπίζει. RU7ψηφίαGB ο κωδικός που έδωσε ο seller.

Νόμιζα ίσχυε royal mail-->ΕΛΤΑ μόνο. :oops:

EDIT : Ψάχνοντας σε universal tracker(http://www.trackitonline.ru) μου το βρήκε μετά από ώρα. :metalo:
Είναι λίγο οτι να ναι στο πως παρουσιάζει την διαδρομή αλλά εμφανισε οτι το δέμα πήγε/είναι(?) ACS (σωστός ο Mirage δλδ)
και βρήκα καινούργιο tracking code απο την acs. :dizzy: Α επίσης ψιλοβίασαν την διεύθυνση μου (ή έτσι δείχνει το site)σε βαθμό που ούτε εγώ θα την καταλάβαινα.

Έχω πάρει πόσα δέματα χωρίς πρόβλημα. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο. τέσπα ελπίζω να είναι acs αύριο. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48211 Royal mail-> ACS τα λεμε τα γραφουμε δε μας διαβαζεις.... Η ACS εχει δικο της κωδικο συνηθως... Ζωα. Δοκιμασε με αυτο το tracking number στο site της GLS. Μπορει να δεις κατι παραπανω.

Sent from Corsair's brick