corsair έγραψε:Thymie:
"You can check out any time you like,
But you can never leave!'…"
Κάπως έτσι είναι!
corsair έγραψε:Thymie:
"You can check out any time you like,
But you can never leave!'…"
thymios έγραψε::lol:
είπα, ή θα το ξηλώσω το φορουμ απ τους σελιδοδείκτες ή θα μπω να δω τι γίνεται!
Τι παίζει εδώ; Έχουμε σκορπίσει όλοι;
otso έγραψε:thymios έγραψε::lol:
αν θυμαμαι καλα χαθηκε ακριβως μετα ενα πμ που του ειχα στειλει στις 13 Μαρ 2015
Εψαξα και το βρηκα και ειμαι ετοιμος να του το ξαναστειλω.
otso έγραψε:thymios έγραψε::lol:
αν θυμαμαι καλα χαθηκε ακριβως μετα ενα πμ που του ειχα στειλει στις 13 Μαρ 2015
Εψαξα και το βρηκα και ειμαι ετοιμος να του το ξαναστειλω.
pipinos1976 έγραψε:Το είχα γράψει το πρωί, αλλά μέσα στον χαμό με τις επιθέσεις και την διαγραφή ορισμένων δημοσιεύσεων χάθηκε κι αυτό, οπότε το γράφω ξανά.
Για αρχή είχα να αντιμετωπίσω νέα σειρά επιθέσεων άμεσων, αλλά και μέσω "αστεϊσμών" οργανωμένων από συγκεκριμένα άτομα. Οι επιθέσεις αυτές, που είχαν ως σκοπό να με διαβάλουν και να με προσβάλλουν, προέκυψαν μετά την πρόσκληση που έκανα για εργασία στο θέμα των καμερών / μπλόκων, που και αυτή με την σειρά της είχε ως αφορμή την δουλειά που κάνω για το waze. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό το πράγμα για μία ακόμη φορά. Είναι ένα σενάριο που έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν: όποτε γράφω για αντίμετρα ή για μπλόκα δέχομαι επιθέσεις σε κάποιο άλλο σημείο σε ποσοστό 100% των περιπτώσεων (από την εποχή του 4tforum). Έτσι, λοιπόν, οι συνεργάτες των Αρχών* άρχισαν και πάλι την δουλειά τους, οπότε κι εγώ, που δεν έχω χρόνο και όρεξη για τέτοιες καταστάσεις, αποφάσισα να αντιδράσω.
Αποφάσισα, λοιπόν, να αποχωρήσω από την ενεργό δράση, χωρίς να διαγράψω τον λογαριασμό μου για πολλούς λόγους: αποφυγή δημιουργίας κλώνων, όπως στους 4Τροχούς, διατήρηση επαφής μέσω προσωπικών μηνυμάτων, δημοσίευση βίντεο που ανεβάζω στην αντίστοιχη ενότητα. Το ότι αποχωρώ δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπω το project των καμερών και των μπλόκων, ίσα-ίσα θα έχω περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσω την δουλειά με μεγαλύτερη άνεση. Η πρόσκληση για βοήθεια και δημοσίευση σημείων με κάμερες και μπλόκα παραμένει. Απλά, δεν θα υπάρχει δημόσια συζήτηση για ανατροφοδότηση από την πλευρά μου**.
Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή πληροφοριών, θέλει να ανεβάσει σημεία ή να βρει αντίστοιχα θέματα αλλού μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος ή να χρησιμοποιήσει το forum, που θα εξακολουθήσω να διαβάζω, και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί του. Μπορείτε να με βρείτε και στο 4gps.gr, αλλά και στο odigein.com στα οποία η κατάσταση είναι πιο χαλαρή και χωρίς επιθέσεις από τις Αρχές (προς το παρόν τουλάχιστον), άρα και η ανταλλαγή μηνυμάτων πιο ασφαλής.
Ευχαριστώ για την συνεργασία, καλή συνέχεια σε όλους.
* Δηλώνεις ψυχασθενής οπότε ή είσαι και σε αφήνουν ή κάνεις τα παζάρια σου με τις Αρχές, σε αφήνουν και μετά τους ανήκεις για πάντα. Τα παραδείγματα πολιτικών που έχουν κάνει αυτή την δουλειά είναι πολλά και ανήκουν από Αριστερά έως Δεξιά στο πολιτικό φάσμα. Εδώ έχουμε αριστερίζοντες που έχουν κάνει αυτή την δουλειά.
** Τελείως περιττό, από την στιγμή που και στο παρελθόν είχα ζητήσει να δοθούν κάποια σημεία και δεν πήρα απάντηση:
http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?p=108133#p108133
deep purple έγραψε:Αν κάποιος (Οβελίξ και Σια) γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει ο D-Jet πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσω μαζί του. Στην τελική ας αφήσει ένα μήνυμα στα μειλ μου αν δεν θέλει να ποστάρει.
Έρχεται κατακούτελα ένα 190 και δεν ξέρω τι να κάνω....
deep purple έγραψε:Αν κάποιος (Οβελίξ και Σια) γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει ο D-Jet πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσω μαζί του. Στην τελική ας αφήσει ένα μήνυμα στα μειλ μου αν δεν θέλει να ποστάρει.Τον djet τον συναντώ διαδικτυακά στο fb.
Έρχεται κατακούτελα ένα 190 και δεν ξέρω τι να κάνω....

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]