Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
markvag έγραψε:BEAMS και D-jet λείπουν πολύ! :inlove:

+1 :(
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#446008 +2

< >
Άβαταρ μέλους
By manosky
#446011 Τον BEAMS δεν τον γνωρίζω φυσικά, αλλά σέβομαι και εκτιμώ πολύ θετικά τον τρόπο που εκφραζόταν, είτε συμφωνούσα, είτε διαφωνούσα μαζί του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#446026 Δυστυχώς τον συνονόματο D-Jet δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ο ΒΕΑΜS με τον οποίον έχουμε πιει και μερικές μπύρες και τα λέμε και τηλεφωνικά είναι όντως εξαιρετικός πρώτα ως σκεπτόμενος άνθρωπος και μετέπειτα ως petrolhead! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Δυστυχώς τον συνονόματο D-Jet δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ο ΒΕΑΜS με τον οποίον έχουμε πιει και μερικές μπύρες και τα λέμε και τηλεφωνικά είναι όντως εξαιρετικός πρώτα ως σκεπτόμενος άνθρωπος και μετέπειτα ως petrolhead! :s_howdy

είχαμε πιει ένα καφε μαζι με Βεαμς Διγετιο και Κουαντρα στο Πειραια.Πως περασαν 3 ωρες ουτε που το καταλαβα.
Συζητηση από Πορσε και σκαραβαίους,μεχρι Σουλτζερ από καραβια.Ειδα και την sl που ειχε ο Διγετιος.
Πολύ θα ηθελα να το επαναλάβω. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
deep purple έγραψε:Αν κάποιος (Οβελίξ και Σια) γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει ο D-Jet πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσω μαζί του. Στην τελική ας αφήσει ένα μήνυμα στα μειλ μου αν δεν θέλει να ποστάρει.
Έρχεται κατακούτελα ένα 190 και δεν ξέρω τι να κάνω....

Μόλις μίλησα με τον Αλέξανδρο και μου είπε ότι μιλήσατε κλπ, οπότε όλα ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#446228 Ειναι ωραιο παντως καποιος να χανεται γιατι εχει πολυ δουλεια... τετοιες εποχες που η ανεργεια εχει κτυπησει κοκκινο. Ελπιζω να επαναλαβουμε την συναντηση που ειχαμε εκει ψηλα στον Πειραια με D-jet, BEAMS, Quadra21... Για μενα Υγεια και δουλεια ειναι το ζητουμενο αυτες τις εποχες...
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:Πολλή δουλειά, δεν σημαίνει απαραίτητα και πολλά λεφτά βέβαια... :ninja:

Η δουλεια οταν υπαρχει, κανει και ψυχοθεραπεια που και αυτη χρειαζεται. Οσο και να δουλευει καποιος ποτε δεν θα ειναι ευχαριστημενος με την αμοιβη του... οση και αν ειναι. Παντα θα ζηταει περισσοτερα γιατι θα αποκτα και χομπυ, η, υποχρεωσεις που αυξανονται με τον χρονο....

Το "πολλα λεφτα" ειναι πολυ σχετικο στις μερες μας... και θελει πολυ γνωθι σ' εαυτον, ωστε να βαλεις ρεαλιστικους στοχους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#446254 Εντάξει, ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει όλη μέρα για να βγάλει ελάχιστα χρήματα. Ο BEAMS όταν δούλευε ταξί, έφτανε πάνω από 16 ώρες την ημέρα, και τα χρήματα καθαρά, ήταν γύρω στο 1000άρικο κατά μέσο όρο.
(Όταν νοικιάζεις το ταξί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...).
Και όχι μόνον τα ταξί, πολύς, πάρα πολύς κόσμος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ απλά για το μεροκάματο. Δύσκολο ν' αντλείς ευχαρίστηση από κάτι τέτοιο...
:vava:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#446259 στο ταξί γενικά το χρήμα βγαίνει δύσκολα (μιας και έχω πολύ μεγάλο δειγμα και όλα τα νούμερα) από όποια μεριά και αν είσαι
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει όλη μέρα για να βγάλει ελάχιστα χρήματα. Ο BEAMS όταν δούλευε ταξί, έφτανε πάνω από 16 ώρες την ημέρα, και τα χρήματα καθαρά, ήταν γύρω στο 1000άρικο κατά μέσο όρο.
Και όχι μόνον τα ταξί, πολύς, πάρα πολύς κόσμος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ απλά για το μεροκάματο. Δύσκολο ν' αντλείς ευχαρίστηση από κάτι τέτοιο...

O Mίκυ τώρα δεν οδηγάει ταξί, τουλάχιστον όλο το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
224v έγραψε:Ειναι ωραιο παντως καποιος να χανεται γιατι εχει πολυ δουλεια... τετοιες εποχες που η ανεργεια εχει κτυπησει κοκκινο. Ελπιζω να επαναλαβουμε την συναντηση που ειχαμε εκει ψηλα στον Πειραια με D-jet, BEAMS, Quadra21... Για μενα Υγεια και δουλεια ειναι το ζητουμενο αυτες τις εποχες...

Κανόνισα με τον Αλέξανδρο να το επαναλάβουμε, δεν ξέρω για τον Mίκυ ή όποιον άλλον θέλει, μένει να το προγραμματίσουμε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
21 quadra έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει όλη μέρα για να βγάλει ελάχιστα χρήματα. Ο BEAMS όταν δούλευε ταξί, έφτανε πάνω από 16 ώρες την ημέρα, και τα χρήματα καθαρά, ήταν γύρω στο 1000άρικο κατά μέσο όρο.

O Mίκυ τώρα δεν οδηγάει ταξί, τουλάχιστον όλο το καλοκαίρι.

Το ξέρω πολύ καλά, μιλούσα για το παρελθόν.
Και δεν είναι Μίκυ, είναι Μίκης.
:s_blush