markvag έγραψε:BEAMS και D-jet λείπουν πολύ!
+1
markvag έγραψε:BEAMS και D-jet λείπουν πολύ!
REALZEUS έγραψε:Δυστυχώς τον συνονόματο D-Jet δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά ο ΒΕΑΜS με τον οποίον έχουμε πιει και μερικές μπύρες και τα λέμε και τηλεφωνικά είναι όντως εξαιρετικός πρώτα ως σκεπτόμενος άνθρωπος και μετέπειτα ως petrolhead!
deep purple έγραψε:Αν κάποιος (Οβελίξ και Σια) γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει ο D-Jet πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσω μαζί του. Στην τελική ας αφήσει ένα μήνυμα στα μειλ μου αν δεν θέλει να ποστάρει.
Έρχεται κατακούτελα ένα 190 και δεν ξέρω τι να κάνω....
Anonymous Founder έγραψε:Πολλή δουλειά, δεν σημαίνει απαραίτητα και πολλά λεφτά βέβαια...
Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει όλη μέρα για να βγάλει ελάχιστα χρήματα. Ο BEAMS όταν δούλευε ταξί, έφτανε πάνω από 16 ώρες την ημέρα, και τα χρήματα καθαρά, ήταν γύρω στο 1000άρικο κατά μέσο όρο.
(Όταν νοικιάζεις το ταξί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...).
Και όχι μόνον τα ταξί, πολύς, πάρα πολύς κόσμος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ απλά για το μεροκάματο. Δύσκολο ν' αντλείς ευχαρίστηση από κάτι τέτοιο...
224v έγραψε:Ειναι ωραιο παντως καποιος να χανεται γιατι εχει πολυ δουλεια... τετοιες εποχες που η ανεργεια εχει κτυπησει κοκκινο. Ελπιζω να επαναλαβουμε την συναντηση που ειχαμε εκει ψηλα στον Πειραια με D-jet, BEAMS, Quadra21... Για μενα Υγεια και δουλεια ειναι το ζητουμενο αυτες τις εποχες...
21 quadra έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει όλη μέρα για να βγάλει ελάχιστα χρήματα. Ο BEAMS όταν δούλευε ταξί, έφτανε πάνω από 16 ώρες την ημέρα, και τα χρήματα καθαρά, ήταν γύρω στο 1000άρικο κατά μέσο όρο.
(Όταν νοικιάζεις το ταξί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...).
Και όχι μόνον τα ταξί, πολύς, πάρα πολύς κόσμος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ απλά για το μεροκάματο. Δύσκολο ν' αντλείς ευχαρίστηση από κάτι τέτοιο...
O Mίκυ τώρα δεν οδηγάει ταξί, τουλάχιστον όλο το καλοκαίρι.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]