Δεν μου αρεσε η σημερινη πηχτρα στους δρομους..... Πολυτεχνειο - Κατεχακη Κηφησιας 30'!!!! ουτε 5 χλμ....
Δεν μου αρεσε η σημερινη πηχτρα στους δρομους..... Πολυτεχνειο - Κατεχακη Κηφησιας 30'!!!! ουτε 5 χλμ....
dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει που θα με χωρίσει η γυναίκα μου μόλις της φέρω drums στο σπίτι
Πχ να σε πιάσει στο κρεβάτι με την καλύτερή της φίλη...

otso έγραψε:ΔΕΝ μου αρεσει η μαζικη αποχωρηση των Θεσσαλονικεων φιλων μας μερα που ειναι σημερα
otso έγραψε:ΔΕΝ μου αρεσει η μαζικη αποχωρηση των Θεσσαλονικεων φιλων μας μερα που ειναι σημερα , με τελευταια απωλεια τον realzeus .
Μου αρεσει που τα ειπαμε με τον Pitt απ το τηλ . εχει και την γιορτη του βεβαια σημερα.
edmond έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που αναγκαστικά το sprinter πήρε 4,6t φορτίο -με ωφέλιμο 1,9t- και η εργοδοσία μου είπε να πάω το εμπόρευμα στον πελάτη, σε μια απόσταση πρπ 30χλμ. Όοοοοτι και να τους είπα περι ασφάλειας, αφαίρεση διπλώματος, άδειας κλπ. πήγε στον βρόντο. "Πήγαινε με 40 και φύγε πολύ νωρίς το πρωί" ήταν οι οδηγίες τους...Δρομολόγιο του τρόμου φάση. Ανταποκρίθηκε καλύτερα απ' όσο περίμενα βέβαια το δόλιο, αλλά τι να το κάνεις.
edmond έγραψε:Νταξ τι να πεις ρε Δημήτρη(χρόνια πολλά btw), δεν το πάει και η καρδιά σου να κάνεις τέτοιους κανιβαλισμούς. Τώρα που το σκέφτομαι κιόλας, ο συμπλέκτης είναι σχετικά καινούργιος, κανα χρόνο δλδ. Τεσπα.
), η εταιρεία είχε αυτοματοποιημένο σύστημα που έβγαζε manifest με το βάρος του φορτίου για να μη ξεπεράσει τους 3,5 τόνους μικτό. Και τα περισσότερα Sprinter ήταν μετατροπή σε μονοθέσιο (
) για να χωράνε λίγο παραπάνω ωφέλιμο.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]