Αλλες ζωες πλεον!!
Εγω μεχρι τελη του 11 που το ειχα απλα συζουσα!
Οταν κανονιστηκε γαμος-οικογενεια κλπ οι προταιρεοτητες αλλαξαν..(Το λογικο εκανα νομιζω)
Απλα με στεναχωρει που δεν μπορω να το κανω μια βολτα πλεον.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει που σήμερα διαγνώστηκα με μυωπία και θα πρέπει να φορέσω γυαλιά.
Δεν μου αρέσει επίσης το κόντρα στεγνό ξύρισμα που μου έκαναν στο ταμείο της κλινικής.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει που σήμερα διαγνώστηκα με μυωπία και θα πρέπει να φορέσω γυαλιά.
Δεν μου αρέσει επίσης το κόντρα στεγνό ξύρισμα που μου έκαναν στο ταμείο της κλινικής.

Serf έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν μου αρέσει που σήμερα διαγνώστηκα με μυωπία και θα πρέπει να φορέσω γυαλιά.
Στην κλινική βρέθηκες μόνο για το θέμα με τα μάτια (που αποδείχθηκε μυωπία) ή και για άλλα; Κι αν μόνο για τη μυωπία, πόσο μπορεί να "πήγε" ένας οφθαλμολογικός έλεγχος;;;

kostis20 έγραψε:< >
< >
< >

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]