- 31 Οκτ 2017, 06:44
Αν το mx5 ειναι σχολείο , το 350z ειναι πανεπιστήμιο στην πλαγιολίσθηση !!!
Ίσως το καλύτερο απο όλα .
Φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά . Θελει παντού κ πάντα να γυρίσει . Το ευχαριστιέται κ το αυτοκινητο .
Απο τότε που το έδωσα , έχω σκεφτεί πολλές φορές , αλλα ειναι διθέσιο ( πέρασε απο το μυαλό μου κ εκείνο το infini G37 , που έχει άλλες 2 θέσεις ).
Το 350z έχει καλό κράτημα , αρκετά , αλλα δεν το παίρνεις για αυτο !!!
Η Λιζα , αποτελεί πόθο για πολλούς petrolhead ,μεχρι να τη ζήσεις .
Όπως έγραψε κ ο φίλος ειναι εκπληκτικό αυτοκινητο για πιστα , στο στοιχείο του . Αν οδηγήσεις Elise στην πιστα , όλα τα αλλα σου φαίνεται οτι απλά ταλαιπωρούνται .
Μπορεί να στρίψει γρηγορότερα απο evo , αλλα να μη φτάνει Forester xt στην ευθεία .
Όμως για εμένα περιορίζεται εκεί η ευχαρίστηση της , στην πιστα .
Οι συμβιβασμοί πολλοί , καταρχήν δεν έχουμε πίστες χαχαχα πρέπει να πας σέρρες κ μόνο σέρρες , δεν είμαστε Αγγλία , δυσκολεύεσαι στο μπες βγες , αν και απλή κατασκευή έχει ακριβές ζημιές ( αν σου σπάσει σε παρκάρισμα κάποιος απο τους «προφυλακτήρες» περιμένεις απο Αγγλία άλλο κομμάτι ακριβό , ψάχνεις μάστορα εμπιστοσύνης - γνωστή συνέχεια , κ κάθε βόλτα σε δρόμους Θεσσαλονίκης αποτελεί εμπειρία αδρεναλίνης , που κατάφερες να επιστρέψεις σπιτι .
Μπορεί σε κάποιους να ακούγονται τραγικά , αλλα με ohlins ανάρτηση , μπορεί να μην κοπανιεσαι μιας κ το βάρος ειναι μικρό κ βοηθάει τα μέγιστα όταν περνάς λακούβες , αλλα αν το οδόστρωμα δεν ειναι πίστας Σερρών , συνήθως ψάχνεις μούρες κωλους αν πας γρήγορα , σαν να ειςαι σε πάγο !!!!
Στην ηλικία των 20-25 τα συγχωρείς όλα ... αργότερα απλά κουράζει .
Επίσης συνήθως όταν εχεις δοκιμάσει κατι , πολλές φορές απομυθοποιείται , κ δεν αποτελει πλέον όνειρο , όποτε οι επιλογές του γκαράζ αλλάζουν ανάλογα με τις εμπειρίες του καθενός !!
Το οτι κάποιος το δοκίμασε κ πλέον δεν το έχει στη λίστα του , μη σας φοβίζει σαν επιλογή είτε του ονειρικού γκαράζ ούτε του πραγματικού .
Για εμένα ήταν απο τις επιλογές-εμπειρίες που θεωρώ πως καλα έκανα κ τις απέκτησα . Για αυτο που μετανοιωνω ειναι ενα caterham - Westfield που δεν έγινε πραγματικότητα .