Άμα ψοφατε για ηθικό πλαστικούς δεκαρικους πηγαιντε κάθε Κυριακή στον Άη Νεκτάριο της γειτονιάς σας.
Αθεα κουμμουνια.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

Anonymous Founder έγραψε:Στο φροντιστήριο σε μαθαίνουν το σύστημα για να περάσεις.
Σαφέστατα και γίνεται χωρίς φροντιστήρια, αλλά νομίζω είναι αρκετά πιο δύσκολο από το ήδη δύσκολο...

Μπορει οπως εχουν τωρα τα πραγματα να περασει ενα παιδι στο πανεπιστημιο χωρις να κανει φροντιστήρια και που διαβαζει αρκετα;
dstou έγραψε:Μπορει οπως εχουν τωρα τα πραγματα να περασει ενα παιδι στο πανεπιστημιο χωρις να κανει φροντιστήρια και που διαβαζει αρκετα;
Η ερώτηση όπως έχει τεθεί έχει μία σωστή απάντηση και μόνο :Ναι, μπορεί, κάμποσα παιδιά το κάνουν κάθε χρόνο._
otso έγραψε:dstou έγραψε:Μπορει οπως εχουν τωρα τα πραγματα να περασει ενα παιδι στο πανεπιστημιο χωρις να κανει φροντιστήρια και που διαβαζει αρκετα;
Η ερώτηση όπως έχει τεθεί έχει μία σωστή απάντηση και μόνο :Ναι, μπορεί, κάμποσα παιδιά το κάνουν κάθε χρόνο._
Παντως οι πρωτοι των σχολων και Ιδιωτικα πηγαιναν και φροντιστηρια εκαναν .
otso έγραψε:Τι ειναι αυτο το συστημα που σε μαθαινουν ρε παιδια; μηπως ειναι ψυχολογικο και λιγο ψιλομουφα; ξερω και παιδια που εκαναν ιδιαιτερα απο την τριτη δημοτικου και το ενα δεν περασε πουθενα και ενα τει λαρισας , θελω να πω μηπως καρπουνται καποια φροντηστηρια την ετσι κι αλλιως προσπαθεια των παιδιων .
Καταλαβαινω στα μαθηματικα επειδη δεν τους εξηγουν η δεν προσπαθουν για ενα παιδι που δεν τα πιανει ,στο δημοσιο ,να πρεπει να παει .Αλλά αρχαια; ιστορια;

dstou έγραψε:Μπορει οπως εχουν τωρα τα πραγματα να περασει ενα παιδι στο πανεπιστημιο χωρις να κανει φροντιστήρια και που διαβαζει αρκετα;

224v έγραψε:Ναι φυσικά, και περνάνε. Η γυναίκα μου ειναι απο το 92 σς γραμματεία τομέα στο ΕΜΠ, και άτυπα ρωτάει τα νέα παιδια αν έκαναν και που φροντιστήριο, και ειναι πολλά παιδια απο επαρχεία και χωριά που μπήκαν με καλο διάβασμα και καλο περιβάλλον σπιτιού. Όταν βλέπουν οι καθηγητές στα λύκεια παιδί να ειναι δυνατό το βοηθάνε. Όμως εάν σε κάποιο παιδί του βάζουν βαθμούς χωρίς να το αξίζει αυτό φαίνεται στις πάνελληνιες. Παίζει και μια ατυχία αλλα όχι σε όλα τα μαθήματα.
soch έγραψε:Από του χρόνου ξεκινάμε δημοτικό και θέλω το Φεβρουάριο να κάνω μια βόλτα στα ακόλουθα ιδιωτικά που είναι σχετικά κοντά. Έχετε άποψη για κάποιο ή κάποια από αυτά;Έχω από τον Ζώη προ 13 ετών. Διευθυντής/κάτοχος που είναι πρώτα δάσκαλος και μετά επιχειρηματίας, για αυτό δε μεγαλούργησε οικονομικά.
Εκπαιδευτήρια Πασχάλη
Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη
Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]