Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimik
fot έγραψε:Ποσό έχει μια 435i;

Μια τέτοια θα έπαιρνα και με τα υπόλοιπα αν φτάνουν ένα Abarth 500 για γρήγορο στυλ.

< >
440i m pack με τα πάντα όλα μου έβγαινε 78 αν θυμάμαι καλά στο γερμανικό configurator, Ελλάδα δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ πόσο βγαίνει.

< >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#449003 Επικο μηνυμα, ευχαριστω πολυ για την αναλυση dim...
Άβαταρ μέλους
By fot
#449004 Έστω λοιπόν πως ζω εκεί, αυτή θα έπαιρνα. Φουλ έξτρα.

Και το st το οποίο θα ξέσκιζα κυριολεκτικά.
Σε κόκκινο. Όπως αυτό που είδα σήμερα στο cosmos.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#449019 Αν το mx5 ειναι σχολείο , το 350z ειναι πανεπιστήμιο στην πλαγιολίσθηση !!!
Ίσως το καλύτερο απο όλα .
Φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά . Θελει παντού κ πάντα να γυρίσει . Το ευχαριστιέται κ το αυτοκινητο .
Απο τότε που το έδωσα , έχω σκεφτεί πολλές φορές , αλλα ειναι διθέσιο ( πέρασε απο το μυαλό μου κ εκείνο το infini G37 , που έχει άλλες 2 θέσεις ).
Το 350z έχει καλό κράτημα , αρκετά , αλλα δεν το παίρνεις για αυτο !!!

Η Λιζα , αποτελεί πόθο για πολλούς petrolhead ,μεχρι να τη ζήσεις .
Όπως έγραψε κ ο φίλος ειναι εκπληκτικό αυτοκινητο για πιστα , στο στοιχείο του . Αν οδηγήσεις Elise στην πιστα , όλα τα αλλα σου φαίνεται οτι απλά ταλαιπωρούνται .
Μπορεί να στρίψει γρηγορότερα απο evo , αλλα να μη φτάνει Forester xt στην ευθεία .
Όμως για εμένα περιορίζεται εκεί η ευχαρίστηση της , στην πιστα .
Οι συμβιβασμοί πολλοί , καταρχήν δεν έχουμε πίστες χαχαχα πρέπει να πας σέρρες κ μόνο σέρρες , δεν είμαστε Αγγλία , δυσκολεύεσαι στο μπες βγες , αν και απλή κατασκευή έχει ακριβές ζημιές ( αν σου σπάσει σε παρκάρισμα κάποιος απο τους «προφυλακτήρες» περιμένεις απο Αγγλία άλλο κομμάτι ακριβό , ψάχνεις μάστορα εμπιστοσύνης - γνωστή συνέχεια , κ κάθε βόλτα σε δρόμους Θεσσαλονίκης αποτελεί εμπειρία αδρεναλίνης , που κατάφερες να επιστρέψεις σπιτι .
Μπορεί σε κάποιους να ακούγονται τραγικά , αλλα με ohlins ανάρτηση , μπορεί να μην κοπανιεσαι μιας κ το βάρος ειναι μικρό κ βοηθάει τα μέγιστα όταν περνάς λακούβες , αλλα αν το οδόστρωμα δεν ειναι πίστας Σερρών , συνήθως ψάχνεις μούρες κωλους αν πας γρήγορα , σαν να ειςαι σε πάγο !!!!
Στην ηλικία των 20-25 τα συγχωρείς όλα ... αργότερα απλά κουράζει .

Επίσης συνήθως όταν εχεις δοκιμάσει κατι , πολλές φορές απομυθοποιείται , κ δεν αποτελει πλέον όνειρο , όποτε οι επιλογές του γκαράζ αλλάζουν ανάλογα με τις εμπειρίες του καθενός !!

Το οτι κάποιος το δοκίμασε κ πλέον δεν το έχει στη λίστα του , μη σας φοβίζει σαν επιλογή είτε του ονειρικού γκαράζ ούτε του πραγματικού .

Για εμένα ήταν απο τις επιλογές-εμπειρίες που θεωρώ πως καλα έκανα κ τις απέκτησα . Για αυτο που μετανοιωνω ειναι ενα caterham - Westfield που δεν έγινε πραγματικότητα .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

Από την άλλη όμως δεν εχει σχεση πως στριβει με ένα μαμα ΕΒΟ.Ποτε και πουθενα,δεν υπαρχει συγκριση.Ουτε σε δυναμη,ουτε στα φρενα,πουθενα λεμε.Οταν θα βγεις βολτα βραδυ για ξεκαυλωμα,για καμια αλητεια,ή για να πας κανα ταξιδι γρηγορο στο χωριο να μαζεψεις εκεινα τα πορτοκαλια(αμαρτια είναι να τα πετάξουμε :shifty: ) εκει κανεις αποσβεση στο σπασιμο παπαργιων, που σου εχει κανει τις προηγούμενες φορες που το εβγαλες για καφε,κανα σουπερμάρκετ να φορτωσει η μπαταρια,καμια συναντηση με φιλους κλπ.
Το θεμα είναι ποσο σε ευχαριστει αυτό,ωστε να υπομενεις όλα τα υπολοιπα.
σαφως βεβαια υπαρχουν και λυσεις που και μπορεις να βελτιώσεις,αλλα όχι να χασεις πολύ σε ανεση κλπ. Απλα για το κάθε αυτοκινητο,θελει πολύ ψαξιμο,πολυ διάβασμα,και αρκετους γνωστους/φιλους με παρομοια αυτοκίνητα ώστε να μπορεις να δεις στην πραξη εάν μια αναρτηση πχ είναι αυτό που ζητας εσυ.

Λοιπον Δημητρη πρεπει ενα βραδυ που θα εχεις ορεξη να με πας βολτα :s_yes. Βενζινη δικη μου.
Θα εχω παρει και υπογλωσια :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#449084 Βρε πως ξετρυπώνονται οι πιουρίστες... ; - )
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#449087 Απλά και λιτά πράγματα:
1) AR Giulia QV ~82000€
Εικόνα
2) Duc Monstro 821 ~12000€
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#449088 Αν πας με 82Κ στην Autoone θα πάρεις τα 3/4 μιας QV. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#449091 Ο configuratore στο .it τόσο το δίνει αρχική. Δεν υπολόγισα ποτέ φόρους υπεραξίας των ΕΛ
Άβαταρ μέλους
By NiTse
vagmag έγραψε:Αν το mx5 ειναι σχολείο , το 350z ειναι πανεπιστήμιο στην πλαγιολίσθηση !!!
Φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά . Θελει παντού κ πάντα να γυρίσει . Το ευχαριστιέται κ το αυτοκινητο .
Απο τότε που το έδωσα , έχω σκεφτεί πολλές φορές , αλλα ειναι διθέσιο ( πέρασε απο το μυαλό μου κ εκείνο το infini G37 , που έχει άλλες 2 θέσεις ).

Όπως έγραψε κ ο φίλος ειναι εκπληκτικό αυτοκινητο για πιστα , στο στοιχείο του . Αν οδηγήσεις Elise στην πιστα , όλα τα αλλα σου φαίνεται οτι απλά ταλαιπωρούνται .
Μπορεί να στρίψει γρηγορότερα απο evo , αλλα να μη φτάνει Forester xt στην ευθεία .
Οι συμβιβασμοί πολλοί , καταρχήν δεν έχουμε πίστες χαχαχα πρέπει να πας σέρρες κ μόνο σέρρες , δεν είμαστε Αγγλία , δυσκολεύεσαι στο μπες βγες , αν και απλή κατασκευή έχει ακριβές ζημιές ( αν σου σπάσει σε παρκάρισμα κάποιος απο τους «προφυλακτήρες» περιμένεις απο Αγγλία άλλο κομμάτι ακριβό , ψάχνεις μάστορα εμπιστοσύνης - γνωστή συνέχεια , κ κάθε βόλτα σε δρόμους Θεσσαλονίκης αποτελεί εμπειρία αδρεναλίνης , που κατάφερες να επιστρέψεις σπιτι .
Μπορεί σε κάποιους να ακούγονται τραγικά , αλλα με ohlins ανάρτηση , μπορεί να μην κοπανιεσαι μιας κ το βάρος ειναι μικρό κ βοηθάει τα μέγιστα όταν περνάς λακούβες , αλλα αν το οδόστρωμα δεν ειναι πίστας Σερρών , συνήθως ψάχνεις μούρες κωλους αν πας γρήγορα , σαν να ειςαι σε πάγο !!!!

Επίσης συνήθως όταν εχεις δοκιμάσει κατι , πολλές φορές απομυθοποιείται , κ δεν αποτελει πλέον όνειρο , όποτε οι επιλογές του γκαράζ αλλάζουν ανάλογα με τις εμπειρίες του καθενός !!

Το οτι κάποιος το δοκίμασε κ πλέον δεν το έχει στη λίστα του , μη σας φοβίζει σαν επιλογή είτε του ονειρικού γκαράζ ούτε του πραγματικού .

Για εμένα ήταν απο τις επιλογές-εμπειρίες που θεωρώ πως καλα έκανα κ τις απέκτησα . Για αυτο που μετανοιωνω ειναι ενα caterham - Westfield που δεν έγινε πραγματικότητα .

Εσύ πρέπει να είχες/ έχεις σοβαρά αμαξάκια.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
NiTse έγραψε:
vagmag έγραψε:Αν το mx5 ειναι σχολείο , το 350z ειναι πανεπιστήμιο στην πλαγιολίσθηση !!!

Εσύ πρέπει να είχες/ έχεις σοβαρά αμαξάκια.

To citroen Picasso 1.6 tdi εννοείς ;;;;

Δόξα το Θεό, είχα την τύχη αυτή . Είμαι από τους τυχερούς στο θέμα αυτό και έχω τη βλακεία - μικρόβιο ... σύμμαχο :innocent:
Μακάρι όλος ο κόσμος να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα... και τα αυτοκινητιστικά μιας και είναι το φόρουμ και το θέμα τέτοιο !
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
vagmag έγραψε:
...Μπορεί σε κάποιους να ακούγονται τραγικά , αλλα με ohlins ανάρτηση , μπορεί να μην κοπανιεσαι μιας κ το βάρος ειναι μικρό κ βοηθάει τα μέγιστα όταν περνάς λακούβες , αλλα αν το οδόστρωμα δεν ειναι πίστας Σερρών , συνήθως ψάχνεις μούρες κωλους αν πας γρήγορα , σαν να ειςαι σε πάγο !!!!

Kαταρχας συμφωνω με ολα τα υπολοιπα που ανεφερες, να προσθεσω απλως στα υπογεγραμμενα, οτι για την συγκεκριμενη επισημανση, αρχικα στο ακουσμα και μονο, δεν πιστευα με τιποτε οτι μπορει να ισυει κατι τετοιο, μεχρι που ειχα την τυχη και χαρα να βρεθω στο δεξι μπακετ μιας πανεμορφης και περιορισμενης σε αριθμο παραγωγης, μπλε Exige 260 Cup του theoM5 (αν θυμαμαι καλα, ιδρυτης και προεδρος του Ελληνικου Lotus Club) οταν την ειχε φερει στην πιστα Μεγαρων. :yahoo:

Ανεβαινε ολοκληρο το κερμπ και σου εδινε την αισθηση οτι βρισκοσουν σε...citroen με υδροπνευματικη αναρτηση... :lol:
Απιστευτη αισθηση, αυτη ενος μεγαλου καρτ με ονειρικη αναρτηση, απιστευτα γραμμικη και ατελειωτη δυναμη μεχρι τον κοφτη χαρις το supercharger, με ακομα πιο εντυπωσιακα φρενα αλλα και απιστευτη πλευρικη προσφυση, με κατι ημισλικ της yokohama αν δεν κανω λαθος, που φοραγε στανταρ.

Μοναδικο αυτοκινητο, οι δυναμεις (πλευρικες, επιταχυνσης, επιβραδυνσης) απο το δεξι μπακετ ηταν οι ανωτερες που εχω βιωσει ποτε, υψηλοτερες ακομα και απο μια πολυ δυνατη βολτα με GT-R σε διαδρομη της περαχωρας Λουτρακιου, με γνωστο οδηγο αγωνων στα πηδαλια!

Αλλα ειναι πραγματι ενα πολυ ειδικο οπλο, ενα καθαροαιμο, πισταδορικο διθεσιο αυτοκινητο, που απαιτει μεγαλους συμβιβασμους σε καθημερινη μετακινηση.
Νομιζω οτι ακομα και για τον πλεον τρελαμμενο petrolhead, μετα απο την ηλικια των 25-30, ακομα και με μια καλορυθμισμενη Ohlins, ειναι πολυ δυσκολο ενα τετοιο αυτοκινητο να εξυπηρετει αποκλειστικα τις καθημερινες αναγκες μετακινησης.
Χρειαζεται οπωσδηποτε και αλλο αυτοκινητο...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Jorge_greek έγραψε:Ο configuratore στο .it τόσο το δίνει αρχική. Δεν υπολόγισα ποτέ φόρους υπεραξίας των ΕΛ

Πες τα στον Έφορο αυτά... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:
Jorge_greek έγραψε:Ο configuratore στο .it τόσο το δίνει αρχική. Δεν υπολόγισα ποτέ φόρους υπεραξίας των ΕΛ

Πες τα στον Έφορο αυτά... :s_sarcastic

Έλα βρε... όνειρα είναι ... ας τα κάνει ο καθένας στη χώρα που ζει...

Δε βάλαμε αυστηρούς κανόνες. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:

Από την άλλη όμως δεν εχει σχεση πως στριβει με ένα μαμα ΕΒΟ.Ποτε και πουθενα,δεν υπαρχει συγκριση.Ουτε σε δυναμη,ουτε στα φρενα,πουθενα λεμε.Οταν θα βγεις βολτα βραδυ για ξεκαυλωμα,για καμια αλητεια,ή για να πας κανα ταξιδι γρηγορο στο χωριο να μαζεψεις εκεινα τα πορτοκαλια(αμαρτια είναι να τα πετάξουμε :shifty: ) εκει κανεις αποσβεση στο σπασιμο παπαργιων, που σου εχει κανει τις προηγούμενες φορες που το εβγαλες για καφε,κανα σουπερμάρκετ να φορτωσει η μπαταρια,καμια συναντηση με φιλους κλπ.
Το θεμα είναι ποσο σε ευχαριστει αυτό,ωστε να υπομενεις όλα τα υπολοιπα.
σαφως βεβαια υπαρχουν και λυσεις που και μπορεις να βελτιώσεις,αλλα όχι να χασεις πολύ σε ανεση κλπ. Απλα για το κάθε αυτοκινητο,θελει πολύ ψαξιμο,πολυ διάβασμα,και αρκετους γνωστους/φιλους με παρομοια αυτοκίνητα ώστε να μπορεις να δεις στην πραξη εάν μια αναρτηση πχ είναι αυτό που ζητας εσυ.

Λοιπον Δημητρη πρεπει ενα βραδυ που θα εχεις ορεξη να με πας βολτα :s_yes. Βενζινη δικη μου.
Θα εχω παρει και υπογλωσια :lol:

δεν εχω πρόβλημα,κανονισε οποτε μπορεις να φυγεις βραδυ,να το κανουμε.Τις βενζίνες χεστες.