Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44404 Αλλη φαση βρε red!!!
Αλλες ζωες πλεον!!
Εγω μεχρι τελη του 11 που το ειχα απλα συζουσα!
Οταν κανονιστηκε γαμος-οικογενεια κλπ οι προταιρεοτητες αλλαξαν..(Το λογικο εκανα νομιζω)
Απλα με στεναχωρει που δεν μπορω να το κανω μια βολτα πλεον.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#44409 Μεταξύ μας τώρα με τόσες αγορές που κάνεις θα μπορούσες άνετα και τέλη να πλερώσεις και μια φθηνή ασφαλεια και συντήρηση/βενζίνες/λάστιχα για 4-5.000χλμ το χρόνο. Τουτέστιν να το ξεκαπνίζεις 1-2 φορές τη βδομάδα. Άρα όλα θέμα προτεραιοτήτων και μη γκρινιάζεις που δεν μπορείς να έχεις ΚΑΙ αυτό όταν έχεις τόσα άλλα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#44411 re pate kala? ti malakies tou grafete?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#44423 Geo μην στενοχωριεσαι , ετσι πουλησα κ εγω το φουσκωτο πριν παντρευτω, επρεπε να μαζεψω κανα φραγκο (προλαβα κ την κριση κ επιασα καλα λεφτα)
Τωρα αναπολω τις βολτες με αλλα παιδια , με 10 ribs το ενα πλαι η πισω στο αλλο ..

Για να ειμαι κ ον τοπικ ΔΕΝ μου αρεσει που μια βδομαδα πριν το ταξιδι με επιασε ο λαιμος μου , εχω γλυψει 2 σακουλακια καραμελες ΚΟΡΡΕ..Σπιτι κυκλοφοραω με μασκα μην τους κολλησω.. :(
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#44433 Μ'αρέσει που φεύγω Γερμανία για ξεκούραση. Θα επισκεφτώ και 5 φίλους σε διάφορες πόλεις. Θα πεταχτώ και μια βόλτα Άμστερνταμ.
Δε μ'αρέσει που ύστερα από χρόνια, θα είμαι Χριστούγεννα Ελλάδα, ως συνέπεια του ταξιδιού αυτού.
Τουλάχιστον θα ζήσω τα παζάρια από την αρχή. Gluhwein, Currywurst, κλπ :yahoo:

geo@ στα παπάκια σου. Τα λεφτά τα ξοδεύεις όπου γουστάρεις. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#44565 Δεν μου αρέσει που σήμερα διαγνώστηκα με μυωπία και θα πρέπει να φορέσω γυαλιά.
Δεν μου αρέσει επίσης το κόντρα στεγνό ξύρισμα που μου έκαναν στο ταμείο της κλινικής.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#44580 Δεν είχες παρατηρήσεις κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα; Πόσο σου έβγαλαν σε κάθε μάτι;

Δεν μου αρέσει που δεν μπορεί να μείνει ούτε ευρώ στην άκρη. :rant:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει που σήμερα διαγνώστηκα με μυωπία και θα πρέπει να φορέσω γυαλιά.
Δεν μου αρέσει επίσης το κόντρα στεγνό ξύρισμα που μου έκαναν στο ταμείο της κλινικής.

αν θες κλινικές αυτά παθαίνεις :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει που σήμερα διαγνώστηκα με μυωπία και θα πρέπει να φορέσω γυαλιά.

Στην κλινική βρέθηκες μόνο για το θέμα με τα μάτια (που αποδείχθηκε μυωπία) ή και για άλλα; Κι αν μόνο για τη μυωπία, πόσο μπορεί να "πήγε" ένας οφθαλμολογικός έλεγχος;;;
Άβαταρ μέλους
By corsair

Ημαρτον που πηγες κλινικη για μια απλη εξεταση ματιων... :rtfm:

Καλα σε κανανε ομως. Τα θελε ο κωλος σου :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By elteo
Serf έγραψε:

Στην κλινική βρέθηκες μόνο για το θέμα με τα μάτια (που αποδείχθηκε μυωπία) ή και για άλλα; Κι αν μόνο για τη μυωπία, πόσο μπορεί να "πήγε" ένας οφθαλμολογικός έλεγχος;;;

Eνδεικτικά σε ιδιώτη χειρούργο-οφθαλμίατρο πλήρωσα 40€ για πλήρη εξέταση (έλεγχος, μέτρηση πίεσης ματιών κτλ) όταν είχα πάει για να ξεκινήσω να φοράω φακούς.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#44616 Τον τελευταίο μήνα είχα πονοκεφάλους και παρατηρούσα ότι δεν έβλεπα καλά μακριά από το αριστερό μάτι. Πάντα είχα λίγο αστιγματισμό, αλλά τώρα πραγματικά είχε γίνει ενοχλητικό. Πήγα σε γιατρό του ΕΟΠΥ στην γειτονιά μου που μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μου είπε απλά να... ξεκουραστώ. :roll:

Στην κλινική, που επίσης είναι στην γειτονιά μου, μου βρήκαν και μυωπία και έγραψαν γυαλιά:

Εικόνα

Το ξύρισμα ήρθε μετά όταν ανέφερα ότι η μητέρα μου πάσχει από σοβαρή οφθαλμική ασθένεια που συσχετίζεται γενετική προδιάθεση. Με έβαλαν και έκανα άλλη εξέταση και θα κάνουμε και ακόμα μια την τρίτη για να σιγουρευτούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής έφυγαν €100 και αυτά τα είδα πολύ καθαρά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#44627 Εμ Athens eye μου θέλεις χα χα Πλάκα κανω.....Oct σου έκαναν?Λογικη είναι η τιμή αν σου έκαναν εξετάσεις.
Από τι έπασχε η μητέρα σου?
Ποιος γιατρος σε ειδε?
Παρε με τηλ για ότι θες.
< >

< >

< >