Chris έγραψε:dimik έγραψε:Πάντως η κανονικές τιμές είναι 65€ και 103€ από όσο βλέπω.
Από us όμως προσθέτει taxes και μεταφορικά και βγαίνει κάπου εκεί που είπα. Στο fr είναι 112 και 70 χωρίς μεταφορικά (120 και 75 σκρουτζ θυμίζω).dimik έγραψε:έχει προσφορά αυτή την στιγμή αυτόν http://www.amazon.fr/dp/B00M8ABEIM/ref= ... =561143587
αν σε ενδιαφέρει
Θεωρητική ήταν η αναζήτηση, πίστευα ότι θα έβρισκα κάτι με τρομερή έκπτωση με όλο αυτό το hype.
Για αυτόν που μου έβαλες, 85ε είναι με λίστα αναμονής αν κατάλαβα καλά τα γαλλικά, η κανονική τιμή είναι 97 και με τα μεταφορικά φτάνει 5% κάτω από την χαμηλότερη τιμή του σκρουτζ. Για 5-10% προτιμώ να ψωνίσω από ελληνικό κατάστημα.
Μάλλον δεν έχει μεγάλο νόημα για κάποιον που βρίσκεται Ελλάδα, ίσως για μεγαλύτερης αξίας προιόντα και όχι του 100ρικου.
Εϊναι οι χαμηλότερες τιμές ποτ βρήκα σε γαλλικό, ιταλικό και ισπανικό εκτός προσφοράς black friday.
Δεν είναι λίστα αναμονής ακριβώς τον παραγγέλνεις απευθείας απλά έχει περιορισμένα κομμάτια και σου λέει αν έχει καλυφθεί το στοκ απο την ζήτηση.

Εννοείται έχω tracking code. 
Α επίσης ψιλοβίασαν την διεύθυνση μου (ή έτσι δείχνει το site)σε βαθμό που ούτε εγώ θα την καταλάβαινα.