Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#447320 μου αρεσε η γνωμη της κορης μου για την κατασταση του 2.24v, το πηρε για γρηγορη δοκιμη χθες το βραδυ και γυρισε ενθουσιασμενη με την γρηγορη βολτα μεχρι την Κηφησια.
Δεν μου αρεσε η σημερινη πηχτρα στους δρομους..... Πολυτεχνειο - Κατεχακη Κηφησιας 30'!!!! ουτε 5 χλμ....
Άβαταρ μέλους
By otso
#447322 ΔΕΝ μου αρεσει η μαζικη αποχωρηση των Θεσσαλονικεων φιλων μας μερα που ειναι σημερα , με τελευταια απωλεια τον realzeus .
Μου αρεσει που τα ειπαμε με τον Pitt απ το τηλ . εχει και την γιορτη του βεβαια σημερα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Δεν μου αρέσει που θα με χωρίσει η γυναίκα μου μόλις της φέρω drums στο σπίτι :s_hang

Υπάρχουν και πιο ανώδυνοι τρόποι διαζυγίου... :lol: Πχ να σε πιάσει στο κρεβάτι με την καλύτερή της φίλη... :lol: :lol:

οντόπικς: Μ' αρέσει που σήμερα κάαααααααααααθομαι... :twisted:

Δεν απέχουμε... αράζουμε... :iconcool: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
otso έγραψε:ΔΕΝ μου αρεσει η μαζικη αποχωρηση των Θεσσαλονικεων φιλων μας μερα που ειναι σημερα

Μαζική αποχώρηση θεσσαλονικεων στο εξωτερικό έχουμε. Πίκρα.... έχασαν και την αργία.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
otso έγραψε:ΔΕΝ μου αρεσει η μαζικη αποχωρηση των Θεσσαλονικεων φιλων μας μερα που ειναι σημερα , με τελευταια απωλεια τον realzeus .
Μου αρεσει που τα ειπαμε με τον Pitt απ το τηλ . εχει και την γιορτη του βεβαια σημερα.

link or it didnt happen
Άβαταρ μέλους
By edmond
#447513 Μ' αρέσει που αύριο κάθομαι και έτσι τρέχει ενα πσκ, που όμως λόγω ελαφράς ιγμορίτιδας θα περάσει λιγάκι πιο...σπιτικά. Και αυτό δεν μπορώ να πω οτι μ' αρέσει.

Δεν μ' αρέσει που αναγκαστικά το sprinter πήρε 4,6t φορτίο -με ωφέλιμο 1,9t- και η εργοδοσία μου είπε να πάω το εμπόρευμα στον πελάτη, σε μια απόσταση πρπ 30χλμ. Όοοοοτι και να τους είπα περι ασφάλειας, αφαίρεση διπλώματος, άδειας κλπ. πήγε στον βρόντο. "Πήγαινε με 40 και φύγε πολύ νωρίς το πρωί" ήταν οι οδηγίες τους... :thumbsdown: Δρομολόγιο του τρόμου φάση. Ανταποκρίθηκε καλύτερα απ' όσο περίμενα βέβαια το δόλιο, αλλά τι να το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που αναγκαστικά το sprinter πήρε 4,6t φορτίο -με ωφέλιμο 1,9t- και η εργοδοσία μου είπε να πάω το εμπόρευμα στον πελάτη, σε μια απόσταση πρπ 30χλμ. Όοοοοτι και να τους είπα περι ασφάλειας, αφαίρεση διπλώματος, άδειας κλπ. πήγε στον βρόντο. "Πήγαινε με 40 και φύγε πολύ νωρίς το πρωί" ήταν οι οδηγίες τους... :thumbsdown: Δρομολόγιο του τρόμου φάση. Ανταποκρίθηκε καλύτερα απ' όσο περίμενα βέβαια το δόλιο, αλλά τι να το κάνεις.

και γιατι δεν εκαψες το συμπλεκτη στο δρομο?
Αφεντικο εμεινα από συμπλεκτη,μαλλον θα ζοριζοταν από τα πολλα ξεκινήματα με τους 4,6 τονους. :(
τετοια ζωα μονο ετσι μαθαινουν.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#447522 Νταξ τι να πεις ρε Δημήτρη(χρόνια πολλά btw), δεν το πάει και η καρδιά σου να κάνεις τέτοιους κανιβαλισμούς. Τώρα που το σκέφτομαι κιόλας, ο συμπλέκτης είναι σχετικά καινούργιος, κανα χρόνο δλδ. Τεσπα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#448355 Μου άρεσε πολύ το σημερινό trackday στα Μέγαρα με τον αδερφό μου και το Leon.

Μου άρεσε το cupra στη πίστα

Μου άρεσε πολύ το motorsport Sunday

Μου άρεσαν δύο sti που χάζευα.

Δε μου άρεσε το ότι δεν έχω πλέον δικό μου track car

Δε μου αρέσει που δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω με δικό μου όχημα πλέον.

Συμπέρασμα: πρέπει να ψωνίσω νομίζω σύντομα κάτι διότι το μικρόβιο δε φεύγει...

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
edmond έγραψε:Νταξ τι να πεις ρε Δημήτρη(χρόνια πολλά btw), δεν το πάει και η καρδιά σου να κάνεις τέτοιους κανιβαλισμούς. Τώρα που το σκέφτομαι κιόλας, ο συμπλέκτης είναι σχετικά καινούργιος, κανα χρόνο δλδ. Τεσπα.

Ενώ το να στείλουν έξω όχημα με +140% και βάλε υπέρβαρο (ούτε καν 30-40 κιλά) δεν είναι κανιβαλισμός... :( :dizzy: :dizzy:

Γι αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτό δεν είναι τόσο κράξιμο σε εσένα , όσο σε αυτούς που τσιγγουνεύονται να στείλουν 2ο δρομολόγιο, προτιμώντας να ρισκάρουν την οδική ασφάλεια του κοινού, το προσωπικό τους αλλά και τον εξοπλισμό τους (κοντόφθαλμη τακτική δηλαδή, που μακροπρόθεσμα θα τους σκάσει στα μούτρα)

Με τέτοια νοοτροπία, μνημόνιο για χίλια χρόνια. :rtfm: :twisted:

ΥΓ: επειδή για μερικά φεγγάρια δούλεψα και ως ντελιβεράς (White van malakas :inlove: ), η εταιρεία είχε αυτοματοποιημένο σύστημα που έβγαζε manifest με το βάρος του φορτίου για να μη ξεπεράσει τους 3,5 τόνους μικτό. Και τα περισσότερα Sprinter ήταν μετατροπή σε μονοθέσιο ( :yahoo: ) για να χωράνε λίγο παραπάνω ωφέλιμο.

Κι έξω στους δρόμους:

Εικόνα

Ενώ στην Ελλάδα έχουμε τους εθιμοτυπικούς ελέγχους στα σχολικά κάθε Σεπτέμβριο, έτσι για τις κάμερες, κι από εκεί και πέρα το κομποσχοίνι στο καθρέφτη για +30 armor. :superman:

Αρκετά kilomeaterιάσαμε για σήμερα όμως. ..
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#448372 Δυστυχώς όταν διαβάζω για υπερβαρο πιάνεται η ψυχή μου!
Όταν πριν 15 χρόνια δούλευα σε μεταφορική εταιρία και κάπου τότε ένας... ανταγωνιστής ας πούμε, "εσφαξε" 21 ψυχές στα Τέμπη...
Και ιδίως που η λύση τότε ήταν ... η αγορά νέων ιμαντων!