Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Πού τα πήγε μια χαρά ο Πανούλης; :help:

Αν δεις τα μηδενικά που έχει ο τραπεζικός του λογαριασμός, θα καταλάβεις... :iconcool:

Προικοθήρας από τους λίγους... :iconcool: και τώρα παίζει και τον ράμπο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Asimov έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:Τώρα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε με την γυναίκα σε ποιο ιδιωτικό θα τον πάμε τον μικρό γιατί δεν θέλω να μπλέξει με την πλέμπα του Κερατσινίου, τουλάχιστον μέχρι το δημοτικό, που υπάρχουν τέτοια θέματα σε μεγάλο βαθμό

Τζόκερ; Κληρονομιά; :lipsealed:

Τίποτε από τα δύο. Θα βοηθήσουν, όπως και τώρα, οι παππούδες. Αν δεν ήταν αυτοί τώρα θα ήμουν στο Πειραιάς - Κηφισιά με το χέρι απλωμένο.

Τώρα απαντώ σε αυτά που έγραψε ο HiFi

Anonymous Founder έγραψε:Έξω από το σχολείο δεν θα έχει πλέμπα;

Δεν με απασχολεί αυτό. Δεν έχουμε επαφές με τέτοιους τελειωμένους, πέραν ενός τυπικού "καλημέρα/καληνύχτα", όταν γνωρίζουμε κάποιον από την γειτονιά. Εσύ κάνεις καθημερινά παρέα με αποβράσματα της κοινωνίας ή έχεις δικό σου κύκλο γνωστών και φίλων που διατηρούν ένα στοιχειώδες επίπεδο στην επικοινωνία τους με τον υπόλοιπο κόσμο; Εδώ δεν είχα επαφές, όταν έβγαινα νύχτα και είχα γνωρίσει όλους τους μπράβους των καταστημάτων της Αθήνας, θα έχουμε τώρα που δεν υπάρχει λόγος να επικοινωνούμε; Ή θα αφήσω το παιδί να έχει επαφές με το κατακάθι και την μούργα, όπως έλεγε και ο Λεβέντης;

Anonymous Founder έγραψε:Στο ιδιωτικό του Κερατσινίου θα έχει καλύτερο κόσμο;

Από πλευράς εγκληματικότητας, τσαμπουκάδων, διάσπασης του μαθήματος, καταστροφών κτλ ναι. Σε επίπεδο Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, άντε και Γυμνασίου, που με ενδιαφέρει, υπάρχει διαφορά στο πώς συμπεριφέρονται. Ως προς το επίπεδο των μαθητών δεν αλλάζει κάτι. Στο Λύκειο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές γιατί οι τελειωμένοι πηγαίνουν προς ΕΠΑ.Λ., που υπάρχουν αρκετά τριγύρω, ενώ οι υπόλοιποι σοβαρεύονται, όταν πλησιάζουν οι Πανελλήνιες.

Anonymous Founder έγραψε:Το ότι κάποιος έχει λεφτά να στέλνει το παιδί στο ιδιωτικό, σημαίνει πως είναι και καλός γονιός;

Αυτό είναι αυθαίρετο και δικό σου συμπέρασμα, που δεν γνωρίζω πώς προέκυψε. Η δική μου θεώρηση λέει πως καλός γονιός είναι κάποιος που, κοιτώντας το παιδί του και την κοινωνία, προσπαθεί να δημιουργήσει έναν άνθρωπο χρήσιμο για τον εαυτό του και για όλους τους υπόλοιπους. Το να αφήσω το παιδί μου να μάθει πώς κλέβουν το πορτοφόλι, ενώ γνωρίζω πως έτσι είναι η κατάσταση που θα συναντήσει στο σχολείο, το θεωρώ βλακώδη κίνηση από μέρους μου. Αν, φυσικά, βρω κάποιο δημόσιο σχολείο σε λογική απόσταση, που να μην έχει τέτοια θέματα εννοείται πως δεν έχω πρόβλημα να τον πάω εκεί. Ίσα ίσα δηλαδή που είμαι υπέρ της Δημόσιας Εκπαίδευσης, ίσως περισσότερο και από εσάς τους "αριστερούς" (αυτοπροσδιοριζόμενοι, αλλά κατ' εμέ έχετε κάνει τον πλήρη κύκλο και είστε αγκαλιά με τους ακροδεξιούς ή όπως αλλιώς τους θέλετε εσείς).

Και για να είμαι ξεκάθαρος, αυτά τα γράφω τελείως φιλικά, χωρίς επικριτική διάθεση ή ψόγο, με μια δόση αστειότητας θα μπορούσε να πει κανείς. Άλλωστε οι περισσότεροι φίλοι μου είναι αριστεροί (ή ακροδεξιοί για εμένα).

Anonymous Founder έγραψε:Τα περίπου 5Κ (+ ή -) ετησίως για ένα φθηνό προς μέτριο ιδιωτικό, δεν θα σας λείψουν;

Ένας θεός ξέρει πόσο. Προτιμώ, όμως, με το Astra άλλα 5 χρόνια, παρά το παιδί να παίζει ξύλο με τον Λούκα Βελή. Προτιμώ να μείνω με το Note 2 και χωρίς το NAS, παρά ο μικρός να μην κάνει μάθημα γιατί ο Ντιμίτρι Ντερβίσι και ο Εριόν Βελή αποφάσισαν να κάνουν βόλτες την ώρα του μαθήματος και ο Δντης βαριέται να τους τιμωρήσει.

Anonymous Founder έγραψε:Το ενδεχόμενο απλώς ν' αλλάξει σχολείο και να μείνει στην ίδια περιοχή δεν παίζει;

Εννοείται ότι παίζει. Αν υπάρχει κάτι καλό σίγουρα θα τον πάω εκεί, αρκεί να βρίσκεται σε λογική απόσταση. Στο Λύκειο που φοιτούσα εγώ (δίνω ένα παράδειγμα), στο οποίο έκανα πέρυσι επιτήρηση στις Πανελλήνιες, έχει 4/92 από Αλβανία (Γ΄ Λυκείου). Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μάθημα, αφού έχεις 4 και αυτοί ενδιαφέρονται (νομίζω ότι οι 2 κατέβηκαν σοβαρά στο τέλος). Όχι πως οι δικοί μας πάνε πίσω, αλλά στο Λύκειο είναι πιο σοβαρά τα πράγματα και οι τραγικές περιπτώσεις είναι ελάχιστες. Σε αυτό το σχολείο, λοιπόν, άνετα τον πήγαινα χωρίς 2η κουβέντα.

Anonymous Founder έγραψε:Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει προφανώς, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά δεν το βρίσκω καλή ιδέα να στέλνω το παιδί μου σε ένα σχολείο που οι υπόλοιποι θα το θεωρούν πλέμπα (γιατί θα ζορίζομαι χοντρά να το στέλνω εκεί, άρα παίζει να μου/του λείπουν και τα βασικά

Στο παιδί δεν λείπει τίποτε. Μπορεί να φοράω ρούχα 20 ετών εγώ και να κρατάω 2-3 αλλαξιές για το σχολείο και για βόλτες, αλλά το παιδί σε λίγους μήνες θα πάρει το Note 2 για να παίζει (ήδη το χειρίζεται μια χαρά, ειδικά ζωγραφιές με γραφίδα κτλ), έχει ήδη κιάλια, ξέρει να κάνει focus σε φωτογραφικές μηχανές, μαθαίνει υπολογιστή μαζί μου, ρούχα και παπούτσια τα έχει όλα μια χαρά, φαγητά όλα βιολογικά* και από τον παππού** όταν έρχεται, 50-60 μπάνια τον χρόνο κάνει, βόλτες πηγαίνει, βιβλία έχει άπειρα, παιχνίδια πάνω από αρκετά και όλα ποιοτικά, χρόνο του διαθέτουμε άφθονο για όλα (από φροντίδα και ιστορίες για να κοιμηθεί, μέχρι διάβασμα βιβλίων, ταινίες, παιχνίδι παρέα κτλ). Ξέρεις με τι έχει ξετρελαθεί αυτές τις ημέρες; Τρελαίνεται να βλέπει το διαστημικό λεωφορείο και να του λέω τα ονόματα των πλανητών***. Και πιστεύεις ότι θα αφήσω τέτοιο παιδί να μάθει πορτοφολάς και να κάνει παρέα με τον Τσαλατσάνη και τον Μπόγρη από το Κερατσίνι;

Πέραν αυτών πάντως, επειδή το παιδάκι έχει την τάση να ακούει, του έχω ήδη μάθει να κρύβεται. Όταν θα τον δεις δεν θα σου γεμίσει το μάτι γιατί δεν μιλάει σε ξένους για λόγους αυτοπροστασίας****. Αν συζητήσεις μαζί του, όμως, θα δεις πως έχει λόγο πολύ μεγαλύτερου παιδιού και γραμματικά και συντακτικά και λεξιλογικά, έχει τετράγωνη λογική και είναι με μία λέξη ΚΥΡΙΟΣ. Δεν θα τον πάω άλλωστε στα Β.Π., αφού δεν μπορώ να φτάσω εκεί: και μόνον λόγω χρόνου είναι ανέφικτο κάτι τέτοιο. Αναφερόμουν σε ιδιωτικό εδώ κοντά μας και, μάλιστα, για μικρές τάξεις. Π.χ. το ιδιωτικό της Μητρόπολης Πειραιώς είναι το κορυφαίο εδώ στο Κερατσίνι και δεν σε παίρνουν έτσι. Περνάς από συνέντευξη για να σε πάρουν. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα σε αυτό, λόγω επαγγέλματος, αλλά είμαστε και γνωστοί χρόνια στην περιοχή, λόγω της μητέρας μου (π.χ. έκανε μάθημα στους μισούς καθηγητές που είναι εκεί), οπότε είναι μια άριστη επιλογή, αν και ακριβή (έχει κάπου 400€/μήνα). Και μην νομίζεις ότι μαθαίνουν για θρησκεία κτλ. Από αυτά που ξέρω μία φορά τον χρόνο θα πάνε επίσκεψη σε θρησκευτικούς χώρους. Τον υπόλοιπο χρόνο κανονικά όπως όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά της χώρας. Απλά σου κάνουν αγιασμό ή γιορτές με πιο τυπικό τρόπο ως προς την θρησκεία. Σιγά το πράγμα δηλαδή, το αντέχω κι εγώ που περνάω από εκκλησία και χτυπάνε οι καμπάνες να έρθουν για εξορκισμό όλοι οι παπάδες της Μητρόπολης.

Τώρα, σχετικά με τα υπόλοιπα:

red_monster έγραψε:Ένα ιδιωτικό με λογικά δίδακτρα στυλ Λεοντείου με τις πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες και τις άπειρες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι θαρρώ το ιδανικό. Έχει και αξιοπρεπέστατο σύλλογο αποφοίτων

Δεν μπορώ να πω ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο (σύλλογος αποφοίτων). Όχι ότι είναι αρνητικό, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, όντως, αξίζουν. Εξωσχολικές δραστηριότητες, αν είναι απόγευμα, άρα αφήνουν χώρο για ξεκούραση το μεσημέρι, είναι δεκτές. Αν είναι μεσημέρι, άρα σου χαλάνε την υπόλοιπη ημέρα, μακριά. Έχουμε μάθει ως Δ.Υ. να κοιμόμαστε το μεσημέρι... Άλλωστε κι εγώ που πήγαινα ιδιωτικά αγγλικά, γαλλικά, πιάνο, JJ και μετά μπάσκετ, δημοτικούς χορούς κτλ μια χαρά τα βόλευα, αφού είχα ξεκουραστεί το μεσημέρι. Το κυριότερο πρόβλημα, πάντως, σε μια τέτοια λύση είναι η απόσταση, που για εμένα είναι το Νο1 πρόβλημα. Να πάω και Ιωνίδειο και Ράλλειο κτλ, αλλά δεν θέλω και 2 ώρες την ημέρα να είμαι στους δρόμους. Πολύς χαμένος χρόνος για το τίποτε.

dimik έγραψε:Η φάση είναι τελευταίος στην πολη ή πρώτος στο χωριό.

Στο Κερατσίνι, με την υπάρχουσα κατάσταση, γνωρίζοντας τον κόσμο που υπάρχει και τι μπορούμε να του δώσουμε εμείς, θα είναι χαλαρά πρώτος για πλάκα, όπως ήμουν κι εγώ. Θα προτιμούσα, όμως, να κρύβεται και να μην φαίνεται. Εμένα δεν μου κόστισε κάτι, αλλά σήμερα δεν είναι αποδεκτές τέτοιες καταστάσεις. Τα παλιά χρόνια ήταν αλλιώς τα πράγματα. Υπήρχε τουλάχιστον σεβασμός, οπότε, όσο και να σε αντιπαθούσαν, δεν θα σε πυροβολούσαν για το απουσιολόγιο.

Σε πιο καλή περιοχή ή πιο σοβαρό σχολείο και πάλι δεν θα είχε πρόβλημα ο μικρός. Είναι πολύ καλός, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τελευταίος. Μπορεί να μην είναι Νο1, αλλά στους τρεις καλύτερους θα είναι. Πιο δύσκολα θα περνούσαμε εμείς, που δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε οικονομικά, όχι ως προς την προσφορά μας στον μικρό, όπως έγραψε ο HiFi, αλλά ως προς τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα μπορούσαμε π.χ. να κάνουμε γιορτή σε μαγαζί της παραλιακής και να καλέσουμε συμμαθητές και γονείς, όπως έχω ακούσει ότι κάνουν 2-3 γνωστοί.

Νίκος Παππάς έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:Τώρα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε με την γυναίκα σε ποιο ιδιωτικό θα τον πάμε τον μικρό γιατί δεν θέλω να μπλέξει με την πλέμπα του Κερατσινίου, τουλάχιστον μέχρι το δημοτικό, που υπάρχουν τέτοια θέματα σε μεγάλο βαθμό

Στο γυμνασιο-λυκειο ειναι σαφως μεγαλυτερα τετοια θεματα, απλα κρυβονται καλυτερα

Έστω και έτσι θα μου αρκούσε. Δεν σε ενδιαφέρει το μάθημα, αλλά μην ενοχλείς. Θες να κλέψεις; Προσπάθησε και βλέπουμε. Μια τυπικότητα θέλω, ώστε να μπορούμε κι εμείς, που δεν είμαστε ταλιμπάν, να ζήσουμε αρμονικά με τον κόσμο. Αν είχαμε χρήματα σε αφθονία, θα ήμασταν τώρα σε μια καλή περιοχή, οπότε δεν θα είχαμε, τουλάχιστον, να αντιμετωπίσουμε τους ηλίθιους.

Σήμερα, στο Super Market, η γυναίκα μου άκουγε μια εντελώς παρανοϊκή να βρίζει τους δασκάλους των παιδιών της γιατί της έκαναν παρατήρηση που τα παιδιά δεν έχουν κάνει εμβόλια ιλαράς. Σε κάποια φάση στράφηκε και στην γυναίκα μου και της έλεγε διάφορα βρίζοντας και πάλι τους δασκάλους, που είναι ανίκανοι, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται κτλ κτλ. Τι να της πεις μετά; Απλά ακούς και λες να ένας άνθρωπος που του βάζεις Χ από την αρχή.

Ευχαριστώ.

* Π.χ. γάλα πίνει βουβαλινό που έχει 4.20€/L και κατσικίσιο βιολογικό με 3.60€/L. Πόσοι το κάνουν αυτό σε καθημερινή βάση; Πόσοι δίνουν 100% βιολογικά τρόφιμα από την ντομάτα μέχρι το κρέας;

** Ο πεθερός, μετά την σύνταξη, αγόρασε ένα κτήμα σε απόμερη τοποθεσία και ασχολείται εκεί, αντί να πηγαίνει στο καφενείο. Μας φέρνει αυγά, λαχανικά, φρούτα κτλ όλα χωρίς καμία επέμβαση πάνω τους.

*** Έχει ένα ωραίο παιχνίδι στον Μουστάκα με έναν προβολέα. Το συναρμολογείς και προβάλεις σε τοίχους κτλ κάποιες διαφάνειες που έχει σχετικές με το διάστημα. Αυτές τις βλέπει κάθε μεσημέρι ή όποτε του έρθει. Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε με ένα δικό μου παλιό (κάπου 30 ετών), αλλά εκπληκτικό βιβλίο, που μιλάει για το διάστημα: "Να μου πεις τους πλανήτες, μπαμπά, να μου πεις και για τα φεγγάρια τους". Εννοείται ότι θα βάλει και το πόδι του πάνω στον Ήλιο και θα κάνει πως κάηκε, εννοείται ότι μπορεί να σκίσει άθελά του κάτι (σκοπίμως να χαλάσει παιχνίδι ή βιβλίο ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ) αλλά είναι μόλις 3 ετών.

**** Η δική μου εποχή, όταν ήμουν ο άρχοντας στο σχολείο και με σέβονταν όλοι γιατί έγραφα συνέχεια 20 έχει περάσει. Τώρα θα έτρωγα ξύλο, άσε που θα είχαν βάλει λυτούς και δεμένους για να πάρουν μεγαλύτερους βαθμούς, απλά και μόνον για να πάρουν π.χ. το απουσιολόγιο και την σημαία (που δεν τα ήθελα ποτέ, το 1ο για λόγους βαρεμάρας και το 2ο για λόγους μετριοπάθειας και ντροπής). Έτσι, λοιπόν, τον έχω μάθει να μην εκδηλώνει αυτά που ξέρει, παρά μόνον όταν πρέπει και όσο πρέπει. Το να ξεχωρίζεις αποτελεί σήμερα (και παλιά, αλλά πολύ λιγότερο) αιτία να σε γκρεμίσουν, ώστε να γίνεις ένα με την πλέμπα. Το έχω βιώσει και παλιά (ελάχιστα), αλλά και σήμερα (ειδικά στα σχολεία που υπηρετώ).
Άβαταρ μέλους
By dstou
#440483 Εναλλακτική λύση 3 : Πας σε ένα δημόσιο από το νηπιαγωγείο μέχρι την Γ λυκείου αντί για ιδιωτικό, και μετά εξωτερικό για σπουδές (όχι Βουλγαρίες κ.ο.κ.). Με τα λεφτά ενός μεσαίου ιδιωτικού της Αθήνας συν τους τόκοι και τα χρήματα των σπουδών στην Ελλάδα, αγοράζεις βαρβάτο πτυχίο.
Πρόχειρα : 5.000x14 (νηπ.+ δημ + λυκ.)+ 4x5.000 (4ετείς σπουδές στην πόλη σου, το φθηνότερο σενάριο) + τόκοι = 120-150 χιλ.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#440487 Μετά από όλα αυτά, χαίρομαι που μεγάλωσα στα Γιάννενα σε εποχή που δεν υπήρχαν καν ιδιωτικά , οπότε οι γονείς μου ούτε μπήκαν ποτέ στο δίλλημα , ούτε χρειάστηκε να πληρώσουν κάτι άλλο εκτός από φροντιστήρια ποτέ, χάρη και στην πολύ καλή Ιατρική σχολή της πόλης....

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Serf έγραψε:Ο φετινός τιμοκατάλογος των ιδιωτικών σχολείων:

http://gge.gov.gr/wp-content/uploads/2017/07/DIDAKTRA2017_2018.xls
Με σόκαρε ο τιμοκατάλογος
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Σε γάλα όμως; :iconcool:
Μέσα μπήκαν οι άνθρωποι με σένα. :x

Γάλα, αλευροπιτες και αρνιά, μην λες τα μισά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#440498 Πάντως μπορώ να σκεφτώ έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ λόγο που ένα ιδιωτικό σχολείο είναι καλύτερο από το αντίστοιχο δημόσιο. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
belgarion έγραψε:Μετά από όλα αυτά, χαίρομαι που μεγάλωσα στα Γιάννενα σε εποχή που δεν υπήρχαν καν ιδιωτικά , οπότε οι γονείς μου ούτε μπήκαν ποτέ στο δίλλημα , ούτε χρειάστηκε να πληρώσουν κάτι άλλο εκτός από φροντιστήρια ποτέ, χάρη και στην πολύ καλή Ιατρική σχολή της πόλης....

.

Δεν νομίζω να μην υπήρχαν ιδιωτικά, απλά θα ήταν ελάχιστα. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι η ύπαρξη ιδιωτικών. Το πρόβλημα είναι η αλλαγή νοοτροπίας στον κόσμο. Για να κρατήσουν κόσμο οι διευθυντές (τεράστιο το λάθος νοοτροπίας από ΝΔ στον τομέα) αφήνουν τα σχολεία να γίνονται χάβρες Ιουδαίων. Τα λύκεια είναι όπως τα πανεπιστήμια του '80-'90 με καφέδες, κινητά, βόλτες στους διαδρόμους, συμμετοχή του μαθητή στον τρόπο μαθήματος κτλ.

Βάλε μαζί και τον κόσμο που, λόγω μεταναστών το '90, άλλαξε και από ευθύς έγινε ύπουλος και θανατηφόρος και έχεις ένα επικίνδυνο κοκτέιλ έτοιμο να εκραγεί. Αν θες στο εξηγώ περισσότερο αυτό.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:Πάντως μπορώ να σκεφτώ έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ λόγο που ένα ιδιωτικό σχολείο είναι καλύτερο από το αντίστοιχο δημόσιο. :innocent:

Ποιος είναι ο πολύ καλός λόγος που σκέφτεσαι; Θες να τον μοιραστείς μαζί μας;

Αν απαντήσεις λογικά, τότε ο HiFi έχει δίκιο. Αν δεν απαντήσεις, τότε το report μου ήταν σωστό και έχεις κάλυψη, ώστε να γράφεις ό,τι θέλεις, οπότε εγώ χαιρετώ, μιας και δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής σε ένα forum στο οποίο η διαχείριση έχει ως σκοπό της την ηδονή μέσω της κακοποίησης ενός ατόμου. Μια κακοποίηση που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας εργολαβικά ένας συγκεκριμένος χρήστης.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#440598 Η διαχείριση δεν ηδονίζεται με κάτι τέτοια, κι αυτά που γράφεις είναι μόνον στο μυαλό σου.
Κανείς δεν σε βασανίζει επίσης.
Άβαταρ μέλους
By g8777
pipinos1976 έγραψε:
g8777 έγραψε:Πάντως μπορώ να σκεφτώ έναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΌ λόγο που ένα ιδιωτικό σχολείο είναι καλύτερο από το αντίστοιχο δημόσιο. :innocent:

Ποιος είναι ο πολύ καλός λόγος που σκέφτεσαι; Θες να τον μοιραστείς μαζί μας;

Πολυ καλυτερο μενου στο κυλικειο, δεν εχουμε ολοι ανοχη στη γλουτενη. :)

Anonymous Founder έγραψε:Η διαχείριση δεν ηδονίζεται

So it's true. :(
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#440643 Το καλό ιδιωτικό σχολείο είναι αυτό του οποίου οι καθηγητές είναι και αυτοί απόφοιτοι ιδιωτικού σχολείου. Είναι κάπως περίεργο να διδάσκουν σε ιδιωτικό σχολεία καθηγητές που σπούδασαν σε δημόσιο. Νοθεύεται η γνωση.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#440645 Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του δημοσίου είναι ότι σε προετοιμάζει για το μπουρδέλο δημόσιο σύστημα που ακολουθεί :rtfm:
Κατά τα άλλα φοιτώντας σε δημόσιο σχολείο-πανεπιστήμιο το μόνο που μου έλειψε είναι η σωστή οργάνωση και στο σχολείο οι αθλητικές δραστηριότητες
Άβαταρ μέλους
By gianik
#440646 Δλδ στο διάλειμμα δεν παίζατε μπάλα; μπάσκετ;; Στην γυμναστική τι κάνατε;